Pojedinim igračima rome je "fudbalski" IQ u debelom minusuMElloo je napisao/la:Pola.rominih igraca nece da trci kamol sta drugo ocekivati
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Ma ljudi ni u kontakt ne ulaze.MElloo je napisao/la:I kad igraci liverpoola odu u kontru ovi ih samo gledaju.Pa udari ga napravi faul jbt
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
što je najgore dobro su zatvorili ovaj trojac gore, ali ljudi im dva puta direktno asistiraju, džeko da je htio nije mogao bolje izbaciti wijnalduma u šansu 
prvu utakmicu da ne spominjem, harakiri formacija i horor partija juana jesusa, yebo liverpul koliko su oni sami sebe syebali.
i nema tu više žara u njima, jedini se kao šaravi nešto trudi, ali ne može sam.
under i šik u dvomeču ogromni hendikepi, yebalo vas to desno krilo više.
prvu utakmicu da ne spominjem, harakiri formacija i horor partija juana jesusa, yebo liverpul koliko su oni sami sebe syebali.
i nema tu više žara u njima, jedini se kao šaravi nešto trudi, ali ne može sam.
under i šik u dvomeču ogromni hendikepi, yebalo vas to desno krilo više.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne mogu a da ne primjetim ovaj sjajan upis korisnika @KajzeraKajzer10 je napisao/la:To je klasican primjer "objektivnog" Bosnjaka. Kad mislis da nema glupljih od onih "Dzeko je najbolji igrac na svijetu", dodje mastodont i slicni koji misle da kontriranjem glupanima zvuce pametno a ono na istom intelektualnom levelu ko i ovi. Sto vidimo i po kvalitetu postova doticnog.JonSnow je napisao/la:Što si paćenik?mastodont je napisao/la:Simuliranje el sharavia ili sto bi bosnje rekle cist penal
Evo nam i petarde,cuj mene rajaza petarde
Ma Roma je odigrala jednu perfektnu utakmicu na Olimpicu protiv Barcelone, i samo na osnovu toga je tu gdje jeste. Zvijezde im se poravnale te veceri. Onaj prolaz na jedvito jade protiv Shakhtara, samaranje na Nou Campu, i evo ovaj dvomec - to je pravi prikaz Romine snage.
- majestic24
- Kontakt:
7 golova za 135 minuta igre.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislim da idu na rizik, na brzo završavanje akcija (oduzimanje lopte) jer nemaju vremena. Nema se kad da se sjecka igra i da teče vrijeme bez potrebe.MElloo je napisao/la:I kad igraci liverpoola odu u kontru ovi ih samo gledaju.Pa udari ga napravi faul jbt
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Roma se može zahvaliti samo Valverdeu na tome što sada igra polufinale LP. Ispasti od ovakvog tima u kojem se ne zna ko pije a ko plaća ne može svako. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
mastodont je napisao/la:carlos je bio gori u odbrani pet puta, ali ga se mnogi ne sjecaju plus je marcelo bolji u napadu od njega
Maldini i Lizarazu su bili najbolji lijevi bekovi u Carlosovo vrijeme, sve dok su bekovi samo čuvali stranu i povremeno pomagali prema naprijed. Modernija verzija Ashley Cole je imao i ofanzivnu igru tako da bi on bio moj lični izbor za neki idealni tim unazad 30 godina koliko mi sežu fudbalska sjećanja.
- anonymousHD
- Kontakt:
Treba da se zahvali Messiju i samo njemu. Da je on igrao, sad bi Barca bila u finalu.BoixosNois1899 je napisao/la:Roma se može zahvaliti samo Valverdeu na tome što sada igra polufinale LP. Ispasti od ovakvog tima u kojem se ne zna ko pije a ko plaća ne može svako.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da ste od ovih levata mogli ispastiBoixosNois1899 je napisao/la:Roma se može zahvaliti samo Valverdeu na tome što sada igra polufinale LP. Ispasti od ovakvog tima u kojem se ne zna ko pije a ko plaća ne može svako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bolje za Culese sto ih je Roma otresla a ne Liverpool 
El Gran Capitan!!!!
Artetitis je napisao/la:mastodont je napisao/la:carlos je bio gori u odbrani pet puta, ali ga se mnogi ne sjecaju plus je marcelo bolji u napadu od njegaRoberto Carlos je bio gori izvođač slobodnjaka od Ronalda, svaki milionti je zabijao, ali ga proslavio gol na yebenom pripremnom turniru. Defanzivno je bio rupa, Figo ga silovao u svakom El Ciganiku dok Figo nije prešao u Real. Imao je brzinu i snagu, to stoji.
Maldini i Lizarazu su bili najbolji lijevi bekovi u Carlosovo vrijeme, sve dok su bekovi samo čuvali stranu i povremeno pomagali prema naprijed. Modernija verzija Ashley Cole je imao i ofanzivnu igru tako da bi on bio moj lični izbor za neki idealni tim unazad 30 godina koliko mi sežu fudbalska sjećanja.
- MikeToreno
- Kontakt:
Ovako se to radi.
Ko je ovom Pellegriniju slagao da je fudbaler? Nije za Moscanice ko ni ovaj Shit.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Messija da nije bilo ne bi vidjeli ni 1/4 finala. U onakvom porazu krivac nikako ne može biti samo jedan igrač.anonymousHD je napisao/la:Treba da se zahvali Messiju i samo njemu. Da je on igrao, sad bi Barca bila u finalu.BoixosNois1899 je napisao/la:Roma se može zahvaliti samo Valverdeu na tome što sada igra polufinale LP. Ispasti od ovakvog tima u kojem se ne zna ko pije a ko plaća ne može svako.
Ne može niko živ vjerovati. Meni ni za 20 godina ona utakmica neće biti jasna. Da je Barca B izišla na teren ono se moralo proći.Bundesliga je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da ste od ovih levata mogli ispastiBoixosNois1899 je napisao/la:Roma se može zahvaliti samo Valverdeu na tome što sada igra polufinale LP. Ispasti od ovakvog tima u kojem se ne zna ko pije a ko plaća ne može svako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Penal
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije bio offside
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 6 gostiju.