Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Meni dres bas odlican, nalikuje nasim igrama, i samo najveci klubovi poput Arsenala nose ovakve dresove.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Boga mi, izgleda da će Buvač preuzeti Arsenal. 

Isao izguglat Skriniar da vidim šta se pisalo i...Jack je napisao/la:Škriniaranell je napisao/la:Ne vjerujem dok Seamen ne potvrdi.

Bravo Seamen,dobro si ga primijetio

Samo što Skriniar više nema šanse da bi došao u jedan Arsenal kad moze birat klub u kojem će igrat.I od takvoga je vec odbijena ponuda na zimu od 60ak m (vjerojatno City prije nego je Guardiola uzeo Laportea) i ne vidim kako bi Arsenal iskrcao više čak i da igrač poželi otić tamo.
Prica se po Banja LuciArtetitis je napisao/la:Boga mi, izgleda da će Buvač preuzeti Arsenal.

Mada, ja tog lika nikako ne vidim niti mogu zamisliti kao centralnu figuru nekog kluba.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Frajer je uzeo odsustvo jer mu otac umire i u Banja Luci provodi zadnje dane sa njim.
Engleska štampa je zaista nevjerovatna.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zapravo ovu vijest za Arsenal su prenijeli novinari iz Banja Luke koji su 2015te prvi prenijeli Kloppov dolazak u Liverpool pa ono...a ovo za ocevu bolest je prenio, ni manje ni vise Haris Mrkonja sa N1, lik je hit na TwitteruMarsal je napisao/la:Frajer je uzeo odsustvo jer mu otac umire i u Banja Luci provodi zadnje dane sa njim.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idemo rejal,
Aj ž
Aj ž
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Imamo li kakve sanse veceras? 

Ako budu raspolozeni I spremni, ja mislim da imamo 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- zanatlija57
- Kontakt:
Nemojte da pričamo o Buvaču...čovjek ima svojih problema i bori se s njima. Kad je u pitanju klupa Arsenala, moramo biti ozbiljni...Buvač ni u ludilu nemože doći na nju...nije isto biti pomoćnik ili prvi trener kluba...svaka mu čast na svemu što je ostvario, ali on na klupu Arsenala...pa bili bi smo ismijani...večeras sam umjereni optimista... 

Sretan rođendan najboljem igraču Arsenala ove sezone
Da nastavi sa dobrim partijama.
Da nastavi sa dobrim partijama.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@anell hajmo biti pozitivni.
Sto se tice trenera, vidjet cemo kakve vizije budu imali Gazidis I Co. Ako budu jeli gljiva ludara I imali onda vizije, dovest ce razocarenje. Iskreno, ja ne polazem neke nade da ce uraditi dobru stvar, ali ako sad ne krenu da klub usmjeruju prema nekom napretku, bice samo gore jer je uprava zesce sranje.
Sto se tice trenera, vidjet cemo kakve vizije budu imali Gazidis I Co. Ako budu jeli gljiva ludara I imali onda vizije, dovest ce razocarenje. Iskreno, ja ne polazem neke nade da ce uraditi dobru stvar, ali ako sad ne krenu da klub usmjeruju prema nekom napretku, bice samo gore jer je uprava zesce sranje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Imamo svi,anell je napisao/la:Imamo qrac.
osim tebe
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Prognoza za veceras?
1:1 do 88. minute i onda primamo iz penala.Jack je napisao/la:Prognoza za veceras?
Atletico - Arsenal 1-2
0-1 - Ramsey (22)
0-2 - Ramsey (29)
1-2 - Diego Costa (64)
0-1 - Ramsey (22)
0-2 - Ramsey (29)
1-2 - Diego Costa (64)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zato sto mi nismo picke i ne igramo s pola snage ko nekiVGS je napisao/la:1:1 do 88. minute i onda primamo iz penala.Jack je napisao/la:Prognoza za veceras?
Atletico - Arsenal 3-0
Costa
Griezmann
Costa
Ko tačan rezultat i strijelce osvaja Nokiu Lumia 520
Costa
Griezmann
Costa
Ko tačan rezultat i strijelce osvaja Nokiu Lumia 520
Zadnja izmjena: anell, dana/u 03 maj 2018, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.