Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Jesse ili Mata na desnom krilu, pa bolje ugasi klub 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja ne znam sto se svi bucate povratkom Mensaha,ok je to al da bude rezerva prvom beku koji bi trebao bititi doveden,mada bi ja prije stavio da Valencija bude rezerva tj dosta tekmi prva postava al veliku vecinu da odigra novi bek
Mensah je lik koji je u napadu bar duplo gori od Valencije,ok defanzivno je dobar al ako united trazi samo defanzivu pisaj ga,bolje trazit beka koji je opasniji u napada nego koji je zvijer u defanzivi a gore ne zna centrirat,sto slucaj sa mensahom i valencijom
Uzmi da vecinu utakmica ti napadas i dodatna sirina sa bekom koji zna sa loptom je velika prednost,pa jedan valencija da zna koristit taj prostor i da ima povratnu loptu imali bi bar 10 golova vise,i vi opet hocete dr valenciju
Mensah je lik koji je u napadu bar duplo gori od Valencije,ok defanzivno je dobar al ako united trazi samo defanzivu pisaj ga,bolje trazit beka koji je opasniji u napada nego koji je zvijer u defanzivi a gore ne zna centrirat,sto slucaj sa mensahom i valencijom
Uzmi da vecinu utakmica ti napadas i dodatna sirina sa bekom koji zna sa loptom je velika prednost,pa jedan valencija da zna koristit taj prostor i da ima povratnu loptu imali bi bar 10 golova vise,i vi opet hocete dr valenciju
Lijevog beka obavezno dovest, fosua mozes lakog srca pustit da igra na desnom. Ali zato pojacati tu stranu na poziciji krila tako da TFM ne mora raditi poso krila dok Mata ili neko deseti drka qrac u sredini
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Lijevo bi legao onaj mali iz Celtica samo tako, strasan bek.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Fosu je itekak potkovan univerzalac koji se moze upotrijebiti na tri pozicije.
Jos je u Ajaxu igrao veznog te stopera a radi brzine je prekomandovan na poz beka. Momcina kvalitetno iznosi, odlicno cuva loptu + ima iznenadjujuce dobar pas.
Koliko se sjecam cak ga je Joyce gurao na poziciju cenera. Sto li boze... Upratio sam u nekoliko navrata precizan prizemni centarsut, al generalno u tom segmentu je nepoznanica a sa svojih 20 ima prostora da napreduje, msm podloga je tu.
Moze posluziti i kao dm radi defanzivnih vjestina a ima taj neki smek i po agilnosti tik baca na legendarnog Essiena.
Warren Jojce je bio najjaci strucnjak u ulozi spone rezervi i prvog tima i msm da je ovog igraca posebno isticao, bez nakadnog preciziranja event ogranicavanja glede neke uloge.
Polivalentnost na nivou.
Jos je u Ajaxu igrao veznog te stopera a radi brzine je prekomandovan na poz beka. Momcina kvalitetno iznosi, odlicno cuva loptu + ima iznenadjujuce dobar pas.
Koliko se sjecam cak ga je Joyce gurao na poziciju cenera. Sto li boze... Upratio sam u nekoliko navrata precizan prizemni centarsut, al generalno u tom segmentu je nepoznanica a sa svojih 20 ima prostora da napreduje, msm podloga je tu.
Moze posluziti i kao dm radi defanzivnih vjestina a ima taj neki smek i po agilnosti tik baca na legendarnog Essiena.
Warren Jojce je bio najjaci strucnjak u ulozi spone rezervi i prvog tima i msm da je ovog igraca posebno isticao, bez nakadnog preciziranja event ogranicavanja glede neke uloge.
Polivalentnost na nivou.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jose Mourinho nije preči od Anthony Martiala !
Uprava može samo vidjeti koliko će **** pojesti kada nas sljedeće sezone napusti Jose a Martial eksplodira negdje drugo (volio bih naravno da pojedem **** za ove riječi, ali teško da ću promašiti).
Uprava može samo vidjeti koliko će **** pojesti kada nas sljedeće sezone napusti Jose a Martial eksplodira negdje drugo (volio bih naravno da pojedem **** za ove riječi, ali teško da ću promašiti).
