PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kaze im amidza razocaran danasnjom prodajom,podbacio jug skroz ,donio robe na finale,vratio vise od 80 %
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prodato je 1.653 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovao 1.858 gledalaca, kaže se u saopštenju na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice
Ali savez pise 3600
Ali savez pise 3600

Treba na Grbavici zatvoriti istočnu tribinu,Grbavica izgleda sablasno svakako onako kad vidim onih 50tak ljudi jos gore.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 02 maj 2018, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto je pitarima godra
Ide se u Europu

Ide se u Europu

Manijaci bojkotuju finale kupa!!!
Sjećam se kad su prvi put onu koreografiju probali na istoku, pa im bila rahljava slova, mi ih ovdje šprdali. Gledaj sad, svako na svom mjestu, svako slovo perfektno do najsitnijeg detalja! Ne volim ih, ali ovo je za respekt!!wobly92 je napisao/la:Maskirali su se u boje tribine da naprave koreografiju da im Balkan zavidi!joker90 je napisao/la: Ima li slika ostalih tribina da se ovdje postavi? Zanima me posjeta na istoku, zeljinoj ljepotici od tribine! Docekala je svoje prvo finale, siguran sam da je ambijent bio nezaboravan danas!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma gasi sve, motaj kablove...Samo podatak jedan da su Hadzija i drustvo odbili prosle godine namjestiti protiv Sarajeva i ako je Cala ponudio bod, jer Miske hoce sve posteno, a znamo kako je Zrinjski dobio titulu. Draze mi je i ovako izgubiti titulu na njihov đon obraz i ne znanje nasih igraca nego da je uzmemo, a da pritom kupujemo titule..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Ma gasi sve, motaj kablove...Samo podatak jedan da su Hadzija i drustvo odbili prosle godine namjestiti protiv Sarajeva i ako je Cala ponudio bod, jer Miske hoce sve posteno, a znamo kako je Zrinjski dobio titulu. Draze mi je i ovako izgubiti titulu na njihov đon obraz i ne znanje nasih igraca nego da je uzmemo, a da pritom kupujemo titule..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- MocMahale444
- MocMahale444
- MocMahale444
Majmune majmunski sta glumis tamo po temama, hos malo kite ovdje **** te mario u usta smrdljiva. Svaki put kad napises nesto o Dzeki tamo ovdje te citiram mufloncicu.mastodont je napisao/la:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

De ne se.ri da je neko napisao ovo?? U ova bakrsuz doba im moram temu čitat da se oraspoložim malo.Sabinho je napisao/la:Ma gasi sve, motaj kablove...Samo podatak jedan da su Hadzija i drustvo odbili prosle godine namjestiti protiv Sarajeva i ako je Cala ponudio bod, jer Miske hoce sve posteno, a znamo kako je Zrinjski dobio titulu. Draze mi je i ovako izgubiti titulu na njihov đon obraz i ne znanje nasih igraca nego da je uzmemo, a da pritom kupujemo titule..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
pitar napravi acc nesto napise i onda to kopira i smajli brigada se kesla. Fore iz vrtica.
skoroalen je napisao/la:
De ne se.ri da je neko napisao ovo?? U ova bakrsuz doba im moram temu čitat da se oraspoložim malo.Sabinho je napisao/la:Ma gasi sve, motaj kablove...Samo podatak jedan da su Hadzija i drustvo odbili prosle godine namjestiti protiv Sarajeva i ako je Cala ponudio bod, jer Miske hoce sve posteno, a znamo kako je Zrinjski dobio titulu. Draze mi je i ovako izgubiti titulu na njihov đon obraz i ne znanje nasih igraca nego da je uzmemo, a da pritom kupujemo titule..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi, stadioni”
- MocMahale444
Kono moja zbog nas idete u EL da nije nas tancheK bi vas ugasio skroz.bihuzur je napisao/la:
nacerali smo vas da igrate za nasMocMahale444 je napisao/la:Kono moja zbog nas idete u EL da nije nas tancheK bi vas ugasio skroz.bihuzur je napisao/la:

Šta sad, da li skinut gaće Zrinji odmah, il malo zapet protiv njih da se plavuše ponadaju pa njih ugasit 20.5. k'o lani? Bacate nas u dilemu kone drage.
Nakon što su sebe ugasili sada bi i druge da gase

Ugasili ste se i vi, u finalu kupa 18 ljudi u kopu.SemirSema je napisao/la:Nakon što su sebe ugasili sada bi i druge da gase![]()

Toliko o vjernosti. Padobranci koji dolaze samo dok klub pobjeđuje. A i dok ste prvi bili, bile tri milje na stadionu. Titule pred sedam hiljada slavili. Poklopite se i šutite, slike jučerašnje Grbavice vam treba svaki dan ovdje kačit kad počnete o vjernosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.