Pisao sam da je Totenhem u prednosti u odnosu na Liverpul sto tabela jasno pokazuje. Niko tada nije mogao predvidjeti da ce se Celzi raspasti.mastodont je napisao/la:Pratis toliko godina a ne znas da se gol razlika pika
Znamo svi da bi ti volio da Liverpool bude peti pa da citiras svojih hiljadu postova kako Liverpool nema sanse da bude u top 4 i kako su prodali Coua koji je u top 5 igraca svijeta
Pozdrav neznalice
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
vidi stvarno tottenham bjezi liverpoolu 25 bodova, nisam dobro vidioValencia je napisao/la:Pisao sam da je Totenhem u prednosti u odnosu na Liverpul sto tabela jasno pokazuje. Niko tada nije mogao predvidjeti da ce se Celzi raspasti.mastodont je napisao/la:Pratis toliko godina a ne znas da se gol razlika pika
Znamo svi da bi ti volio da Liverpool bude peti pa da citiras svojih hiljadu postova kako Liverpool nema sanse da bude u top 4 i kako su prodali Coua koji je u top 5 igraca svijeta
Pozdrav neznalice

Nadao sam se Bajernu 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Valencia je napisao/la:Pisao sam da je Totenhem u prednosti u odnosu na Liverpul sto tabela jasno pokazuje. Niko tada nije mogao predvidjeti da ce se Celzi raspasti.mastodont je napisao/la:Pratis toliko godina a ne znas da se gol razlika pika
Pozdrav neznalice

Pa ti si govorio i da Arsenal ima vise sansi za top4 nego Liverpool.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Lazes.mirgerr je napisao/la:
![]()
Bolje za Liverpul da je prosao Real.
Bajern je bolja ekipa i za LFC bi bio tezi protivnik. Real je u odbrani propuh. Igraci su potroseni i slabo trce.
Liverpul ima dobre izglede osvojiti. Nisu favoriti, ali imaju dobru sansu. Samo da ne bude povreda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajmo uzmite ovu LP. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Uopce ne laze, spominjao si i Arsenal i Chelsea kao timove ispred Liverpoola. Bgt nam ne prosipaj pametValencia je napisao/la:Lazes.mirgerr je napisao/la:
![]()
Bolje za Liverpul da je prosao Real.
Bajern je bolja ekipa i za LFC bi bio tezi protivnik. Real je u odbrani propuh. Igraci su potroseni i slabo trce.
Liverpul ima dobre izglede osvojiti. Nisu favoriti, ali imaju dobru sansu. Samo da ne bude povreda.
Pricacemo ppslije sutrasnje utakmice, ali, da sam mogao birati protivnika izabrao bi Real.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel se sutra Henderson, Arnold i Lovren moraju čuvat žutog kartona??
You'll never walk alone.
Ne,jedino ako dobiju crveni nema ih u finalu
Hvala Bogu pa su ukinuli to morbidno pravilo u 1/2 finalu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Real nam odgovara jer su napadačka ekipa tako da se možemo pobit sa njima
, samo da Lovren bude u elementu 

Imam osjećaj da će noćas biti preslikana utakmica kao druga sa Cityijem.
Oni će u prvom poluvremenu napadati a mi se braniti, a onda u drugom mi ćemo napadati kad oni krenu all in.
Oni će u prvom poluvremenu napadati a mi se braniti, a onda u drugom mi ćemo napadati kad oni krenu all in.
Kocka je bačena
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste li spremni braco za veliko finale?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Veceras je dovoljan jedan gol da se ugase svi Rimljani na stadionu, nadam se da ce ga sto prije uvaliti da se hladno utakmica privede kraju. S obzirom kakav napad ekipa ima ne sumnjam ni sekunde da ce to momci rijesiti.
Sto se tice protivnika mislim da je svejedno ko je prosao jer to je finale LP. Real je uvijek favorit kako god da su dosli do njega ali nekako mi se cini da bi cak s njima lakse izasli na kraj nego s Bayernom. Igraju koliko-toliko igru koja vise odgovara Liverpoolu, jest da bi slade bilo Jurgenu da preko bavaraca klepi taj famozni trofej.
Sve u svemu veceras treba samo hladno i strpljivo, igrati svoju igru bez dubokog povlacenja ali bez pretjeranog napadanja. Ako zagusti odraditi jedan blitzkrieg i to kad Roma bude u naletu, nacekati ih.
Sto se tice protivnika mislim da je svejedno ko je prosao jer to je finale LP. Real je uvijek favorit kako god da su dosli do njega ali nekako mi se cini da bi cak s njima lakse izasli na kraj nego s Bayernom. Igraju koliko-toliko igru koja vise odgovara Liverpoolu, jest da bi slade bilo Jurgenu da preko bavaraca klepi taj famozni trofej.
Sve u svemu veceras treba samo hladno i strpljivo, igrati svoju igru bez dubokog povlacenja ali bez pretjeranog napadanja. Ako zagusti odraditi jedan blitzkrieg i to kad Roma bude u naletu, nacekati ih.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Liverpool večeras prolazi. Jedina šansa i način na koji bi Roma mogla proći dalje je da Ernesto Valverde sjedne večeras na klupu Liverpoola. Hajmo biti realni, kolike su šanse da Roma zabije 3 gola a ne primi nijedan? Pa odbrana im je šuplja da šuplja ne može biti. Neka samo jedan gol uvalja neko od Poolovih igrača i to je riješen dvomeč. Klopp nije naivan trener. Imao je on ovakvih utakmica tokom karijere.
E sad, neki crveni karton za nekog od igrača Poola ili penal za Romu bi mogao promijeniti stvari. Ali opet 3 gola razlike je velika stvar. Utakmica kao ona sa Barcom se dešava jednom u 100 godina.
E sad, neki crveni karton za nekog od igrača Poola ili penal za Romu bi mogao promijeniti stvari. Ali opet 3 gola razlike je velika stvar. Utakmica kao ona sa Barcom se dešava jednom u 100 godina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Iz tvojih usta u Bozije usi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- MightyReds
- Kontakt:
Jednostavno sam preubijeđen da Real neće 3 godine zaredom osvojiti Klempavka. Dakle, ako prođemo večeras osvajamo LŠ, vjerujem u Kloppa i naše igrače. Firmino ga zabija 100%!
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.