Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MikeToreno
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kakvo smirivanje lopte. 

Jao kako je spustio loptu

Moze se i rukama sve se moze kod Skomine mamu yebo sebi i Vugdalicu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nevjerovatno je kakve parmake ima u ekipi....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Edinu svaka cast. Ova ekipa ubija psihu svakog kvalitetnog igraca.
- Goalgetter
- Kontakt:
Edinu svaka cast na ovoj sezoni u LP. 8 golova, 3 asistencije, od toga je u 5 uzastopnih tekmi u Knock-Out fazi zabio.

- Bazinga12345
- Kontakt:
Šteta na kraju. Bravo Edine. 

Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 02 maj 2018, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
8 golova u LP. Dijamant! 

Steta, iako je Liverpool bolja ekipa na kraju je ipak Skomina pomogao da se ludilo opet ne zakuha. Makar 2 sumnjiva jedanesterca je propustio svirati u drugom poluvremenu. Edin Dzeko najbolji pojedinac na terenu. Stvarno je on top klasa i krema svjetskih napadaca. Ponajbolja 9-ka svijeta trenutno.
hajmo realno. prvo je penal trebao biti kada je nainggolan igrao rukom (skoro slicno kao na kraju utakmice). poslije toga sve bi drugacije bilo. nakon toga jeste bio penal za romu, ali na kraju 4:2 je zasluzeno, vise zbog zelje i zalaganja, a ne zbog kvalitete. liverpool je igrao koliko je trebalo da se igra. ne zato sto je bolja ekipa, vec zato sto je roma losa kad ih se pritisne na sredini terena. u ovih konacnih 7:6, roma je kriva samoj sebi barem za 4 gola. da je liverpoolu trebao gol, uz jaci pritisak roma bi im opet poklonila. uz duzno postovanje, liverpool je zasluzeno u finalu. dzeko, pokazao klasu.dubrovnik je napisao/la:Steta, iako je Liverpool bolja ekipa na kraju je ipak Skomina pomogao da se ludilo opet ne zakuha. Makar 2 sumnjiva jedanesterca je propustio svirati u drugom poluvremenu. Edin Dzeko najbolji pojedinac na terenu. Stvarno je on top klasa i krema svjetskih napadaca. Ponajbolja 9-ka svijeta trenutno.
Edine,sjajis visokim sjajem i dalje.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Pa ovaj penal koji je svirao u 93-oj minuti nije ni trebao svirati ali onaj nad Dzekom i drugi kad je igrac Liverpoola obranio El Shaarawiu rukom su bili i vise nego sumnjivi. Liverpool je bolji tim ali bogme je u drugih 45 minuta bilo gusto. Skomina je tome pridonio.hz1987 je napisao/la:hajmo realno. prvo je penal trebao biti kada je nainggolan igrao rukom (skoro slicno kao na kraju utakmice). poslije toga sve bi drugacije bilo. nakon toga jeste bio penal za romu, ali na kraju 4:2 je zasluzeno, vise zbog zelje i zalaganja, a ne zbog kvalitete. liverpool je igrao koliko je trebalo da se igra. ne zato sto je bolja ekipa, vec zato sto je roma losa kad ih se pritisne na sredini terena. u ovih konacnih 7:6, roma je kriva samoj sebi barem za 4 gola. da je liverpoolu trebao gol, uz jaci pritisak roma bi im opet poklonila. uz duzno postovanje, liverpool je zasluzeno u finalu. dzeko, pokazao klasu.dubrovnik je napisao/la:Steta, iako je Liverpool bolja ekipa na kraju je ipak Skomina pomogao da se ludilo opet ne zakuha. Makar 2 sumnjiva jedanesterca je propustio svirati u drugom poluvremenu. Edin Dzeko najbolji pojedinac na terenu. Stvarno je on top klasa i krema svjetskih napadaca. Ponajbolja 9-ka svijeta trenutno.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 maj 2018, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Edin odigrao bolje KO fazu od Messija i Ronalda. Za razliku od njih svaku od 6 utakmica je odigrao odlično.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Firmino u finalu a đeko kući poyyyy
- MocMahale444
Ovaj na areni kaze da je Dzeko najjaci igrac na terenu
Ovo je sve samo nije zaslužen prolaz Liverpula, trebalo je se još 30. minuta igrati i vidjeti ko je bolji.
Penal ko penal ovaj na kraju, mogao, a i ne mora. Ali ono je bio crveni kada je rukom čist gol spasio...
Jedno znam, nakon ovog večeras definitivno u dresu Reala gledam finale.
Penal ko penal ovaj na kraju, mogao, a i ne mora. Ali ono je bio crveni kada je rukom čist gol spasio...
Jedno znam, nakon ovog večeras definitivno u dresu Reala gledam finale.
Kako Jelicic nahvali Edina na HTV-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.