FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj Husrefe,djaba ti galamis na Bekica kad co'ek ne zna bolje,a ti si kriv sto ga drzis u ekipi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve dok je debilnoj upravi dobar bit ce kod nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hoćemol i 4 mjesto ispustit do kraja ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jokajdohordas je napisao/la:Hoćemol i 4 mjesto ispustit do kraja ?
Prati Bekic igraca ,skolski nema sta
Nego protiv Zrinjskog Krupa centra nije presla a sad se rastrcali hahahaha
jestel culi Vukotica kod onog faula na pocetku sto rece sudiji "ne guraj ih sto im treba za Evropu"
Smijesno Doda i Cova dominiraju u svim pogledima u BIH.
**** se protiv vjetrenjaca boriti,zadnje dvije godine se strumfovi bore a mi se sprdamo a Bgm kad se mi budemo borili vidjecemo sta je rvatsko -srpski pakt.

Nego protiv Zrinjskog Krupa centra nije presla a sad se rastrcali hahahaha
jestel culi Vukotica kod onog faula na pocetku sto rece sudiji "ne guraj ih sto im treba za Evropu"

Smijesno Doda i Cova dominiraju u svim pogledima u BIH.
**** se protiv vjetrenjaca boriti,zadnje dvije godine se strumfovi bore a mi se sprdamo a Bgm kad se mi budemo borili vidjecemo sta je rvatsko -srpski pakt.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa gosti sa Koševa do sada nisu napravili pred golom Krupe. 

-
- Kontakt:
Jel to Bgt trazite izgovore u tome sto se Krupa nije naziogu?
Ma jasta do njih je 100 % !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I legendi Husrefu!MortemHz je napisao/la:Sve dok je debilnoj upravi dobar bit ce kod nas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šilji nam se do boga hahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Igra protiv Zrinjskog i protiv nas nebo i zemlja.Ako nisi gledao njih protiv Zrinjskog ne kaki Bgt.belosevic28 je napisao/la:Jel to Bgt trazite izgovore u tome sto se Krupa nije naziogu?

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' tebi ok to sto Krupa gubi 5-0 u 50-oj minuti u Širokom a izasli su sa igracima od kojeg su jaci momci iz katolickog skolskog centra Sarajevo. Odigraju finale kupa BiH u najjacem sastavu kao sto i treba i onda za 3 dana opet izvedu najjacu ekipu protiv Sarajeva iako ne mogu dalje od petog mjesta a mogu dosta ugroziti kup radi umora, znaci tacno između finala kupa. Mi jesmo citavu sezonu prelosi ali ovo je jadno sta se radi.belosevic28 je napisao/la:Jel to Bgt trazite izgovore u tome sto se Krupa nije naziogu?
I kako ne krivit Husrefa. Legenda ostavlja Halida na klupi nakon što je bio ponajbolji na prošloj utakmici. Nije uprava za to kriva. Yebem ja i njih ali i Husref ima skandalozno loših odluka 

stoji sve da su nasi karna, al da nas pobise po terenu malo je rec, svaki start zale se sudiji i sl..sudija daje zuti samo za prigovorebelosevic28 je napisao/la:Jel to Bgt trazite izgovore u tome sto se Krupa nije naziogu?
Je li kriv Usref za ovo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja prije tekme vidim klupu i kazem nedo bog da se mora ganjat rezultat.Jarane jedan jedini ofanzivan igrac(Parmak) .I onda se cudimo sto nemozemo okrenut nekad tekmu,sta ces ti jarane zamjeniti koji igrac da ti promjeni tok igre.Uzas zivi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta ima veze sa koim timom i kad krupa igra (mozda su se ljudi pomirili da su vec kup izgubili ) al bez obzira ova krupa je nas tukla u po koseva. SRAMOTA
Pa sjeti se tekme na Kosevu i njihovih izjava poslije toga cak su igraci Krupe pisali statuse po drustvenim mrezama da ce nas nagaziti kad dodjemo dole.Jel smo ih ko biva "isprebijali" po terenu.dundee je napisao/la:stoji sve da su nasi karna, al da nas pobise po terenu malo je rec, svaki start zale se sudiji i sl..sudija daje zuti samo za prigovorebelosevic28 je napisao/la:Jel to Bgt trazite izgovore u tome sto se Krupa nije naziogu?
1-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste paglu u p.m.Nije problem sto nam se ne naguze ,i ne treba,vec je problem sto drugi s pola snage ih dobiju.
Nabijaju gol razliku na njima.Imam osjecaj da cu ovo morati jos koji put danas ovdje napisati..
KUZMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nabijaju gol razliku na njima.Imam osjecaj da cu ovo morati jos koji put danas ovdje napisati..
KUZMANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bra'o i tojoker90 je napisao/la:I legendi Husrefu!MortemHz je napisao/la:Sve dok je debilnoj upravi dobar bit ce kod nas