NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 30 apr 2018, 17:58

spiska je napisao/la:
combe je napisao/la:Pricajte vi sta hocete jedini koji se bore su Dzej i Mali od Cireta. Njih dvojica su koljena poderali idu glavom na kopacku gdje neko nogom nece.
Ponekad im uskoci Spiska da da koji savjet ipak se on dobro razumije u nogomet, njegova svaka je zlatna.

Akde molim te popusti me ba druže, ba kad uradiš upola sto sam ja uradio za klub imaš pravo da me uzmeš usta !!
Uradio si puno nema sta. Nije u tome problem. Nego samo hocu da odbranis one bombe od informacija koje si bacao cijelo vrijeme.
Jer kad sam ja ukazivao da ce se ovo desit ti si me nspadao. Sad i ja imam pravo malo karinđat.
Il da priznas da si dalabu i da nemas blage veze i da se u stanje u Zvijezdi razumijes ko Marica u kriv ku rac.
Kad se vec citava carsija sprda sa tobom i tvojim uvjerenjima sto se tice kluba moras priznat javno da si panglu.

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 30 apr 2018, 20:06

Joj Combe al ga trpas, a skoro meni Pise u PP kako je on bos u Zvijezdi, kako su kod njega pecati...Pratio sam par puta raspravu i uvijek te je nazivao ,,budalo,, ,,glupan,, e trpaj ga brate sad ...bar dok ne prizna da si bio u pravu...
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 30 apr 2018, 20:37

Jadosao je napisao/la:Joj Combe al ga trpas, a skoro meni Pise u PP kako je on bos u Zvijezdi, kako su kod njega pecati...Pratio sam par puta raspravu i uvijek te je nazivao ,,budalo,, ,,glupan,, e trpaj ga brate sad ...bar dok ne prizna da si bio u pravu...
:thumbup: :thumbup: :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 apr 2018, 21:18

Nego dragi moji zvjezdasi koji volite i kunete se u Zvijezdu nije jos sve izgubljeno juniori imaju velike sanse da odu na zavrsni turnir za ulazak u juniorsku pl ,sjajnu generaciju kadeta vodi Mrki podrste to napravte RD atmosveru poneste djecu da ispune taj cilj pa da na banji gledamo najbolje juniore BiH

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 apr 2018, 21:52

Jadosao je napisao/la:Joj Combe al ga trpas, a skoro meni Pise u PP kako je on bos u Zvijezdi, kako su kod njega pecati...Pratio sam par puta raspravu i uvijek te je nazivao ,,budalo,, ,,glupan,, e trpaj ga brate sad ...bar dok ne prizna da si bio u pravu...
On je rinaka u Zvijezdi. A za te pecate sam vec jednom objasnio kako su ljudi u klubu od njega budalu napravili nemam potrebe to ponavljat. Jer su pravo na pecate polagali on i jos mu jedan frend isto strasan lik ovde na forumu ga zovu Kerovođa.
Njemu se druze jedino ne moze osporit da voli Zvijezdu a za sve ostalo on ima kompleks al ga niko ne yebe.
Ako gdje u mahali imate dezurnu budalu e tako ti je on kod nas u carsiji. Ako imas potrebu da se malo izluftiras i nasmijes da pustis mozak na pasu onda udes sa njim u konverzaciju.
Strasan lik on je kod nas jedan od najvecih baja.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 apr 2018, 21:59

Combe legendo :urnebes: :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 apr 2018, 22:23

zmajevac je napisao/la:Nego dragi moji zvjezdasi koji volite i kunete se u Zvijezdu nije jos sve izgubljeno juniori imaju velike sanse da odu na zavrsni turnir za ulazak u juniorsku pl ,sjajnu generaciju kadeta vodi Mrki podrste to napravte RD atmosveru poneste djecu da ispune taj cilj pa da na banji gledamo najbolje juniore BiH

Takoje Zmajevac bice jos razigravanje ali sanse za juniore su dobre....u kadeta i pionira koji ce iduce godine bit kadeti postoji par granata od igraca, samo se sa njima treba radit. Najbolje bi nam bilo da napravimo od Zvijezde akademiju i na to se fokusiramo i igrace pravimo talenata je kolko hoces a uslovi katastrofa. Pod hitno trazit sponzora za reflektore na pomocnom te umjetnu travu i balon za zime ( skenderija hladna i placa se puno) te jos dva trenera u omladinski pokon staviti. Prvu ekipu bi ja ugasio ili bi igrao ligu sa u21 igracima samo. Kad bi se akademija napravila cijeli tuzlanski kanton te posavina i sire bi se obuhvatala i mlada talentovana djeca bi dolazila. Nazalost u upravi nemaju nimalo sluha za takvo nesto...projekat za razvoj mladih kod uefe aplicirati i tu donacije dobit al dzaba ti sve kad nemamo sposobnih ljudi...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 01 maj 2018, 10:55

