FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 03 maj 2018, 16:21

belosevic28 je napisao/la:Navodno Velic iz MDK.
Mladost ne pratim nešto pretjerano, ali skoro svaki drugi pregled kola kojeg sam gledao on je napravio neku skandaloznu grešku.
Bolji je golman Adilović od njeg..
Meni bi to bio jedan od najlošijih naših transfera. Ne kažem da ne može bljesnut pa odigrati dobro, ali golman je u ovakvoj ligi veoma bitna pozicija. Čak bih kao obavezu stavio da golman mora biti stranac, jer u našoj ligi, pogotovo u našem klubu, dobri golmani se teško prave. Na kraju krajeva sumnjam da je nešto bolji od našeg Kovačevića koji je fizički strašno dobro građen.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 maj 2018, 16:38

haris004 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Navodno Velic iz MDK.
Mladost ne pratim nešto pretjerano, ali skoro svaki drugi pregled kola kojeg sam gledao on je napravio neku skandaloznu grešku.
Bolji je golman Adilović od njeg..
Meni bi to bio jedan od najlošijih naših transfera. Ne kažem da ne može bljesnut pa odigrati dobro, ali golman je u ovakvoj ligi veoma bitna pozicija. Čak bih kao obavezu stavio da golman mora biti stranac, jer u našoj ligi, pogotovo u našem klubu, dobri golmani se teško prave. Na kraju krajeva sumnjam da je nešto bolji od našeg Kovačevića koji je fizički strašno dobro građen.
Pa mi smo u Pavlovicu imali jednog prosjecnog golmana, sad trebamo dovesti ovog koji je za klasu losiji al et mlad je pa ce nadoci a i odbranio dva penala protiv nas u kupu
Onda bolje ostavi Pavlovica , bar je medju tri golmana lige

A za ovo da Tan zavisi od nasih 2-3 miliona i da to prati gdje se trosi i kako , je vic stoljeca, obratite se sabrini i njenim guznim haverima menadjerima gdje se pare trose, bitno je samo u minus ne uci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 03 maj 2018, 16:42

MortemHz je napisao/la:
alijica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Milioni od transfera su otišli na izgradnju najmodernijeg montažnog objekta u ovom dijelu galaksije! I poštedite me kukanja i proglašavanjem kafira svakog kome se ovo ne svidja, sve znam unaprijed!

slika
Izgleda kao mezar frišak a ne kamp pljuuuc
Ja sam sretan da smo i ovo uspjeli izgraditi kakvi su to retardi, vjerujte mi.
Sedam brace :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 maj 2018, 16:48

Evo čitam Zrinjski će ako osvoji titulu možda biti nositelj na početku kvalifikacija za Ligu prvaka sa koeficijentom 3,750.Naš koeficijent je prije manje od tri godine bio 5,325, a danas je srozan na minimum.Zarada od UEFE za prvake je od ove sezone drastično porasla :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 17:27

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 17:44

Koja gomila gluposti, igraca koji su vec zavrsili karijeru, koji imaju hronicne povrede itd itd.
Na kraju cemo dobiti Velica, Nikodijevica, povratnika Stojceva i jednog polovnjaka iz Makedonije.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 maj 2018, 17:56

belosevic28 je napisao/la:Koja gomila gluposti, igraca koji su vec zavrsili karijeru, koji imaju hronicne povrede itd itd.
Na kraju cemo dobiti Velica, Nikodijevica, povratnika Stojceva i jednog polovnjaka iz Makedonije.
Standardno... i opet se borit za Europu, u kojoj se patimo sa Gibraltarskim klubovima...
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 maj 2018, 18:03

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ne budite naivni,takva sorta se brine gdje su mu ostatci rucka od jucer. ;)
Upravo tako! Ovi sto imaju milione vise vode racuna o jednom jedinom dolaru vec neko ko nema cestito ni za kafe.
To neko od nas ima milione, pa zna da takvi ljudi prate svaki fening...

Nama je lik dao sve i svasta, a bosnjo kae vid levata sto daje... Samo trpaj u svoj djep, ko yebe levata...

