Ajdin Hasic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Manje seri...paulus je napisao/la:IMAL SANSE MAKAR SNIMAK NI TO NISU MOGLI ORGANIZOVAT . POEREM VAM SE NA PROFESIJU NOVINARI.Ovaj mali je iz Werdera je le prva tekma i dva zabi
Odbio sam Nijemce jer želim igrati za BiH!
- I ranije sam imao pozive iz Nogometnog saveza BiH, ali se nisam mogao odazvati jer nisam imao bosanskohercegovački pasoš. Imam dvojno državljanstvo, naše i njemačko. Imao sam poziv iz Njemačkog saveza, ali sam ih odbio i rekao da ću na Evropskom prvenstvu nastupati za BiH – kaže Memišević.
Ovaj mladić rođen je u Bremenu, a prije Verdera trenirao je u jednom manjem klubu.
- U Verderu sam od uzrasta U-11 i još sam tu. Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom karijere. Bit će još bolje, a jedina želja mi je da ostanem zdrav i izbjegnem povrede. Uspijevam uskladiti školske obaveze s treninzima, ali nisam baš najbolji učenik. Morat ću i to popraviti – kaže Memišević.
Spominje da je sportske gene naslijedio od oca koji se bavio atletikom u Višegradu. Nakon agresije na BiH porodica se preselila u Njemačku, gdje je Malik i rođen.
- Mojim roditeljima je bilo drago što je stigao poziv da nastupim za našu reprezentaciju. Doći će u Englesku da navijaju za nas – kaže Memišević.
Mislis MuamersenHusika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
Je li nase gore list ili je?
Ma jeste naravno, koliko tih momaka ima po ostalim reprezentacijama, možemo od njih napraviti jedan cijeli tim haman, i to u svakoj generaciji.Husika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
Brajanac, jeste, Bosnjo je. Vjerujem da ce igrati za nas ako dobije priliku.Husika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
Imas li info je li ima ko sa portala gore u Engleskoj da je snimao pa da nam barem rezime baci na portal ili snimak cijele tekme?CashMan je napisao/la:-----.
Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
Ma opet nema Sakiba sa njima ja mislim, Erbez je glavni trener.Wandelanoite je napisao/la:Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
Ovah mali lici na Misketa samo brzi i bolji odbrambeni, Ona Dinamova skola covjeceVucevich je napisao/la:
Ajdin Hasic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.