Neka idi ako zeli il nek se bori za mjesto.
Zeljeznicar! 1921 !
Upravo, više mi je dosta njegovog nadrndanog izraza lica - u klubovima ove veličine ništa nije zagarantovano, pa prema tome, ako nije rad da se pobije za svoje mjesto i nametne onda jbg. onda. Tokom naše duge istorije su i veće čivije letile na klupu. Isto tako, osim možda Darmiana, ove sezone su vala svi dobili šansu i oni koji su ispunili "to nešto" su češće na terenu. Stvar je vrlo jednostavna. ili jesi ili nisi, ovdje nema "babovine".
To Martial nije iskoristio minutažu ove sezone? Sjeti se samo njegovih partija kada je startao. Skoro bez greške je igrao do one "povredice" i dolaska Alexisa, ali eto kad se oporavio Rash je nekim čudom odjednom imao prednost iako mu je forma varirala k'o vremenska prognoza. Nije mi žao jednog Depaya koji je ispao pi.čkica ili Di Marie (a radovao sam se njihovom dolasku), jer na terenu nisu opravdali ono što se očekivalo, ali možeš li se to reći i za Martiala? Momak je prilično dobar profesionalac za svoje godine iako je npr prošle godine bio u kanalu, ove sezone se već istakao i dokazao Joseu. I nemojte mi molim vas za taj izraz lica, on je takav prirodno.al... je napisao/la:Upravo, više mi je dosta njegovog nadrndanog izraza lica - u klubovima ove veličine ništa nije zagarantovano, pa prema tome, ako nije rad da se pobije za svoje mjesto i nametne onda jbg. onda. Tokom naše duge istorije su i veće čivije letile na klupu. Isto tako, osim možda Darmiana, ove sezone su vala svi dobili šansu i oni koji su ispunili "to nešto" su češće na terenu. Stvar je vrlo jednostavna. ili jesi ili nisi, ovdje nema "babovine".
Njegov talenat i umijeće moći ćemo vidjeti u nekom drugom klubu sa organizovanijim sistemom. Tad bi tek mogli uvidjeti kakav je uistinu igrač.
Pa lik se bori vec 2 godine za mjesto u prvoj postavi i ubija pritom. Lik toliko vremena suti i igra, ne zali se, nego zabija golove i asistira.
I onda kad nakon 2 godine prekipi i zatrazi "ono sto je njegovo" onda mu treba zacepit usta jer smo mi pobogu veliki United...iako vec 5 godina ne igramo neku ogromnu ulogu ni u domacim ni evropskim takmicenjima, ipak smo mi United u kojem je privilegija i na klupi sjedit.
E pa neki to ne gledaju tako. Zato prednost ima kurcev Rashford koji jednu utakmicu odigra ko novi Ronaldo pa onda 10 ko da si mu obje noge svezo
Kako ljudima nije jasno da Mourinho gubi kompas sa igracima. Salah, De Bruyne i sad Martial? Mata mu nije valjao u Chelseaju, a sad mu je predobar. Treba ugovor produzit s njim. Ne zna ni on sam sta hoce.
I onda kad nakon 2 godine prekipi i zatrazi "ono sto je njegovo" onda mu treba zacepit usta jer smo mi pobogu veliki United...iako vec 5 godina ne igramo neku ogromnu ulogu ni u domacim ni evropskim takmicenjima, ipak smo mi United u kojem je privilegija i na klupi sjedit.
E pa neki to ne gledaju tako. Zato prednost ima kurcev Rashford koji jednu utakmicu odigra ko novi Ronaldo pa onda 10 ko da si mu obje noge svezo
Kako ljudima nije jasno da Mourinho gubi kompas sa igracima. Salah, De Bruyne i sad Martial? Mata mu nije valjao u Chelseaju, a sad mu je predobar. Treba ugovor produzit s njim. Ne zna ni on sam sta hoce.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bravo, to je to.Poligon10 je napisao/la: To Martial nije iskoristio minutažu ove sezone? Sjeti se samo njegovih partija kada je startao. Skoro bez greške je igrao do one "povredice" i dolaska Alexisa, ali eto kad se oporavio Rash je nekim čudom odjednom imao prednost iako mu je forma varirala k'o vremenska prognoza. Nije mi žao jednog Depaya koji je ispao pi.čkica ili Di Marie (a radovao sam se njihovom dolasku), jer na terenu nisu opravdali ono što se očekivalo, ali možeš li se to reći i za Martiala? Momak je prilično dobar profesionalac za svoje godine iako je npr prošle godine bio u kanalu, ove sezone se već istakao i dokazao Joseu. I nemojte mi molim vas za taj izraz lica, on je takav prirodno.