Evo sad ću ti nešto reci da nije bilo Ensara Benje Mene i Sake prošle zime je Zvijezda trebala da se ugasi pa smo onda prodali Abida ugasili požar, kako čujem evo i od Serbe trebaju rate da stignu pa smo izranjali novac od Musica jesul to tvoje zasluge ili možda od ovih sada sto sjede dol??? Pecati su bili kod mene do prij dva mjeseca nisu obaveze riješene ja sam reko evo vama vi idite u zatvor ja ne želim i ostavi me vise na miru dosadan si ne zanimaš me ni ti ni zvijezda ni fudbal vise radi takvih idiota ajde oni znaju ba glupane da ti nije kafa samnom i sa ljudima koji su oko mene znao bi ti ista.. lako je čitavo godinu prozivat negativu naravno da je to vrlo lako pogoditi a u moje navode ovo sto aam ti gore reko pitaj koga hoćeš u klubu. Još samo mi je ostalo da se se izborimo da se pare od Serbinog transfera usmjere da se vrati Suki tursu koji stoji godinama i ja sam svoju misiju zavjet završio oko Zviejzde dok je uslja kao ti. Ljudi vam sve mogu. Oprostiti osim uspjeha hvala i doviđenja komentarisi prozivaj kad budeš imo muda face2face da te ja argumentuvano i dokumentovako da ti dokažem da si bas glup

Još nešto da kažem da smo bili htjeli plastičnu travu da organizuijemo akciju ali sto se mene tiče i ta je pričanja završena nek combe gigant radi i traži on je glavna faca Zvijezde.. NN Combe hradacacki mag

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 maj 2018, 11:15

Koga si to usljo prodo. Nestavljaj Ensara i Saku koji je ispred opstine u isti kos sa sobom. Ljudi te dole ne yebu ni pet banki i svi ti sem kerovode sto si nabrojao se sprdaju sa tobom.
I kakav ti i organizacija.Projekti Spiska:
ograda ofarbano 15 kanata nikad nije zavrseno
Izbor najboljeg tima Zvijezde i organizacija obiljezavanja godisnjice gdje ce biti igraci koji su izabrani. Dokle je to doslo?
To i tome slicno su tvoji projekti i onda si ti ko htio organizovat nesto za plastiku. Nemoj ziv bio.
Ti cega se dotaknes u go vno se pretvori.
Novac od Musica izganjo Ensar. Jesil jado i Serbu ti tusno u Rosenborg sad si i menadzer posto.
Baci Boze ciglu i nemoj ga masit. Oj koje gluposti covjek izvali. Da krenem pisat o njemu i njegovim glupim pokusajima trebalo bi mi 2 dana.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 01 maj 2018, 13:34

Ti si druže bolesno ljubomoran bolan i glup usljo nije piska Zvijezda niti sam ja tema ovdje ko po tebi eto ima snagu i znanje i moć osim tebe, serbu je prodaomoj prijatelj Vladimir Todorović i on stoji u toj priči zajedno sa Lanetom! Nemam namjeru da se sa tobom raspravljam ja sam makar eto tih 15 kanata ofarbao šta si ti uradio??? Nemam namjeru ba da se zavadam i sa kim al vjeruj da imam na pismeno sve koliko i šta sam uradio za zvijezdu!!! Pozdrav druže svađaj se sam sa sobom bolesnice! Kad nešto u životu završiš u korist drugih javi se do tada sagni se i pocuclaj. Da mene nije ILO i kerovodje prosle godine zvijezda ključ u bravu taj isti Ensar nije htjeo na sebe novi račun!!! A ti smecaru samo pljuj!!!! Dabogda se o sebi pozabavio i ne uzimao druge usta ta pogana. Tako se ne voli Zvijzda kako je ti voliš to ti garantujem
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 01 maj 2018, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 maj 2018, 14:07

Treba spustit loptu na zemlju ova uprava kakva god da je ima i dobrih stvari falio nam je jedan jak covjek tipa nurde da izgura do kraja ali bezveze se pljuju redom svi ispade da nam niko ne valja sad da smo imali tipa fadila nurde adema ili nekog u upravi mogli smo biti prvi ali nece niko kad sve pljujemo

