Fazon je što nema te uprave koja će dovesti taj kvalitet koji se ovdje traži, vrlo teško. Al' helem nejse, nek' uprava razmišlja o tome.edin139 je napisao/la:Nije na navijačima nego na upravi da dovede boljeg, ako nisu za to sposobni nek se uhvate nogeRaonffa je napisao/la:Baš me zanima ko će ga naslijediti, samo da vidim taj kvalitet koji će doći u Želju.edin139 je napisao/la:Al su navalili spinovat za adzema.
Najbolja je ova eto ne može doć bolji hahah
, Koja šuplja da ne povjerujes.
Daj ba lik svojim neznanjem spusio titulu i sad ga ko biva treba ostaviti jer nemamo boljeg tom logikom ga treba držati do penzije i gledati kako Zrinjski uzima titule godinu za godinom.
Stvar je jasna spušena titula trener doviđenja a uz njega još poneko. Uprava ako ne može obezbjediti boljeg i oni doviđenja i u krajnjoj liniji ako ni sljedeće ne uzmemo titulu svi od čistačice do vrha na ulicu pa dosta je više majka mu stara da se ponašamo i razmišljamo ko da smo Simin han a ne željo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zamislite Krupa igrala s drugim sastavom protiv Zrinjskog, a protiv nas i sarajeva igraju s prvim. mi izgubili, a sarajevo vodi. Ko je kriv za to, pa naravno nije Zeljo nego Krupa, Zrinjski, savez, vanzemaljci ?
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Krivi su prvo igraci i pa tek onda Adzem koji ih selektira i daje upute sta da rade.
Samo da su sacuvali 0:3 i 2:1 eto samo to, ostale utakmice da su zavrsile kako su zavrsile.
Samo da su sacuvali 0:3 i 2:1 eto samo to, ostale utakmice da su zavrsile kako su zavrsile.

- Zeljeznicar -
Željezničar: Kjosevski, Hadžić, Graovac, Osmanković, Projić, Blagojević, Vranješ, Ramović, Zakarić, Kajkut, Ubiparip.
Na klupi su ostali: Fejzić, Zec, Ćubara, Zajmović, Hajdarević, Modić, Žerić.
Na klupi su ostali: Fejzić, Zec, Ćubara, Zajmović, Hajdarević, Modić, Žerić.
Sjedio se Ado vratiti Vranješa malo nazad u sredinu terena 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A zasto se u klipu pojavljuje tekst sa ove teme, mislim da ga je nea pisao?kolezeljovac je napisao/la:Klip je uradjen tako, svrha je da se pozove raja na tekmu.. Kao i svaku drugu... Mi Manijaci smo uvijek tu, nas 50tak przenih koji su tu uvijek bili... Ja sam radio ovaj klip, od malena zivim za ovaj klub, u njemu zavrsio omladinski pogon, odgojio me, na tribini sam od 13te godine(sa strane, pa kako sam rastao tako sam ulazio u kop) do dan danas.. Sve sam u zivotu izgubio, ako sam izgubio zbog Zelje(skola, prijatelji)...starigrad je napisao/la:zalosno!!! ovakav klip, ne mogu napraviti istinski manijaci, ovo mogu napraviti friski "navijaci", za koje Zeljo postoji posljednjih par godina. zaboravili ste ubaciti da vas ne interesuju "kupljene" titule, kako bi, sto efikasnije, popljuvali one od ranije. a, itekako se dicite da smo najtrofejniji (kako je krenulo, brzo cemo ostat bez tog argumenta) i tada vam valjaju te titule. stvar trenutka i potrebe.kolezeljovac je napisao/la:
Malo duziji klip sa nekoliko poruka.... Za sve istinske Manijake!!!
zalosno je sto postajemo navijaci rezultata ili, sa druge strane, gradnje. te podjele su sve dublje i podlije, gdje vam je Zeljo najmanje bitan, a, usljed tih podjela, medjusobnih pljuvanja, podmetanja, omalovazavanja.... Zeljo, kao klub, najvise trpi.
za mene je Zeljo postojao i srcem sam ga volio, te, navijao za njega i kad je igrao u 2. ligi juge, kad se borio za vrh tabele ili opstanak u 1. ligi te drzave, kad smo dogurali do videotona, kad smo od veleza zijanili finale kupa, kad smo, sezonama, igrali na kosevu ili Grbavici bez sjevera, sa starom, drvenom tribinom i starim istokom, kad sam u aprilu 92., na jugu, cekao pocetak, nikad odigrane, utakmice protiv rada, kad smo tavorili u sredini ove smjesne lige....
da se, do kraja, razumijemo.... i mene raduju sportski i infrastrukturalni uspjesi, svaki napredak moze znaciti samo dobro za Zelju, ali, u mom slucaju, to nije uslov za odlazak na tekmu i podrsku klubu. da, podrsku klubu, a, ne individuama u, i oko njega. Zeljo je iznad svakog pojedinca, nadzivio je i nadzivjet ce mnoge, neko ostane, u istoriji kluba, upisan kao dobar i uspjesan, neko kao los i stetocina, nekoga se i ne sjecamo.... sve prema zaslugama. a, Zeljo gura i dalje, uz stalnu podrsku iskrenih navijaca kluba, te, povremenu podrsku navijaca rezultata ili gradnje, ovisno od situacije.
a, gdje je Zeljo danas i koliko je istinskih navijaca, pokazala nam je tekma u sriijedu. ono je tuzno i zalosno. tako, da, upitajte se "istinski" manijaci, zbog cega dolazite na tekme? ja dolazim zbog Zelje!
Fuj, zapamtite jedno: NIKO NIJE VECI OD ŽELJE!
A Željo je i Amar i Miske, koji ku.rac nas dijelite...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
zanimljivi stavovi i pisanja pojednih forumaša sada i do prije godinu dvije
očito se primijenila misljenja i stavovi, očito se sabralo i oduzelo, a očito pojedinci i bijaše u pravu kada su trubili i upučivali na neke stvari, kada se sve sleglo, brzo sve ispliva na povrsinu pa tako danas vise nije sve tako sjajno i bajno, zanju se krivci, znaju se posljedice ali i nacini kako da se vratimo u život, ostaje nam da vidimo kako ce se neke stvari odvijati, a svakako da se treba sve mijenjati iz korijena bas kao i prije dvije godine
danas komotno juniore izvesti, da vidimo sta djeca znaju, sve ostalo je nebitno pa i sam rezultat, zanimljiva svakako satnica utakmica, kao da široki i zrinjski cekaju kako cemo mi i komsije odigrati, komsije igraju od 14h, mi od 16:30h a oni od 17h, i niko o tome ni habera, savez ima dvije satnice, kako to da se tri utakmice igraju u tri razlicita termina a da se niko nije pocesao ni zapitao zaista zanimljivo
i novinar samir sisic inace veliki željovac na molbu i urgiranje drugih navijaca sinoc je objavio odlican clanak, o istim stvarima se pisalo i na ovoj temi vec duzi vremenski period, posto medijski partneri to nisu u stanju uraditi, jesu oni drugi
Lopta u raljama politike: Kako Dragan Čović i HDZ drmaju fudbalom u BiH
https://****/vijest/lopta-u-raljam ... bih-294520

