Samo neka ćuhnu Amara za trenera i neka ih milion godina.MocMahale444 je napisao/la:Lipi nas a koga u upravu cuhnut? Mozda Zuju opetVirtu4l je napisao/la:Gospodo iz Uprave, znam da vašem bezobrazluku nema kraja, ali zar nije dosta?![]()
Znaci sve prijasnje uprave su radile odlican posao samo ova nije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Polako, napravili smo klub a sada pravimo tim.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A pogledaj ovoga sto u bus ulazi kako pozdravlja sa tri prsta. Neka smo ih dobili. Dogod ne počnu respektovati zemlju u kojoj žive i zaradjuju u njoj, da Bog da nikada ništa ne osvojili.MocMahale444 je napisao/la:Trebali su bokal vode a ne kriglubraco je napisao/la:
i proucit nesto za srecu.
Digla se Krupa, Zeljo moro da je lupa. Ima jos jedno pol i opet ih treba uzeti vise nema favorita ebo ih risto djogo.
Ceka nas jos tesih 90. minuta u Krupi, a sto se tice ove tri preostale utakmice u ligi vidjet cemo sta ce biti.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
nide je napisao/la: A pogledaj ovoga sto u bus ulazi kako pozdravlja sa tri prsta. Neka smo ih dobili. Dogod ne počnu respektovati zemlju u kojoj žive i zaradjuju u njoj, da Bog da nikada ništa ne osvojili.
Ocigledno nezivis medju srbima i nikad nisi, a izgleda ni krocio nogom u RS. RS je srpska, samo u sezoni se manje ispoljava da se neotjeraju turisti (dijaspora). Tri prsta i pomoz Bog ce biti dok god ima srba. Pomiri se sa tim ili preseli se u Banja Luku ili Trebinje pa ih vaspitaj.
Ko je citav zivot zivio uz srbe navikao je na srpske obicaje i nesmetaju im.
Cudi me da si toliko ogranicen a navijas za Zelju.
Pozdrav svima. Mislim da se ne trebam(o) previše predstavljati. 
Registrovali smo se da budemo aktivni i na ovom forumu i za sve što vas interesuje, tu smo... Inače, jučer tekma solidna, bez puno nervoze i rutinska pobjeda. Ko nije gledao tekmu, evo izvještaja.

Registrovali smo se da budemo aktivni i na ovom forumu i za sve što vas interesuje, tu smo... Inače, jučer tekma solidna, bez puno nervoze i rutinska pobjeda. Ko nije gledao tekmu, evo izvještaja.

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Ma trofej je trofej, i uvijek mi je drago kada Željo osvoji nešto, to isto važi i za ovaj Kup.
Ne donosi nam ništa pretjerano u smislu finansija, Europe ili nečega sličnog al' donosi nam jedan trofej više u bogatoj historiji kluba, donosi nam prvi trofej nakon pet godina, a valjda malo dozove igrače i upravu kluba da vide da je ipak moguće osvojiti nešto i da se ne mora uvijek padati na najvažnijim preprekama.
Ništa još nije gotovo, al' ako ga zabijemo gore mislim da trofej neće biti upitan.
Što se tiče lige, gledati sebe prvenstveno, pokušati dobiti sve tri tekme do kraja, a konkurenti šta urade nek' urade.
Ne donosi nam ništa pretjerano u smislu finansija, Europe ili nečega sličnog al' donosi nam jedan trofej više u bogatoj historiji kluba, donosi nam prvi trofej nakon pet godina, a valjda malo dozove igrače i upravu kluba da vide da je ipak moguće osvojiti nešto i da se ne mora uvijek padati na najvažnijim preprekama.
Ništa još nije gotovo, al' ako ga zabijemo gore mislim da trofej neće biti upitan.
Što se tiče lige, gledati sebe prvenstveno, pokušati dobiti sve tri tekme do kraja, a konkurenti šta urade nek' urade.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka neko napravi kompilaciju Zajmovićevih driblinga i prodora. 

- plavousrcu
- Kontakt:
Pozdrav momci. Sve pohvale vam upucujem, radite vrhunski posao za naseg Zelju i samo nastavite. Mozete li organizovati intervju sa Misimovicem i da se mi forumasi ukljucimo. Bilo bi dobro da postavimo neka pitanja konkretna za ono sto nas sviju interesuje.1921ba je napisao/la:Pozdrav svima. Mislim da se ne trebam(o) previše predstavljati.
Igrom slučaja sam iz takozvanog i manjeg entiteta.samoposmatram je napisao/la:nide je napisao/la: A pogledaj ovoga sto u bus ulazi kako pozdravlja sa tri prsta. Neka smo ih dobili. Dogod ne počnu respektovati zemlju u kojoj žive i zaradjuju u njoj, da Bog da nikada ništa ne osvojili.
Ocigledno nezivis medju srbima i nikad nisi, a izgleda ni krocio nogom u RS. RS je srpska, samo u sezoni se manje ispoljava da se neotjeraju turisti (dijaspora). Tri prsta i pomoz Bog ce biti dok god ima srba. Pomiri se sa tim ili preseli se u Banja Luku ili Trebinje pa ih vaspitaj.
Ko je citav zivot zivio uz srbe navikao je na srpske obicaje i nesmetaju im.
Cudi me da si toliko ogranicen a navijas za Zelju.
Poznajem jako dobro običaje i ne smetaju mi osim ovih ratnih sa kojima su živote uzimali. Nisam ograničen medo Bog zato Želju i volim jer su tu iskreni zaljubljenici kluba a nadam se i države BiH gledajući od gosp. Osima pa na dalje. A ubjeđen sam da Rs nije srpska i da neće biti. Topi se kao led lagano ali sigurno. Nebi vise na ovu temu samo me ta opaska ubola u oko.
Sve cestitke za vas, zaista radite odlican posao. Samo nastavite tako1921ba je napisao/la:Pozdrav svima. Mislim da se ne trebam(o) previše predstavljati.