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 01 maj 2018, 17:09

fender13 je napisao/la:Treba spustit loptu na zemlju ova uprava kakva god da je ima i dobrih stvari falio nam je jedan jak covjek tipa nurde da izgura do kraja ali bezveze se pljuju redom svi ispade da nam niko ne valja sad da smo imali tipa fadila nurde adema ili nekog u upravi mogli smo biti prvi ali nece niko kad sve pljujemo
Hoće Adem sigurno nisi zemljače upućen u njega dovoljno :crazy:

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 01 maj 2018, 21:49

Meni da je Vladimir Todorovic (Vlado Prevara) prijatelj ja to ne bih rekao ni svojoj sjeni, a covjek se javno hvali tom cinjenicom. :tokralju:
J...m ti sudija majku.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 maj 2018, 21:58

maestro04 je napisao/la:
fender13 je napisao/la:Treba spustit loptu na zemlju ova uprava kakva god da je ima i dobrih stvari falio nam je jedan jak covjek tipa nurde da izgura do kraja ali bezveze se pljuju redom svi ispade da nam niko ne valja sad da smo imali tipa fadila nurde adema ili nekog u upravi mogli smo biti prvi ali nece niko kad sve pljujemo
Hoće Adem sigurno nisi zemljače upućen u njega dovoljno :crazy:
Samo primjer dajem

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 maj 2018, 22:07

spiska je napisao/la:Ti si druže bolesno ljubomoran bolan i glup usljo nije piska Zvijezda niti sam ja tema ovdje ko po tebi eto ima snagu i znanje i moć osim tebe, serbu je prodaomoj prijatelj Vladimir Todorović i on stoji u toj priči zajedno sa Lanetom! Nemam namjeru da se sa tobom raspravljam ja sam makar eto tih 15 kanata ofarbao šta si ti uradio??? Nemam namjeru ba da se zavadam i sa kim al vjeruj da imam na pismeno sve koliko i šta sam uradio za zvijezdu!!! Pozdrav druže svađaj se sam sa sobom bolesnice! Kad nešto u životu završiš u korist drugih javi se do tada sagni se i pocuclaj. Da mene nije ILO i kerovodje prosle godine zvijezda ključ u bravu taj isti Ensar nije htjeo na sebe novi račun!!! A ti smecaru samo pljuj!!!! Dabogda se o sebi pozabavio i ne uzimao druge usta ta pogana. Tako se ne voli Zvijzda kako je ti voliš to ti garantujem
Nije bolest sve sto boli. I dalje si maskota carsije pocev od svojih prijatelja pa dalje. Svima si prvi pick za zayebanciju.

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 02 maj 2018, 23:09

Ne piše nam se dobro na kraju sezone, a puno smo očekivali, čak se i bahatili (hebi mali Simin Han).
Pisko daj nam neku nadu, makar ona i lažna bila.
Ranieri vam je tata..

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 02 maj 2018, 23:17

sidran je napisao/la:Ne piše nam se dobro na kraju sezone, a puno smo očekivali, čak se i bahatili (hebi mali Simin Han).

Vade nas juniori kralju... premijer liga nam se tu smijesi samo sto slabo ko gleda.... sramotne posjete a djeca ubise sa dobrom igrom...

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 02 maj 2018, 23:24

combe80 je napisao/la:
sidran je napisao/la:Ne piše nam se dobro na kraju sezone, a puno smo očekivali, čak se i bahatili (hebi mali Simin Han).

Vade nas juniori kralju... premijer liga nam se tu smijesi samo sto slabo ko gleda.... sramotne posjete a djeca ubise sa dobrom igrom...
To je lijepo čuti i vrijedno je spomena. Svaka čast našim juniorima, ali ipak prvi tim je prioritet a sada već briga od naredne sezone gospodo.
Ranieri vam je tata..

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 03 maj 2018, 06:12

sidran je napisao/la:
combe80 je napisao/la:

To je lijepo čuti i vrijedno je spomena. Svaka čast našim juniorima, ali ipak prvi tim je prioritet a sada već briga od naredne sezone gospodo.

Neko rece opstina ce izdvajat 180000 KM dovoljno za opstanak
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 maj 2018, 07:10

180 000 km opstina i nek ovi nesposobnjakovici nadju 100 000 km.dobra se ekipa moze slozit..kako cujem vecina ces nas napustit
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.