Najgora kletva u zivotu je "DaBogda bio bosnjo cijeli zivot"...
Tako jeee...vidim imas informacije iz prve ruke.
UPRAVA NAPOLJE!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 maj 2018, 18:16

Velića al za klupe samo, mjera. Nama treba puno ozbiljniji i iskusniji golman od Pavlovića. Golman je pola ekipa, vazda bilo. Yebo majku, uvijek smo problema imali na toj poziciji.
Dva stopera, lijevog beka, desno i lijevo krilo i top napadača, ako misle da ozbiljno izguramo slijedeću sezonu. I muka mi je više od te "desetke", niko od top ekipa ne igra više s tom desetkom, samo mi furamo to, i po običaju uštopaju tu desetku i onda nas izjebu. Jednog top centralnog veznog ala Jajalo, to bi nam valjalo :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 18:38

Imamo li mi golmana u ovim predseniorskim selekcijama ili svi dječaci žele biti novi Ibrahimovići?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 maj 2018, 18:42

Vladana Kovačevića na gol!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 19:17

Ima Vladan. Ako vec ide Bojan, rizikuj ubaci Kovacevica u prvih jedanaest, istrpi ga, jbg ne mozes drugacije "proizvesti" dobrog golmana.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2018, 19:29

Nije los onaj Borjan iz Zvezde :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 19:39

skoroalen je napisao/la:Vladana Kovačevića na gol!
za ove što s vladanom(ili nekim akademcom) na golu traži neki rezultat otvorit će novo krilo na Jagomiru... :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2018, 19:45

Sreća, navikli smo na rezultate sa majstorima sa strane!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2018, 19:45

DenchiNL je napisao/la:
za ove što s vladanom(ili nekim akademcom) na golu traži neki rezultat otvorit će novo krilo na Jagomiru... :rol:
Kojih rezultata?
Gdje su ti rezultati?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 20:13

Evander je napisao/la: Kojih rezultata?
Gdje su ti rezultati?
:crazy: :wtf: ima li neki tim rezultat sa juniorima?
slika
slikaslika

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 maj 2018, 20:39

DenchiNL je napisao/la:
Ma tako je 'potice nasa, trkni nam po Brkica iz Udinezea, dovedi nam i Strinica, Vidu, Lovrena, KOlarova i Mitrovica... Nije da se nema :zzz:

High

Post Postao/la High » 03 maj 2018, 20:50

Borjan nam je obećao, valja mu se onda nadati! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2018, 20:50

Evander je napisao/la: Kojih rezultata?
Gdje su ti rezultati?
zbog ovog mislim da si menadžer :D , tebi je sekundarno sportski uspjeh ekipe, bitno ti je da se juniori razvijaju? zašto? evo razvit će se kao marko ili cimi ili Mujakić i otići će za par sezona. uzmeš nešto love i šta onda? nemožeš uzeti cifru jer nisu exponirani, nemaš uspjeha sportskog?? spremaš igrača nekom vani??? nikom do menadžeru s kojim će u formi sa tankim ugovorom ili raskidom ili istekom otići na probu i pokušat ga uvalit nekome i uzet na ruke cifru....

ili dovesti jake igrače(nikad nismo kako treba zamjenili šampionsku garnituru nakon Ješićevog exodusa), koji će moći iznijeti sezonu bez kriznih momenata, uzeti trofej, uz jakih 5-6 igrača koji mogu lomiti tekme, ubacuješ 3 juniora povremeno, izmjene na vrijeme, kup, itd. sve gdje ti je viška igrača pošalješ na posudbu u ligi(ne zaboravit ubacit onu finu klauzulu da ne može protiv nas igrat), zaigraš evropu , imaš husa koji je na ti sa vinkom i robijem, zvezdaši haveri, zbog toga hus mora ostat u klubu, zarada u evropi svake godine haman veća, kontinuirano radiš tako i ubost ćemo jednu generaciju koja će sve povaljat.....

tvoj način mi je kao odustajanje, kao loši smo pa hebo sve eto nek igraju djeca svakako ne može gore, MOŽE i bilo bi milion % ...nema potrebe blamirati se i srozavati klub(i ovi su dovoljno), liga puna čelika i vitezova, daš im igrača na početku sezone i nek ga koriste i nek se dokazuje, međutim to ne godi menadžerima jer ne može ŽKLJ igrač TUTA kvalitete dobit renome od imena i statusa kluba viteza ili čelika, kao što može od FKS preko noći...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Lekqqq1921, sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 48 gostiju.