Haman 700 nastupa pa se sejh zaj.ebunio.Sabinho je napisao/la:Sta ba? 28 iz Srbije. Ili lozis?High je napisao/la:Haman 700 iz Srbije!A ni 50 ih nije valjalo.
Podsetila me ova lista na neke doajene popud Reiza

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haman 700 nastupa pa se sejh zaj.ebunio.Sabinho je napisao/la:Sta ba? 28 iz Srbije. Ili lozis?High je napisao/la:Haman 700 iz Srbije!A ni 50 ih nije valjalo.
Pa 700 nastupa, a 50 ih je valjalo.belosevic28 je napisao/la:Haman 700 nastupa pa se sejh zaj.ebunio.Sabinho je napisao/la:Sta ba? 28 iz Srbije. Ili lozis?High je napisao/la:Haman 700 iz Srbije!A ni 50 ih nije valjalo.
Podsetila me ova lista na neke doajene popud Reiza
koga bi ti ?Evander je napisao/la:Pojedini opet guraju Ahmetovica u pocetnih 11 naredne sezone
Navodno je Morata nezadovoljan u Chelseu...Testo je napisao/la:koga bi ti ?Evander je napisao/la:Pojedini opet guraju Ahmetovica u pocetnih 11 naredne sezone
nema vise ni hadzica, ni smajlagica
belosevic28 je napisao/la:Navodno je Morata nezadovoljan u Chelseu...Testo je napisao/la:koga bi ti ?Evander je napisao/la:Pojedini opet guraju Ahmetovica u pocetnih 11 naredne sezone
Znam koga ne bih, onog koji nam nista dobro nije donjeo godinama i ko ce slijedecu sezonu samo jos stariji bitiTesto je napisao/la:koga bi ti ?Evander je napisao/la:Pojedini opet guraju Ahmetovica u pocetnih 11 naredne sezone
i treba da se hajca i sugeriraju velika imena, ista ova uprava je sjela i pregovarala sa Spahićem da zaigra za nas, znaš šta je on za Brkića? dakle zašto bi ja/ ili bilo koji navijač skidao pritisak sa njih i zadovoljavao se nekim crijepom crijepićem iz ekipe koja ispada iz lige, da ga neko predstavi kao bilo šta osim tala....zašto hoće da dovedu Stojčeva, zašto su doveli Saida? da kupe mir, mir kod navijača kupiš jakim igračima, kad su navijači telad kao kod kona dovedeš im Mehremića i oni šute, ko što su nama nakon uspjeha uljuljanim doveli Kramare...i treba ih prozivat za svakog kloca...Osttribine je napisao/la:
Nije stvar u tome Denchi da li me/nas moze ili ne moze oduseviti igrac Mladosti ili Celika (a zasto ne bi), nego je problem sto se raju hajca imenima evo tipa Zeljke Brkica, a veca je mogucnost da ce nam doci otkrovenje sezone makedonskog prvenstva Fosna Vertikalovski
čovjek je odličan kod nas kapa dole, ali ne treba zaboravit da je klupu grijao u Slobodi Krpiću kod istog ovog trenera a par godina mlađi....High je napisao/la:Proklet nek je svako ko pljune na Sejfu.
belosevic28 je napisao/la:Navodno je Morata nezadovoljan u Chelseu...Testo je napisao/la:koga bi ti ?Evander je napisao/la:Pojedini opet guraju Ahmetovica u pocetnih 11 naredne sezone
Hahahahahaha.emir79 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hahahahahaha.emir79 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiješno jeste, ali ako smo spali na to da nam je srce na mjestu činjenicom da Željezničar neće biti šampion, a mi jedva izborimo Evropui pitanje je gdje smo mi onda? Na kojem smo to nivou?![]()
![]()
Mislim da bi također trebali insistirati na drugačijem formatu lige, bez lige za prvaka i lige za opstanak.emir79 je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hahahahahaha.emir79 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiješno jeste, ali ako smo spali na to da nam je srce na mjestu činjenicom da Željezničar neće biti šampion, a mi jedva izborimo Evropui pitanje je gdje smo mi onda? Na kojem smo to nivou?![]()
![]()
Neka malo ba![]()
Pogledaj im samo komentare, cijelo vrijeme pisu o minusu hejtaju protiv nas iako im je Zrinjski jedini konkurent.
Sad ih malo podyebavati.
Sto se nas tice mislim da smo svi kad se sve oduzme i sabere osudili upravu, igrace i trenera. Nismo zadovoljni rezultatom i da trazimo vise.
Hocemo bolja pojacanja i konkretne poteze i da se nastave davati sanse nasim mladim igracima.
Sledjecu sezonu zelimo apsolutni napad na titulu i drugo nas nista ne zanima.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Kyle88, ledesma i 31 gost.