NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 sep 2010, 19:37

Evo zadnja slika sa Čelikom, pa procijeni koliko je urađeno ;)
slika
Dragon Town

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2010, 15:12

Slabo se vidi na ovoj slici. A jeli ova tribina cijelom duzinom terena? Na ovoj slici mi ne izgleda tako, a mislio sam da jest...
010 ISN'T JUST A CODE

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 25 sep 2010, 15:20

Jeste. Tribina se proteže duž čitavog igrališta.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2010, 15:28

husein veličanstveni je napisao/la:Jeste. Tribina se proteže duž čitavog igrališta.
Haha kako sam corav, tek sad vidim da je onaj "polukrug" zapravo pocetak sesnesterca a ne centar igralista :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 sep 2010, 16:06

0:0 i dalje bio bi happy i s bodom volim te zvijezdo
RED DRAGONS 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 26 sep 2010, 16:53

kakav bod bice do kraja 2-0 za slaviju

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 sep 2010, 17:00

mmmirza je napisao/la:kakav bod bice do kraja 2-0 za slaviju
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 26 sep 2010, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 26 sep 2010, 17:14

AHA , eto vam ga sad :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 sep 2010, 23:12

Pa dobro sad, kako vidim u svim izvještajima da smo bili bolja ekipa. Idemo sada se dobro pripremiti za Sarajevo i da pokažemo da nismo prosječna ekipa i da nam je mjesto u vrhu. Nadam se da neće doći do odgode i da očitamo im lekciju iz domaćeg uradtka :D
Dragon Town

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 sep 2010, 06:27

marken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći od vas kada će NK Zvijezda imati veb stranicu na internetu ? Molim vas odgovorite mi.Unaprijed hvala.Puno pozdrava od Markena.
Što je ti ne napraviš pa će je imati :D
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 sep 2010, 17:03

izgubili smo i jbg..trebamo se sada okrenut sarajevu ubjedjen sam u pobijedu zvijezde... 8-)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 sep 2010, 17:06

SARAJEVO(kojasevic)-
"Borac ima tri boda više od nas i to je svakako dostižno. U narednom kolu gostujemo Zvijezdi u Gradačcu i ukoliko tamo ostvarimo pobjedu eto nas na vrhu! Pa i Borac mora negdje kiksati, nisu ni oni Barcelona", dodao je Kojašević u razgovoru za naš portal.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 27 sep 2010, 18:56

bondich je napisao/la:SARAJEVO(kojasevic)-
"Borac ima tri boda više od nas i to je svakako dostižno. U narednom kolu gostujemo Zvijezdi u Gradačcu i ukoliko tamo ostvarimo pobjedu eto nas na vrhu! Pa i Borac mora negdje kiksati, nisu ni oni Barcelona", dodao je Kojašević u razgovoru za naš portal.
zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 27 sep 2010, 21:27

necko_gradacac je napisao/la: zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
To Necko majstore! I aBd da bude sto manje onih sto neprimjereno dobacuju igracima i treneru. Svaka pobjeda je njima draga isto kao i nama navijacima i zato treba da budemo svi ko jedan (navijaci, igraci, treneri i uprava). O Zvijezdi je sve više pozitivnih komentara i u medijima i u sportskim krugovima. Ovo sto mi danas imamo malo koji klub ima u BiH. Imamo proporcionalno sa velicinom grada najbrojniju publiku u BiH, 2,5 godine takmicenja u PL bez i jednog incidenta i bez i jedne utakmice na kojoj je gost pokraden u Gradaccu. Sve nam se ovo polako vraca jer je sve manje gostujucih utakmica na kojoj se Zvijezdi lose sudi i gdje domacin igra grubo i na silu oduzima bodove.

Zato mislim da je potrebno podrzati nas klub bez obzira ko istrci na teren, jer svaka pobjeda koju izbore igraci je pobjeda i publike i naseg grada. Sjetite se kako je publika proslu utakmicu podrzala ekipu protiv Sarajeva i rezultat od 0:1 je preokerenut na 2:1 u drugom poluvremenu. Zato svi zajedno u subotu pa neka opet bude 2:1 :P :roll: :roll:

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 27 sep 2010, 22:16

zvijezdica je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la: zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
To Necko majstore! I aBd da bude sto manje onih sto neprimjereno dobacuju igracima i treneru. Svaka pobjeda je njima draga isto kao i nama navijacima i zato treba da budemo svi ko jedan (navijaci, igraci, treneri i uprava). O Zvijezdi je sve više pozitivnih komentara i u medijima i u sportskim krugovima. Ovo sto mi danas imamo malo koji klub ima u BiH. Imamo proporcionalno sa velicinom grada najbrojniju publiku u BiH, 2,5 godine takmicenja u PL bez i jednog incidenta i bez i jedne utakmice na kojoj je gost pokraden u Gradaccu. Sve nam se ovo polako vraca jer je sve manje gostujucih utakmica na kojoj se Zvijezdi lose sudi i gdje domacin igra grubo i na silu oduzima bodove.

