sta hocete vise haman pa punMortemHz je napisao/la:Meni se cini oko 2.800avenija je napisao/la:Koliko prima ovaj jug ?MortemHz je napisao/la:Idemo se jos jednom prisjetiti jedne od najvecih posjeta ikada sto se tice finala kupa jedine domovine.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Bivši fudbalski sudija, a sada stručni konsultant u emisiji posvećenoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na kanalu BHT, Boro Elčić, suspendovan je od strane Nogometnog saveza BiH.
Kako saznaje ****, Nogometni savez Bosne i Hercegovine, koji je imenovao Boru Elčića za stručnog konsultanta na BHT-u, sada ga je odlučio suspendovati, a razlozi još uvijek nisu poznati.
Posljednju emisiju Elčić je odradio prošle nedjelje, kada je komentarisao suđenje iz duela Željezničar – Zrinjski i Sarajevo – Radnik.
Elčić je konstatovao da je Željezničar oštećen prilikom prvog gola Zrinjskog, kao i da je Radnik Oštećen protiv Sarajeva.
Kako saznaje ****, Nogometni savez Bosne i Hercegovine, koji je imenovao Boru Elčića za stručnog konsultanta na BHT-u, sada ga je odlučio suspendovati, a razlozi još uvijek nisu poznati.
Posljednju emisiju Elčić je odradio prošle nedjelje, kada je komentarisao suđenje iz duela Željezničar – Zrinjski i Sarajevo – Radnik.
Elčić je konstatovao da je Željezničar oštećen prilikom prvog gola Zrinjskog, kao i da je Radnik Oštećen protiv Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja.
Na danasnji dan prije 26 godina, Ivica Osim je uzivao u svim blagodetima Beograda i cutao kao zaliven 

Nije na vrijeme od saveza dobio upute za emisiju pa je bio prepusten sam sebi i svojim ocima...sonpenn je napisao/la:Bivši fudbalski sudija, a sada stručni konsultant u emisiji posvećenoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na kanalu BHT, Boro Elčić, suspendovan je od strane Nogometnog saveza BiH.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zasto ga sada branite i zalite ? Bili ste protiv njega i njegovih komentara, kada je komentarisao protiv zeljescara.Harrison je napisao/la:Nije na vrijeme od saveza dobio upute za emisiju pa je bio prepusten sam sebi i svojim ocima...sonpenn je napisao/la:Bivši fudbalski sudija, a sada stručni konsultant u emisiji posvećenoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na kanalu BHT, Boro Elčić, suspendovan je od strane Nogometnog saveza BiH.

- svrakino1921
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Nije na vrijeme od saveza dobio upute za emisiju pa je bio prepusten sam sebi i svojim ocima...sonpenn je napisao/la:Bivši fudbalski sudija, a sada stručni konsultant u emisiji posvećenoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na kanalu BHT, Boro Elčić, suspendovan je od strane Nogometnog saveza BiH.

Ja nemam pojma gdje si ti procitao da ga ja branim.fks74 je napisao/la:Zasto ga sada branite i zalite ? Bili ste protiv njega i njegovih komentara, kada je komentarisao protiv zeljescara.Harrison je napisao/la:Nije na vrijeme od saveza dobio upute za emisiju pa je bio prepusten sam sebi i svojim ocima...sonpenn je napisao/la:Bivši fudbalski sudija, a sada stručni konsultant u emisiji posvećenoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine na kanalu BHT, Boro Elčić, suspendovan je od strane Nogometnog saveza BiH.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- svrakino1921
- Kontakt:
@Harrison
KRALJU
KRALJU
Jel ti mislis da oni znaju sta je bilo na danasnji dan, osim naravno da se ivica radovao sa svojim ''grobarima'' jos jednoj pobjedi partizana.Evander je napisao/la:Na danasnji dan prije 26 godina, Ivica Osim je uzivao u svim blagodetima Beograda i cutao kao zaliven
Al vam je familija OSIM nabila komplekse, to nije normalno
Nama "nabili" komplekse, vama sjebali klub.vazda87 je napisao/la:Al vam je familija OSIM nabila komplekse, to nije normalno
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
To su vam sigurno ispricali oni sto su bili na 'turneji'.bihuzur je napisao/la:Jel ti mislis da oni znaju sta je bilo na danasnji dan, osim naravno da se ivica radovao sa svojim ''grobarima'' jos jednoj pobjedi partizana.Evander je napisao/la:Na danasnji dan prije 26 godina, Ivica Osim je uzivao u svim blagodetima Beograda i cutao kao zaliven
💩💩
po cemu to sjebali?Laznjak je napisao/la:Nama "nabili" komplekse, vama sjebali klub.vazda87 je napisao/la:Al vam je familija OSIM nabila komplekse, to nije normalno
Neko na turneji, neko u Beogradu slavi osvajanje kupa.Goosman je napisao/la:To su vam sigurno ispricali oni sto su bili na 'turneji'.bihuzur je napisao/la:Jel ti mislis da oni znaju sta je bilo na danasnji dan, osim naravno da se ivica radovao sa svojim ''grobarima'' jos jednoj pobjedi partizana.Evander je napisao/la:Na danasnji dan prije 26 godina, Ivica Osim je uzivao u svim blagodetima Beograda i cutao kao zaliven
- svrakino1921
- Kontakt:
Turneja 

Nemojte to pričati o Ivici! On je mitsko biće, čisto i pravedno! Bez ikakve mane! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jeste vala, čovjek proda utakmicu i uzme pare, a ja ni Real iz keca u keca protiv Leganesa ne mogu da pogodim.vazda87 je napisao/la:Al vam je familija OSIM nabila komplekse, to nije normalno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da znas historiju svog kluba, znao bi i o toj mitskoj porodici.vazda87 je napisao/la:po cemu to sjebali?Laznjak je napisao/la:Nama "nabili" komplekse, vama sjebali klub.vazda87 je napisao/la:Al vam je familija OSIM nabila komplekse, to nije normalno
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MocMahale444
koji ste vi uhljupi boze sacuvaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.