Njegov talenat i umijeće moći ćemo vidjeti u nekom drugom klubu sa organizovanijim sistemom. Tad bi tek mogli uvidjeti kakav je uistinu igrač.

Martial ako ode to je Mourinhou na dušu, znači 100%, 1/1, kako hoćete, a nisam uopšte dio anti-Mourinho ekipe, da se razumijemo.
Stvarno bi bilo baš grehota ispustit takav potencijal, kakve god pare da se dobiju. Naprosto ne želim da vjerujem da će se to desiti, iako se piše o tome već neko vrijeme (očekivano).

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
https://sportsport.ba/fudbal/mourinho-o ... eda/275510
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... e=facebook
Aihohoi21hogiahwgoihwqotih
novinara i qrca
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... e=facebook
novinara i qrca
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Hahaha pa ni trac ne znaju prepisatiSMR187 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/mourinho-o ... eda/275510
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... *=facebook
novinara i qrca

Hajde ovako, ja u konačnici gledam samo "bottom line" - ili jesi ili nisi. Jose je dokazani pobjednik sa punim gepekom trofeja. Dakle čovjek zna, ima CV ko telefonski imenik, nemamo se tu šta raspravljati ni priču širiti. Ako on nekoga drži na klupi, nekoga koga svaki dan gleda 8-10 sati kako trenira, pa valjda ima neki razlog majka mu stara. Ono što vesela klapa na ovom i na svim ostalim forumuma zaboravlja jeste da mi vidimo one neke stvari koje nam servira PR kluba ili neki veseli insider koji je u 9/10 slučajeva potpuni fraud koji ne za ništa više od onoga što Google može da ponudi, a ubija sa click baitovima, jer se od toga živi. Dakle, mi zaista nemamo pojma šta je tamo i kako to izgleda. Jose nije kreten - plaćen je da pobjeđuje i sigurno kao takav ne bi najbolje držao na klupi. niko ne radi u korist svoje štete. Vidite, ja pripadam malo starijoj ekipi i iskustvo je da se u životu pišu i pamte uspjesi. Umjetnički dojam poštujem, ali se isti vjerujte na duže se staze zaboravlja. Jesi li igrao direktno ili kružio s loptom, da li si furao 75% posjeda ili se ograničio na kontre, ma niko se toga ne sjeća već za mjesec dana. Pamti se onaj koji je podigao trofej. Zato ja nemam problem s tim. Ode li Martial - biće neki drugi Martial, a hoće li od ovog našeg u konačnici ispasti novi Salah ili možda Quadrado, to me nije briga ako to ne bude kod nas. Briga me je da moj tim pobjeđuje, a ko će na teren, to je drugi par cipela.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bravo, to je to.Poligon10 je napisao/la: To Martial nije iskoristio minutažu ove sezone? Sjeti se samo njegovih partija kada je startao. Skoro bez greške je igrao do one "povredice" i dolaska Alexisa, ali eto kad se oporavio Rash je nekim čudom odjednom imao prednost iako mu je forma varirala k'o vremenska prognoza. Nije mi žao jednog Depaya koji je ispao pi.čkica ili Di Marie (a radovao sam se njihovom dolasku), jer na terenu nisu opravdali ono što se očekivalo, ali možeš li se to reći i za Martiala? Momak je prilično dobar profesionalac za svoje godine iako je npr prošle godine bio u kanalu, ove sezone se već istakao i dokazao Joseu. I nemojte mi molim vas za taj izraz lica, on je takav prirodno.