očito se primijenila misljenja i stavovi, očito se sabralo i oduzelo, a očito pojedinci i bijaše u pravu kada su trubili i upučivali na neke stvari, kada se sve sleglo, brzo sve ispliva na povrsinu pa tako danas vise nije sve tako sjajno i bajno, zanju se krivci, znaju se posljedice ali i nacini kako da se vratimo u život, ostaje nam da vidimo kako ce se neke stvari odvijati, a svakako da se treba sve mijenjati iz korijena bas kao i prije dvije godine
danas komotno juniore izvesti, da vidimo sta djeca znaju, sve ostalo je nebitno pa i sam rezultat, zanimljiva svakako satnica utakmica, kao da široki i zrinjski cekaju kako cemo mi i komsije odigrati, komsije igraju od 14h, mi od 16:30h a oni od 17h, i niko o tome ni habera, savez ima dvije satnice, kako to da se tri utakmice igraju u tri razlicita termina a da se niko nije pocesao ni zapitao zaista zanimljivo
i novinar samir sisic inace veliki željovac na molbu i urgiranje drugih navijaca sinoc je objavio odlican clanak, o istim stvarima se pisalo i na ovoj temi vec duzi vremenski period, posto medijski partneri to nisu u stanju uraditi, jesu oni drugi
Lopta u raljama politike: Kako Dragan Čović i HDZ drmaju fudbalom u BiH
https://****/vijest/lopta-u-raljam ... bih-294520
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kjosevski, Hadzic, Osmankovic, Graovac, Projic- Vranjes, Blagojevic, Zakaric, Ramovic, Kajkut, -Ubiparip
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ubiparib igra krilo?
kajkut koji ne moze potrcati igra a zec mu na klupi sjedi, defanzivni vranješ igra ofanzivnog opet a zeba opet zakucan, moj adžeme zakucali te navijači dabogda

kajkut koji ne moze potrcati igra a zec mu na klupi sjedi, defanzivni vranješ igra ofanzivnog opet a zeba opet zakucan, moj adžeme zakucali te navijači dabogda

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Dobar sastav. Dosta svjezih igraca. Ovo cemo uzeti sigurno bez sekirancije. 1:0, Hadzic
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Mislim da će Ramović na krilo, i pretpostavljam da će Vojo igrati iza Kajkuta jer onako voli učestvovati u igri više od Saše.ANTIANTIFA je napisao/la:ubiparib igra krilo?![]()
![]()
- diplomatija
- Kontakt:
Može li link molim vas? Hvala
Zašto nema Zajmovića?
Zašto igra Kajkut?
Nadam se našoj pobjedi i porazu Zrinjskog.
Zašto igra Kajkut?
Nadam se našoj pobjedi i porazu Zrinjskog.
Kakva je ovo egzibicija od sastava
http://sportbh.stream/mojatv.phpdiplomatija je napisao/la:Može li link molim vas? Hvala
Udji kurvo! kuknjava
e moj zeljo na sta si spao
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ovaj Dzafic je klasicni debil. Fuj
Kao sto rekoh ranije, mrljava utakmica ce da bude. Nista novo za napisati samo bi se vrtili oko istog.
Kao sto rekoh ranije, mrljava utakmica ce da bude. Nista novo za napisati samo bi se vrtili oko istog.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Ova uprava ce otic tek kad nas Zrinjski prestigne sa trofejima, povuci ce se pickasto i onda ce Amar moci doc i nastavit po starom. Oni jedino mogu uspjesni biti sa Amarom jer bez njeg su goli qrac.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fino si ovo sastavio, baš si se potrudio. Jeste da je video malo "duziji" ali ok.kolezeljovac je napisao/la:
Malo duziji klip sa nekoliko poruka.... Za sve istinske Manijake!!!
UPRAVA NAPOLJE!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.