Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Yebote hoće da ospore Ozila, a daju primjere gorih igrača od njega 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ozil se i treba osporavati. Lik je goli qrac iskreno. Svakako u moru gofana, goli q ti dodje kao kompliment. Biti goli qurac u RM je lose, u Arsenalu to je dobra stvar.
Dajte sad butlanda suhim zlatom okitite i dovedite
Samo Obli
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bas me zanima dal ce ko htjet kupit ove nase panjeve
Bas me zanima dal ce htjet prodat ove nase panjeve?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ne bi se iznenadio kad bi mentoli u upravi produzili ugovor raspalom ublehasu Cazorli posto mu ovaj istice na kraju sezone.
- Marsal
- Kontakt:
Da dođu Allegri ili Simeone i da im Santi bude standardan ti i Seamen bi bacali na njega svaki dan.japa je napisao/la:Ne bi se iznenadio kad bi mentoli u upravi produzili ugovor raspalom ublehasu Cazorli posto mu ovaj istice na kraju sezone.
Nekad imam osjećaj da vam je bitno samo da budete protiv.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Santi bez nogu je korisniji od Ceha recimo,
sa Santiem smo igrali milion puta bolje nego sa Ozilom recimo
sa Santiem smo igrali milion puta bolje nego sa Ozilom recimo
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Izgleda da je definitivno Buvaču ponuđena neka rola u Arsenalu iduće godine. Koja, ne zna se još, ali ja sumnjam da je on čovjek za prvog trenera.
Elem, Mislintat ga je kontaktirao, ovaj krio od Kloppa te su se tako razišli neki dan.
Elem, Mislintat ga je kontaktirao, ovaj krio od Kloppa te su se tako razišli neki dan.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad kad sjednem i razmislim..nema 10 igraca koji bi dosli kod nas i unaprijedili nas a pri tom mislim na dostupne koji bi dosli ovdje bez lige prvaka
Who the f is Buvac?
- Marsal
- Kontakt:
Selektor reprezentacije Republike Srpske.Profesor je napisao/la:Who the f is Buvac?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Daj bolan kako mozes i pomisliti da bi raspali 33godisnjak ubijen povredama kojem jos nisu javili da je njegova karijera gotova i koji ni na vrhuncu karijere nije bio nesto imao mjesta u sistemu Chola Simeonea?Marsal je napisao/la:Da dođu Allegri ili Simeone i da im Santi bude standardan ti i Seamen bi bacali na njega svaki dan.japa je napisao/la:Ne bi se iznenadio kad bi mentoli u upravi produzili ugovor raspalom ublehasu Cazorli posto mu ovaj istice na kraju sezone.
Nekad imam osjećaj da vam je bitno samo da budete protiv.
Pa cuj ako bi on demonstrirao klasu u takvom sistemu sto ga ne bi velicao? Ali jedno su sbb kbb a drugo je realnost. Realnost je da Cazorla ipak nije kvalitet za one top klubove koji ciljaju najvece trofeje.
BREAKING: @Arsenal want Massimiliano Allegri or Luis Enrique to be their next manager but both have concerns over club’s management structure - Sky ****.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kontaktirali Arsena i on im rekao da ne daju pare. Stari je to lisac.anell je napisao/la:BREAKING: @Arsenal want Massimiliano Allegri or Luis Enrique to be their next manager but both have concerns over club’s management structure - Sky ****.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
David Ornstein
Arsenal hope to name boss by World Cup. #AFC want proper process & to respect those in jobs. No idea who but not Simeone, Tuchel (#PSG may confirm Wed), Löw (#GER stay likely), Rodgers, Faria etc. Don't sense Enrique, hear Allegri plans to leave #Juventus but unclear on next move
Arsenal hope to name boss by World Cup. #AFC want proper process & to respect those in jobs. No idea who but not Simeone, Tuchel (#PSG may confirm Wed), Löw (#GER stay likely), Rodgers, Faria etc. Don't sense Enrique, hear Allegri plans to leave #Juventus but unclear on next move
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.