Njegov talenat i umijeće moći ćemo vidjeti u nekom drugom klubu sa organizovanijim sistemom. Tad bi tek mogli uvidjeti kakav je uistinu igrač.![]()
Martial ako ode to je Mourinhou na dušu, znači 100%, 1/1, kako hoćete, a nisam uopšte dio anti-Mourinho ekipe, da se razumijemo.
Stvarno bi bilo baš grehota ispustit takav potencijal, kakve god pare da se dobiju. Naprosto ne želim da vjerujem da će se to desiti, iako se piše o tome već neko vrijeme (očekivano).
Iz istog razloga ne razumijem na gotovo pobožno gledanje na ovom PDF-u u pravcu Pochea i Tottenhama. Oni bolji, jači, poješće nas, igračine. A onda dođe polufinale FA, pljuc, i otpadoše. Pogledaš njihovu vitrinu sa trofejima, a tamo se prašina skuplja. Znači bottom line - vidan napredak u igri, logična transfer politika, trofeji se polako vraćaju u klub, pomalo to ide ka uspostavi nekog novog identiteta nakon 26 godina čuda od trenera i sistema i dva promašena pokušaja zamjene, koji su uništili sve što su dotakli. Ja za sada zadovoljan.
A nije bottom line da je Jose vec prije imao problema sa (losim) izborom igraca, pogotovo kad su u pitanju omladinci? Totalno je biased sto se tice izbora igraca to smo primijetili milion puta. Sto se tice Felle, sto se tice Rashe, sto se tice Lingarda (dobro, iskreno, tu nije pogrijesio s forsiranjem) itd.
Nije stvar u tome sta nam ko servira. Gledamo tekme i vidimo sta se desava. Koji napadac, osim Lukakua, ima bolju statistiku od Martiala. Uz to ko od njih ima manju minutazu od Martiala?
Nije stvar u tome sta nam ko servira. Gledamo tekme i vidimo sta se desava. Koji napadac, osim Lukakua, ima bolju statistiku od Martiala. Uz to ko od njih ima manju minutazu od Martiala?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Vidim strucnjaci imaju obraza kritikovati Jozuna do u detalje.
Ok, da vidimo ucinak nekih sampiona nakon 35. kola... Npr. Lester 76 boba, Jozin Celzi - 83, City sezonu prije 77 itd.. Ucinak protiv gornje etaze - 19 boba iz 10 tekmi.
Dalje, Martial je genije kada ulazi u prostor, izbacen dobro izbalansiranim pasom. Ali, kretnje (generalno), ocekivanja Murinja od takvog kalibra (sigurno ga radi talenta ne boduje isto kao npr. Jessea)... tu nije zeljeni nivo, ocito. Prosle je cak imao osobnih problema, sto je na kraju i priznao a to se odrazilo na nekim mecevima.
Naravno da Francuza zelimo gledati dugi niz godina ali msm kak je dolazak Sancheza zapecatio njegovu sudbinu. Steta, no malo ko bi propustio takvu zvijer.
Onda, Fella u ove dvije sezone odigrao 22 ligaske tekme kao starter te 21 kao rezerva. Istina imao je nekih povreda al u prvoj Jozinoj je bio cist po tom pitanju i opet nije izbio na preko 18 utakmica u pocetnom. Jasno da nije prvi pik itd.
Cheers.
Ok, da vidimo ucinak nekih sampiona nakon 35. kola... Npr. Lester 76 boba, Jozin Celzi - 83, City sezonu prije 77 itd.. Ucinak protiv gornje etaze - 19 boba iz 10 tekmi.
Dalje, Martial je genije kada ulazi u prostor, izbacen dobro izbalansiranim pasom. Ali, kretnje (generalno), ocekivanja Murinja od takvog kalibra (sigurno ga radi talenta ne boduje isto kao npr. Jessea)... tu nije zeljeni nivo, ocito. Prosle je cak imao osobnih problema, sto je na kraju i priznao a to se odrazilo na nekim mecevima.
Naravno da Francuza zelimo gledati dugi niz godina ali msm kak je dolazak Sancheza zapecatio njegovu sudbinu. Steta, no malo ko bi propustio takvu zvijer.
