legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
![]()
Jel mozes mislit lozione , pa od poluvremena su i proigraliRaonffa je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
Miske ušao u svlačionicu na poluvremenu
Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Uglavnom, moguće je da će prenositi sve od četvrtfinala pa do kraja turnira.
Ja juce il prekuce citam o njemu , kaze ima ogromnu zelju da igra nije dosad igrao jer u nas vjece ministara ko Sjeverna Koreja , Svaka mu cast al ipak mislim da je ovaj Hasic nas sljedeci dijamant, A kako se zove Memisevic ?emir79 je napisao/la:Kaze momcic jedan od najboljih talenata NIX vise švabija,
dođe igrati za djedovinu i zabije 2 komada na EP.
Neka se ugledaju svi na ovog momcica i sta znaci biti ponos.
Bravo Memiš!
Al ima Engleske i Spanije , stvarno ta Uefa vise u pm, vik šremose sve tekme samo dvije repke iz grupe , Kolko bi volio da se njima desi neki UlebVucevich je napisao/la:Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Znam, nego eto na TV-u uz "domaćeg" komentatora, bilo bi fino pratiti plus SK milinaVucevich je napisao/la:Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Malik.paulus je napisao/la:Ja juce il prekuce citam o njemu , kaze ima ogromnu zelju da igra nije dosad igrao jer u nas vjece ministara ko Sjeverna Koreja , Svaka mu cast al ipak mislim da je ovaj Hasic nas sljedeci dijamant, A kako se zove Memisevic ?emir79 je napisao/la:Kaze momcic jedan od najboljih talenata NIX vise švabija,
dođe igrati za djedovinu i zabije 2 komada na EP.
Neka se ugledaju svi na ovog momcica i sta znaci biti ponos.
Bravo Memiš!
Izgleda je Sakib već prekomandovan u U19, jer se Erbez vodi kao selektor u17 na prvenstvu.paulus je napisao/la:erbezu treba dat il ovu il U19 a Sakiba prekomandovat , covjek zna poso nije to slucajno a zna i Sakib dobro su se rjesili Karacica onog vise
Vidic na aparatima.Vucevich je napisao/la:Mihojevic konacno starta za PAOK
Pravi Bosnjo, posvećuje babi i mamiVucevich je napisao/la:Evo ga legendarnog Memisevica![]()
https://sportsport.ba/fudbal/memisevic- ... ami/275815
Mislim da je tamo, on i Erbez stvarno dosta saradjuju, mislim da je Zoran bio i na prethodnim prvenstvima tu s repkom.Raonffa je napisao/la:Ma opet nema Sakiba sa njima ja mislim, Erbez je glavni trener.Wandelanoite je napisao/la:Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.