E vidis,na to moram sljedeci put obratiti paznjucelikmilan je napisao/la:Ja koliko sam primjetio kada pokazuje ekran znači da je promjenio odluku.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
E vidis,na to moram sljedeci put obratiti paznjucelikmilan je napisao/la:Ja koliko sam primjetio kada pokazuje ekran znači da je promjenio odluku.
ko je ovo napisoharden je napisao/la:Jedino protiv Arsenala niko ne treba pomoc sudija da prodje dalje...
Majku im,manje su grijesili kad su bila 3 sudije na terenu u odnosu na sadasnjih 5akisarajevo92 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih gresaka moguce da bar tri ucesnika ovih finala ne bi bili tu, kriminalno
VAR koji se moze dodatno ubrzati mora se uvesti naredne godine u LP i EL, navikli bi se na njega kroz jednu godinu, npr. na onaj sprej koji koriste sudije vise niko ni ne obraca
Ma uvesti kao u tenisu challenge i gotovo.majestic24 je napisao/la:Majku im,manje su grijesili kad su bila 3 sudije na terenu u odnosu na sadasnjih 5akisarajevo92 je napisao/la:Da nije bilo sudijskih gresaka moguce da bar tri ucesnika ovih finala ne bi bili tu, kriminalno
VAR koji se moze dodatno ubrzati mora se uvesti naredne godine u LP i EL, navikli bi se na njega kroz jednu godinu, npr. na onaj sprej koji koriste sudije vise niko ni ne obraca
Nije nebitno jer nisu trofeja osvojili evo već 4 godine, a ligu su halalili poslije poraza od Barcelone.bimbosha je napisao/la:Klocevi igraju nebitno takmicenje za njih umjesto da se trgaju u ligi.Bezveze samo zajebaše ove timove koji su fakat igrali za nešto.
STEVIE je napisao/la:bas sam to htio napisati, zakinuo je i marseille samo tako, cist penal nije svirao kad je onaj igrao rukom.celikmilan je napisao/la:Isti taj sudija sa iste strane nije dosudio čisti penal za francuze tako da se nisu ni trebali igrati produžeci ali ipak je ružno da na ovakav način ne uđu u finale nakon ovakve sezone.
harden je napisao/la:Jedino protiv Arsenala niko ne treba pomoc sudija da prodje dalje...
harden je napisao/la:Jedino protiv Arsenala niko ne treba pomoc sudija da prodje dalje...
Ma nisu ove sezone na tom nivou,Sevilja ih školovala u kupu u dvije utakmice,Chelsea ih dobio na toj famoznoj Wandi a Arsenala su prošli na račun luzeraja u ekipi iz Londona,.Da su vjerovatno i najbolja ekipa na svijetu u kolektivnoj odbrani,jesu svakako ali isto tako u jacim utakmicama u ofanzivi žive na individualnost Griezmana ili Koste,.Blejzer10 je napisao/la: Mada pricamo o ekipi koja je kvalitet zavrsnice lige prvaka. Ljudi su dvaput rutinski otresli Barcu, izbacili Bayerna, izgubili dva finala, jedno u 93oj minuti drugo golom iz ofsajda. Da nisu ovu sezonu onako kriminalno startali, vjerovatno bi opet do Reala stigli.
I onda da neko ocekuje od Arsenala da stigne rezultat na Wandi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.