Onda, Fella u ove dvije sezone odigrao 22 ligaske tekme kao starter te 21 kao rezerva. Istina imao je nekih povreda al u prvoj Jozinoj je bio cist po tom pitanju i opet nije izbio na preko 18 utakmica u pocetnom. Jasno da nije prvi pik itd.
Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
@al, ti si servirao priču o klubu i generalnom učinku kojem se svi nadamo. To je druga strana medalje i naravno da se slažem s tobom. Ali, ovdje govorimo o jednom igraču, igraču koji u očima nas (navijača/simpatizera), medija i maltene svih osim Josea smatraju nepravedno zapostavljenim. U postu iznad sam ti iznio argumente kako Mou nema "adekvatnu" podlogu da ignoriše Tonya, jednostavno nema. Naravno ja sam obični laik koji iznosi svoje mišljenje, ali sam se evo potrudio da to barem malo argumentujem. Ne znam ja sad šta se dešava na treningu i da li tamo Martial ne odradi svoj zadatak (vjerovatno je to jedan od razloga, valjda), ili postoji još neki razlog koji je poznat samo Joseu, ali pogledam 95% utakmica Utda i vidim šta sve jedan Martial pokaže. Ove sezone je barem dvaput više pokazao nego Rash i šta mu je na kraju bila nagrada? - Klupa zadnjih mjesec-dva gledajući kako svi osim njega dobijaju priliku dok on mora za pola sata učiniti puno više od svih ostalih da bi, možda, sljedeću utakmicu počeo. Govoriš gore kako je samo bitno šta trener zamisli i da nije bitno ko će istrčati na teren ako će titule biti tu (parafraziram sad taj dio). - Da li to u ovom slučaju kod nas važi? Da li to Mourinho garantuje titulu sljedeće sezone ili neki napad na LP? - Boga mi skroz teško možemo u to biti čvrsto uvjereni. Da mogu u to povjerovat' onda neka radi šta god mu volja, ali ovako možemo samo izgubiti svijetliju budućnost koju već imamo u klubu (Pogbu, Martiala...). Sačekati još taj ljetni dio i vidjeti šta će se na kraju desiti. Ja ostajem pri svom stavu, a kao što kaže @evra, Mourinho ima moju podršku dok je tu i naravno navijat' ću za ovaj klub svim srcem bez obzira ko ga trenira i ko sve zaigra za njega. GGMU !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da ne odgovaram pojedinačno..
Sve to stoji za Mourinha, ali u Martialovom slučaju je tolika nedosljednost da je to nestvarno. Čovjek je 2 ili 3 puta (da ne guglam) bio igrač mjeseca u klubu ove sezone i kad god je uhvatio ritma bio je klupiran i zbog najmanjeg razloga. Zašto???
Znamo koliko su se neki drugi igrači trpili (neki opravdano, neki ne), a njega kao vjerovatno najvećeg potencijala od svih ne možeš istrpit, čak i da uveže nekoliko slabih utakmica.
To nikako ne razumijem i ne čudi me ako je Martial sam razočaran. Naravno, ne boravim s njima svaki dan pa da znam kakvi odnosi vladaju, treninzi i ostalo, ali mi nikako ne ide u glavu da on nije standardni starter, pogotovo i zbog toga što ima dokazano sjajnu saradnju na terenu sa Lukakuom i Pogbom, koji su stalni starteri.
Razumijem da Sanchezov dolazak ima uticaja sad, ali i prije toga situacija nije bila značajno bolja, a nije da se nije moglo probat nekad i sa Sanchezom desno ili u sredini, u 4-2-3-1 varijanti.
Sve to stoji za Mourinha, ali u Martialovom slučaju je tolika nedosljednost da je to nestvarno. Čovjek je 2 ili 3 puta (da ne guglam) bio igrač mjeseca u klubu ove sezone i kad god je uhvatio ritma bio je klupiran i zbog najmanjeg razloga. Zašto???
Znamo koliko su se neki drugi igrači trpili (neki opravdano, neki ne), a njega kao vjerovatno najvećeg potencijala od svih ne možeš istrpit, čak i da uveže nekoliko slabih utakmica.

