RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
vidim nastavljate tačno tamo gdje ste stali?
Ja sam zavrsio. Sretno Zelji u subotu. Neka bolji pobijedi.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
stvarno admine nije fer, bez obzira imao dosije ili ne, nije se sam sa sobom svadjao, trebao si sankcionisati i ovog drHadmin je napisao/la:zato što on već ima dosije.pile87 je napisao/la:Zasto samo drop?admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
nastavite sa vrijeđanjima i biće još par mušterija za izlazno pismo.
Vrijedjanje je bilo obostrano...
ne trubim ja sa upozorenjima i kratkotrajnim banovima samo da bih vas zabavljao na forumu.
Za zivot cijeli!
Upravo to, mozes nas sve banovati moze ovaj forum i bez navijaca Zelje ali brate daje neke pravde...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:stvarno admine nije fer, bez obzira imao dosije ili ne, nije se sam sa sobom svadjao, trebao si sankcionisati i ovog drH
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
parola cini cuda, al nema vezepile87 je napisao/la:Upravo to, mozes nas sve banovati moze ovaj forum i bez navijaca Zelje ali brate daje neke pravde...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:stvarno admine nije fer, bez obzira imao dosije ili ne, nije se sam sa sobom svadjao, trebao si sankcionisati i ovog drH
Za zivot cijeli!
naravno da ima veze. sve se bilježi. nije isti onaj koji vrijeđa jednom i onaj koji to radi u svakom postu.
ali...
pridružite se klubu ugroženih i nastavimo diskutovati o "RSD Velež Mostar"
ali...
pridružite se klubu ugroženih i nastavimo diskutovati o "RSD Velež Mostar"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne, imam još tebi sedam dana pauze zbog miješanja u rad administracije i oftopica.
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne, imam još tebi sedam dana pauze zbog miješanja u rad administracije i oftopica.
Admine imas nesto protiv manijaka na forumu ?

LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
hoćetel ikad naučiti da me ne interesuje za koga navijate?
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
admin je napisao/la:hoćetel ikad naučiti da me ne interesuje za koga navijate?
Fudbal se igra radi navijača,ti na ovom yebenom forumu zabranio da se vode diskusije o navijačima

LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
- Elektrika
- Kontakt:
Gledaj ih... Sve gigant do giganta. Žalosno je ovo što se sad radi sa Veležom...MOZAK je napisao/la:Velezove zvijezde...a kazu velez mali klub
ivan curkovic
vladic
ristic
admin je napisao/la:hoćetel ikad naučiti da me ne interesuje za koga navijate?
ne kontam tu vasu politiku opomena cuda jada , onaj ko jednom provocira taj ce provocirati opet , tako da ne vidim cemu sluze ti kratkotrajni banovi , sve provokatore treba odmah odstraniti za sva vremena i tako u korjenu sprijeciti svadje i nepotrebne diskusije
vjerujemo da razum može pobijediti kratkotrajnu slabost i da svako zaslužuje još jednu šansu.
Istini za volju ovu diskusiju i vrijedjanje je poceo velezovac Drh nakon mog skroz normalnog i korektnog posta i ne dobi ban.lottdogg je napisao/la:admin je napisao/la:hoćetel ikad naučiti da me ne interesuje za koga navijate?
ne kontam tu vasu politiku opomena cuda jada , onaj ko jednom provocira taj ce provocirati opet , tako da ne vidim cemu sluze ti kratkotrajni banovi , sve provokatore treba odmah odstraniti za sva vremena i tako u korjenu sprijeciti svadje i nepotrebne diskusije

u svakom slucaju ostavimo velez sa njihovim ubjedjenjima i problemima vratimo se na temu Zeljo, nadam se da ce admin biti ovako efikasan i brz i na nasoj temi i slicnim provokacijama.
al ja sam misljenja da to vase pruzanje druge sanse ovim provokatorima , doprinosi tome da forum napustaju ljudi koji kvalitetnim postovima doprinose kvaliteti foruma , koji u zadnje vrijeme zbog ovih provokatora opada , al vi ste glavni , vi radite kako vi hoceteadmin je napisao/la:vjerujemo da razum može pobijediti kratkotrajnu slabost i da svako zaslužuje još jednu šansu.

