FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kuzmanoviccc
Mićko ga zabi. Najmanje se nadao od ovog uhljupa
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Stoji to da su se njima naziougu a s nama igraju kao da im gori pod nogama.
Ali isto tako stoji i da smo mi na terminu ozbiljniji od Bekica, da Hebibovic nije bek, da Velkoski ne moze biti kapiten ni u TOSKu..
Evo demabtova me Kuzmanovic
Ali isto tako stoji i da smo mi na terminu ozbiljniji od Bekica, da Hebibovic nije bek, da Velkoski ne moze biti kapiten ni u TOSKu..
Evo demabtova me Kuzmanovic

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel i sad pritisak mater vam , ne mozete sastavit 3 pobjede 2 puta u prvenstvu . Ja ne mogu da vjerujem kolko ih libo racku sto nema hordi , od Husrefa pa nadalje , isto Dinamo . Samo sto je Mamic uradio za Dinamo da je sve pokro i da sad ode trebaju mu se zahvalit. Nema tu krvi zelje , dobro je neki dan onaj nakav seljin rekao , dok ne bude velika vecina igrala iz nase skole kojih bi bilo stid izac u carsiju , sta boli ove djom. Ima i profesionalaca dobrih poput Benke i mi ga otjeramo , koje pametnice samo. KK Bosna propast , Rk Bosna jos veca, Ako ovako se nastavi nove generacije ce pocet E sport pratit. Samo kad se sjetim kad su za perece igrali igraci i bolji od ovih bili za klasu
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 maj 2018, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TAKO JE!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
idemo po jos jednu pobjedu momci
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Kakva je ovo formacija imamo jednog veznog Crepulju ostalo krila,napadaci ovo je smijesno pa bolan gurni Herica ako vec krpis i guras Stanojevica u odbranu nije ni cudo da igramo ovako
Hahaha jesam naso kad cu srat
, bas me oce ko i kladionica 

Pa Stanojevic i igra u vezi danas.zagor1987 je napisao/la:Kakva je ovo formacija imamo jednog veznog Crepulju ostalo krila,napadaci ovo je smijesno pa bolan gurni Herica ako vec krpis i guras Stanojevica u odbranu nije ni cudo da igramo ovako
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozel mi iko osim ovih beskrvnih prenosa sa sport sporta rec kako igramo evo IBiH zabi Dancima i to onaj mali sto je tek doso iz Werdera
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De se jos malo naseri zivota tipaulus je napisao/la:Hahaha jesam naso kad cu srat, bas me oce ko i kladionica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Joj da sam trener ko sto nisam uso bi u svlacionicu i reko Bekicu od danas skupljas flase,gurnuo nekog naseg kakav jad od igraca cak ni na musko ne lici al igra svaku ko da je Roberto Carlos hebo sliku svoju
Krupa jednom presla centar i dala gol,greska Bekica.paulus je napisao/la:Mozel mi iko osim ovih beskrvnih prenosa sa sport sporta rec kako igramo evo IBiH zabi Dancima i to onaj mali sto je tek doso iz Werdera
Krupa tuce dobili dva zuta ev trebali i treci al mu oprosti.
Mi napadamo al osim gola i suta Bekica nismo imali nekih sansi,ugl lopta u nasim nogama na sredini terena al nista konkretno.
FK SARAJEVO.
Greska sudije u korist Sarajeva.Svirali ofsajd Krupi a ni blizu ostetise ih.
FK SARAJEVO.
Kod gola vidis tacno ko ima klub u srcu,jedva da se raduju jedino Mujakic skace,raduje se bodri svaka cast momcino jedina svjetla tacka ove sezone on i Sabanovic
Ovaj Galesic je napravio jedno 10 faulova,sta je ovo ovako.Bas me interesuje omjer prekrsaja.
ev ga penal za nas cist ko suza.
ev ga penal za nas cist ko suza.
FK SARAJEVO.
Hvala znaci makar stiscu , ne mozes to zakljucit tamo nikako , joj odkad nisam Sarajevo gledo majko , bas su ko gestapo ova moja tv, Pa nijedna da ne bude na Areni BHT,BHT isto da je ono kanal Herceg Bosne po tekmamamma_hz je napisao/la:Krupa jednom presla centar i dala gol,greska Bekica.paulus je napisao/la:Mozel mi iko osim ovih beskrvnih prenosa sa sport sporta rec kako igramo evo IBiH zabi Dancima i to onaj mali sto je tek doso iz Werdera
Krupa tuce dobili dva zuta ev trebali i treci al mu oprosti.
Mi napadamo al osim gola i suta Bekica nismo imali nekih sansi,ugl lopta u nasim nogama na sredini terena al nista konkretno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.