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
- MocMahale444
**** im mater seljacku neka rade sta hoce njihova briga.nide je napisao/la:A pogledaj ovoga sto u bus ulazi kako pozdravlja sa tri prsta. Neka smo ih dobili. Dogod ne počnu respektovati zemlju u kojoj žive i zaradjuju u njoj, da Bog da nikada ništa ne osvojili.MocMahale444 je napisao/la:Trebali su bokal vode a ne kriglubraco je napisao/la:
i proucit nesto za srecu.
Digla se Krupa, Zeljo moro da je lupa. Ima jos jedno pol i opet ih treba uzeti vise nema favorita ebo ih risto djogo.
Samo rekoH bokal vode iz bunara a ne krigla s cesme

Neka prouce koju fatihu mozda ih krene.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
I Bogicevicevih faca kad se zaleti na sudiju protiv zrinje i Krupe.braco je napisao/la:Neka neko napravi kompilaciju Zajmovićevih driblinga i prodora.
Tako je napokon da se slazemo.Virtu4l je napisao/la:Samo neka ćuhnu Amara za trenera i neka ih milion godina.
misimovic out
OSIM IN
OSIM IN
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ma nije to rijesenje uopce da se razumijemo. Ovdje treba da se gleda interes Zelje, a to znaci bez pljuvanja i tjeranja ljudi koji su na bilo koji nacin puno dali klubu. To se prvo treba srediti, a vjerujem da su Misimovic i Amar u jako dobrim odnosima.AirMike je napisao/la:misimovic out
OSIM IN
Moje misljenje da je ova uprava krenula malo pogresnim putem, al to se moze ispraviti svakako. Snaga je zajednistvu a ne u licnim interesima preko Zelje.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
neka misketa i uprave. da imaju bolji iste sekunde bi ih nogirao sve. Ali moramo shvatiti da ne zivimo u Njemackoj ili Japanu gdje 90% ljudi gleda da odradi svoj posao profesionalno i gdje ce gledati da sutra bude bolje nego danas. Ali ako ce doci neki Zujo i ala Zujo, uzeti instant titulu, a klub srozavati, onda neka hvala. Lakse cemo ubost trenera koji ce znati posloziti ekipu i uzeti titulu, nego jos jednu ovakvu upravu koja ce dizati klub iz dana u dan. Mozda raja koja zivi u Rajvosa i koja je redovna na tekmama to i ne vidi. Ali mi koji nazalost zivimo predaleko i imamo priliku jednom ili dva puta doci na Grbavicu u toku godine to itekako vidimo.AirMike je napisao/la:misimovic out
OSIM IN
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Amar+Uprava dobitna Kombinacija i pisanje po dusmanima neka mu dadnu kolko zine, mada ima raznih prica jasam zato da sjednu za sto da pricaju sa covjekom... Jer Amar ce nas vratit tamo gdje pripadamo sigurno da s njim haranje bi ligom bilo 5 godinaVirtu4l je napisao/la:Samo neka ćuhnu Amara za trenera i neka ih milion godina.MocMahale444 je napisao/la:Lipi nas a koga u upravu cuhnut? Mozda Zuju opetVirtu4l je napisao/la:Gospodo iz Uprave, znam da vašem bezobrazluku nema kraja, ali zar nije dosta?![]()
Znaci sve prijasnje uprave su radile odlican posao samo ova nije.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Nista od te price, tuzno i zalosno jer bi sigurno (nista nije sigurno) razjebali ovu ligu, mozda ovaj put i otisli dalje u LS ili EL s Amarom i njima oko drugih stvari.
Valjda nekad bude nesto od toga.
Valjda nekad bude nesto od toga.
- MocMahale444
Pisi propalo. Samo zbog Želje bi se trebali dogovoriti.
Vidis to dusmani vole jer i oni znaju Amar + uprava= duple. Njih ni na mapi s parama od tana i turkisha.
One lazne mostarce finansira covke. Uglavnom daj taj kup barem sad.
Vidis to dusmani vole jer i oni znaju Amar + uprava= duple. Njih ni na mapi s parama od tana i turkisha.
One lazne mostarce finansira covke. Uglavnom daj taj kup barem sad.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Taree, TefalTava i 37 gostiju.