Haha kako sam corav, tek sad vidim da je onaj "polukrug" zapravo pocetak sesnesterca a ne centar igralistahusein veličanstveni je napisao/la:Jeste. Tribina se proteže duž čitavog igrališta.
mmmirza je napisao/la:kakav bod bice do kraja 2-0 za slaviju
Što je ti ne napraviš pa će je imatimarken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći od vas kada će NK Zvijezda imati veb stranicu na internetu ? Molim vas odgovorite mi.Unaprijed hvala.Puno pozdrava od Markena.
zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)bondich je napisao/la:SARAJEVO(kojasevic)-
"Borac ima tri boda više od nas i to je svakako dostižno. U narednom kolu gostujemo Zvijezdi u Gradačcu i ukoliko tamo ostvarimo pobjedu eto nas na vrhu! Pa i Borac mora negdje kiksati, nisu ni oni Barcelona", dodao je Kojašević u razgovoru za naš portal.
To Necko majstore! I aBd da bude sto manje onih sto neprimjereno dobacuju igracima i treneru. Svaka pobjeda je njima draga isto kao i nama navijacima i zato treba da budemo svi ko jedan (navijaci, igraci, treneri i uprava). O Zvijezdi je sve više pozitivnih komentara i u medijima i u sportskim krugovima. Ovo sto mi danas imamo malo koji klub ima u BiH. Imamo proporcionalno sa velicinom grada najbrojniju publiku u BiH, 2,5 godine takmicenja u PL bez i jednog incidenta i bez i jedne utakmice na kojoj je gost pokraden u Gradaccu. Sve nam se ovo polako vraca jer je sve manje gostujucih utakmica na kojoj se Zvijezdi lose sudi i gdje domacin igra grubo i na silu oduzima bodove.necko_gradacac je napisao/la: zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
Druze nek se tebi okrene nikić na nek ti sere ,a meni bogami neće... a drugo druže ko god je imo sukob sa navijačima otjeran je iz Zvijezde da te podsjetim slučaja IGOR MITIĆ jedan od najboljih stopera koji su igrali u zvijezdi gol igrač , glavom , slobodne udarce je svaki drugi gol je bio.... sjeti se...zvijezdica je napisao/la:To Necko majstore! I aBd da bude sto manje onih sto neprimjereno dobacuju igracima i treneru. Svaka pobjeda je njima draga isto kao i nama navijacima i zato treba da budemo svi ko jedan (navijaci, igraci, treneri i uprava). O Zvijezdi je sve više pozitivnih komentara i u medijima i u sportskim krugovima. Ovo sto mi danas imamo malo koji klub ima u BiH. Imamo proporcionalno sa velicinom grada najbrojniju publiku u BiH, 2,5 godine takmicenja u PL bez i jednog incidenta i bez i jedne utakmice na kojoj je gost pokraden u Gradaccu. Sve nam se ovo polako vraca jer je sve manje gostujucih utakmica na kojoj se Zvijezdi lose sudi i gdje domacin igra grubo i na silu oduzima bodove.necko_gradacac je napisao/la: zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
Zato mislim da je potrebno podrzati nas klub bez obzira ko istrci na teren, jer svaka pobjeda koju izbore igraci je pobjeda i publike i naseg grada. Sjetite se kako je publika proslu utakmicu podrzala ekipu protiv Sarajeva i rezultat od 0:1 je preokerenut na 2:1 u drugom poluvremenu. Zato svi zajedno u subotu pa neka opet bude 2:1![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.