Nema tebi admin sta da se pravda. Godinama pred svaku tekmu, ovaj malac drop dolazi i baca neke debilske komentare. Nisam dao nijedan komentar, ali isto kao sto kazem i svojim navijacima to zelim da kazem i vama.
Ovo nije nikakav navijacki forum, a pogotovo forum za izljeve nekakvih frustracija i sta ja znam.
Inace ovaj malac drop, je vec zatvorio teme Zrinjskog i Borca BL, te on, vi koji ga branite otidjite brate na neke druge forume i stranice....Prije godinu dana smo imali kvalitetan i konstruktivan forum kako na ovoj temi, tako i na ostalim temama, dok admin nije poceo pustati komentare tipa drop, nick i slicno....Simptomaticno je da gdje god taj Zeljo igra, na toj temi Zeljinog protivnika treba da urgira Admin, i to svaki put...I jos pricate da ste nesto ko fol ugrozeni, ma daj majstore....Pocnite se ponasati kao navijaci kluba iz glavnog grada nase zemlje, i budite primjer ostalima, a ne dijelite komentare kao da su ves tek puistili sa Romanije.....vec je i vrijeme bilo da se ovom malcu da trajni ban....
Prije godinu dana smo imali na ovom forumu ljude tipa predsjednik udruzenja navijaca Borca BL, dopredsjednika HSK Zrinjski, predsjednika udruge sportske oboitelji Zrinjski, i kakav god vi imali stav o njima, mene, a vjerujem i ostale ljude su zanimali njihovi stavovi i misljenja...Ti, drop i ostali slicni neizivljeni likovi ste otjerali te ljude sa foruma, a sve UZ DOPUSTANJE admina...I jos sad imas morala da napadas admina??? Nemoguce...
Dajte brate da napravimo od ovog foruma, forum kakav zasluzuje da bude, a vi te neke svoje stvari rascistite negdje drugo na drugim stranicama....
@Monto
Ne trebas me voditi brate u KN, ja sam tamo isao kad god sam imao vremena, a ici cu ponovo, naravno, necu da se otkrivam sa ovim svojim nickom, vidis kako me resetaju nem73 i slicni ovde..
@Nem73
Nemoj brate molim te vise...Bola, evo sto si mi Piku prilijepio, nego jos i Coketa....Ne branim ja nikoga brate,njih, ako hoces opet procitaj moj zadnji post, ali ga procitaj i ne preskaci....Ko god hoce da ga procita, procitat ce i shvatit ce...
Ovo nije nikakav navijacki forum, a pogotovo forum za izljeve nekakvih frustracija i sta ja znam.
Inace ovaj malac drop, je vec zatvorio teme Zrinjskog i Borca BL, te on, vi koji ga branite otidjite brate na neke druge forume i stranice....Prije godinu dana smo imali kvalitetan i konstruktivan forum kako na ovoj temi, tako i na ostalim temama, dok admin nije poceo pustati komentare tipa drop, nick i slicno....Simptomaticno je da gdje god taj Zeljo igra, na toj temi Zeljinog protivnika treba da urgira Admin, i to svaki put...I jos pricate da ste nesto ko fol ugrozeni, ma daj majstore....Pocnite se ponasati kao navijaci kluba iz glavnog grada nase zemlje, i budite primjer ostalima, a ne dijelite komentare kao da su ves tek puistili sa Romanije.....vec je i vrijeme bilo da se ovom malcu da trajni ban....
Prije godinu dana smo imali na ovom forumu ljude tipa predsjednik udruzenja navijaca Borca BL, dopredsjednika HSK Zrinjski, predsjednika udruge sportske oboitelji Zrinjski, i kakav god vi imali stav o njima, mene, a vjerujem i ostale ljude su zanimali njihovi stavovi i misljenja...Ti, drop i ostali slicni neizivljeni likovi ste otjerali te ljude sa foruma, a sve UZ DOPUSTANJE admina...I jos sad imas morala da napadas admina??? Nemoguce...
Dajte brate da napravimo od ovog foruma, forum kakav zasluzuje da bude, a vi te neke svoje stvari rascistite negdje drugo na drugim stranicama....
@Monto
Ne trebas me voditi brate u KN, ja sam tamo isao kad god sam imao vremena, a ici cu ponovo, naravno, necu da se otkrivam sa ovim svojim nickom, vidis kako me resetaju nem73 i slicni ovde..

@Nem73
Nemoj brate molim te vise...Bola, evo sto si mi Piku prilijepio, nego jos i Coketa....Ne branim ja nikoga brate,njih, ako hoces opet procitaj moj zadnji post, ali ga procitaj i ne preskaci....Ko god hoce da ga procita, procitat ce i shvatit ce...
Bas tako....Ja ti garantujem da su otisli itekako kvalitetni ljudi....Te ljude sam upoznao ovde na forumu, i to je i ono najbitnije sto sam pokupio sa foruma...Sad imam bar 24 sata info iz svakog kluba prije nego sto i jedan portal to objavi...Bolje imati 5 kvalitetnih ljudi, nego 500 nekakvih balavaca koji ovde lijece svoje frustracije i neizivljenost.....lottdogg je napisao/la:al ja sam misljenja da to vase pruzanje druge sanse ovim provokatorima , doprinosi tome da forum napustaju ljudi koji kvalitetnim postovima doprinose kvaliteti foruma , koji u zadnje vrijeme zbog ovih provokatora opada , al vi ste glavni , vi radite kako vi hoceteadmin je napisao/la:vjerujemo da razum može pobijediti kratkotrajnu slabost i da svako zaslužuje još jednu šansu.
@carina
Svaka cast mudar post zaista je steta sto nema vise postova navijaca zrinjskog i borca od odredjenih ljudi si mogao i procitati nesto pametno ali ruku na srce navijace zrinjskog su otjerali velezovci sa ovog foruma koji su visili na njihovoj temi, kako primjecujem po nekom mehanizmu sledeci ce biti navijaci Zelje koji ce da napuste ovaj forum sve ukazuje na to ( nazalost ).
Svaka cast mudar post zaista je steta sto nema vise postova navijaca zrinjskog i borca od odredjenih ljudi si mogao i procitati nesto pametno ali ruku na srce navijace zrinjskog su otjerali velezovci sa ovog foruma koji su visili na njihovoj temi, kako primjecujem po nekom mehanizmu sledeci ce biti navijaci Zelje koji ce da napuste ovaj forum sve ukazuje na to ( nazalost ).
Evo Hotic nece da radi sa Djurasovicem vise. Kaze da mu je prije utakmice sa Travnikom izdiktirao sastav, a ovaj ga nije poslusao, pa hoce da dovede svoje pomocnike.
Svasta! U pola sezone mijenja strucni stab. Mogao je i ranije to uraditi ali on se voza po Njemackoj. Ovo mu dodje kao "part-time job". Na sta smo spali! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.