To nikako ne razumijem i ne čudi me ako je Martial sam razočaran. Naravno, ne boravim s njima svaki dan pa da znam kakvi odnosi vladaju, treninzi i ostalo, ali mi nikako ne ide u glavu da on nije standardni starter, pogotovo i zbog toga što ima dokazano sjajnu saradnju na terenu sa Lukakuom i Pogbom, koji su stalni starteri.
Razumijem da Sanchezov dolazak ima uticaja sad, ali i prije toga situacija nije bila značajno bolja, a nije da se nije moglo probat nekad i sa Sanchezom desno ili u sredini, u 4-2-3-1 varijanti.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Pošteno, i rekao si sve što i ja, sa naglaskom na najbitnije - ne znamo šta se dešava 24-7 u klubu i šta to Anthony radi da je dospio na crnu listu kod Josea. Je li to zalaganje na treninzima, je li to neka zadaća na terenu koju mi ne vidimo? Dobro si rekao - mi smo "edukovani laici", znamo dosta, ali da znamo frtalj od onoga što zna Jose, onda ne bi ja radio ovaj posao, nego bih lupao platu bar u nekoj Bragi, da ne idemo dalje... Niko sretniji od mene da se Tony u nekoj fazi dohaviza - on, da me niko ne shvati pogrešno, je jedan od onih "natural" sirovih talenata koje je milina gledati kada su u elementu.. što me vrati na sretna vremena mladih WR10 i CR7 kada su ubijali protivnike ko' zvečke nesvjesni i dijela svog potencijala. Zato bih i najviše volio da se vrati na istu talasnu dužinu s Joseom, jer od toga samo svi možemo dobiti. Ali opet, kažem, trenerova je zadnja. Meni je kao i tebi bitan uspjeh kluba - igrači dođu i prođu.Poligon10 je napisao/la:@al, ti si servirao priču o klubu i generalnom učinku kojem se svi nadamo. To je druga strana medalje i naravno da se slažem s tobom. Ali, ovdje govorimo o jednom igraču, igraču koji u očima nas (navijača/simpatizera), medija i maltene svih osim Josea smatraju nepravedno zapostavljenim. U postu iznad sam ti iznio argumente kako Mou nema "adekvatnu" podlogu da ignoriše Tonya, jednostavno nema. Naravno ja sam obični laik koji iznosi svoje mišljenje, ali sam se evo potrudio da to barem malo argumentujem. Ne znam ja sad šta se dešava na treningu i da li tamo Martial ne odradi svoj zadatak (vjerovatno je to jedan od razloga, valjda), ili postoji još neki razlog koji je poznat samo Joseu, ali pogledam 95% utakmica Utda i vidim šta sve jedan Martial pokaže. Ove sezone je barem dvaput više pokazao nego Rash i šta mu je na kraju bila nagrada? - Klupa zadnjih mjesec-dva gledajući kako svi osim njega dobijaju priliku dok on mora za pola sata učiniti puno više od svih ostalih da bi, možda, sljedeću utakmicu počeo. Govoriš gore kako je samo bitno šta trener zamisli i da nije bitno ko će istrčati na teren ako će titule biti tu (parafraziram sad taj dio). - Da li to u ovom slučaju kod nas važi? Da li to Mourinho garantuje titulu sljedeće sezone ili neki napad na LP? - Boga mi skroz teško možemo u to biti čvrsto uvjereni. Da mogu u to povjerovat' onda neka radi šta god mu volja, ali ovako možemo samo izgubiti svijetliju budućnost koju već imamo u klubu (Pogbu, Martiala...). Sačekati još taj ljetni dio i vidjeti šta će se na kraju desiti. Ja ostajem pri svom stavu, a kao što kaže @evra, Mourinho ima moju podršku dok je tu i naravno navijat' ću za ovaj klub svim srcem bez obzira ko ga trenira i ko sve zaigra za njega. GGMU !
Ko otme Martiala iz kandži Josea Mourinha dobija potencijalnog Ballon d'ora.
Onako poprilično jeftino.
Onako poprilično jeftino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.