Zato mislim da je potrebno podrzati nas klub bez obzira ko istrci na teren, jer svaka pobjeda koju izbore igraci je pobjeda i publike i naseg grada. Sjetite se kako je publika proslu utakmicu podrzala ekipu protiv Sarajeva i rezultat od 0:1 je preokerenut na 2:1 u drugom poluvremenu. Zato svi zajedno u subotu pa neka opet bude 2:1 :P :roll: :roll:
Druze nek se tebi okrene nikić na nek ti sere ,a meni bogami neće... a drugo druže ko god je imo sukob sa navijačima otjeran je iz Zvijezde da te podsjetim slučaja IGOR MITIĆ jedan od najboljih stopera koji su igrali u zvijezdi gol igrač , glavom , slobodne udarce je svaki drugi gol je bio.... sjeti se...

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 27 sep 2010, 22:34

ciro_ciro ne baljezgaj više matere ti, da si valjo ostavili bi te u Crkvini da igraš. Idi liječi svoje komplekse na drugom forumu a nas nemoj više tušiti. I još nešto bolje se zabavi onim svojim internetom "piskic net" ovo nije za tebe. U protivnom počeće te mnogi napuštati.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 28 sep 2010, 07:18

stvarno nerazumijem i zaista mi neki ovdje nisu ni jasni ni normalni...

umjesto da sute ako nemaju sta rec pametno (jer svojim govorom nece nista promjeniti), nema bolan u ovoj ligi zvijezda i zvijezdica od igraca to svima mora biti jasno... zato kad bolje pogledamo situaciju... mi smo za 2,5 godine i vise nego dobar i stabilan klub... zato...
NAPRIJED ZVIJEZDOOOOOOOOOOOOO .... BOLI ME RACKU ZA OVE STO BLATE I STO IM SE NISTA NESVIDJA OKO MOJE "NASE" ZVIJEZDE
PS:Ciro zasto ti ides i pratis Zvijezdu kad ti se nista nesvidja u i oko Zvijezde????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 sep 2010, 11:20

Ćiro p.ederu, Ćiro p.ederuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 28 sep 2010, 12:05

Nezadovoljni navijači PAOK-a upali su na trening momčadi

Nezadovoljni navijači PAOK-a upali su na trening momčadi, postrojili igrače i zatražili pobjede nad Dinamom i Arisom. 30-ak ljutitih navijača više ne želi gledati svoj klub na 12. mjestu grčkog prvenstva, a očekuju i prolazak skupine Europa liga. Jedna od najžešćih navijačkih skupina u Europi stoga se odlučila na ovakav potez ne bi li barem malo prodrmala igrače.

Prvi im je odgovorio Pablo Garcia: "Mi želimo isto što i vi, pobjede i uspjehe. Ali, ovo je nogomet i sad je najvažnije da smo složni, da smo svi jedna obitelj jer ćemo samo tako popraviti situaciju."

Stelios Malezas, prenosi Contra.gr ih je uvjeravao da igrači daju sve od sebe kako bi momčad proigrala, dok je trener Pavlos Dermitzakis dodao: "Znamo u čemu je problem i znamo kako ga možemo riješiti. Uvjeravam vas u to."
Na kraju su ljutiti navijači zatražili pobjedu nad Dinamom i Arisom, odšetali s terena i nastavili pratiti trening.

Znam da nije vezano za temu ali za vecinu moze biti stivo poucnog karaktera.A onda kod nas citam o pritisku na trenera, igrace i o tome kako oni koji kritikuju ne vole svoj klub.Sta reci za ove ljude?
Da ne bude "To je Grcka" primjer o postrojavanju smo imali na utakmici Siroki-Zeljo, a o pritisku i nezadovoljstvu u Zenici.Istina u svim slucajevima se radi o navijacima

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 28 sep 2010, 12:40

ZVJEZDA-SARAJEVO 2-0 I TAKO MORA DA BUDE
JA MRZIM SAMO ZELJU I SARAJEVO
SAMO ZA ZVJEZDU ZNAM ZA ZVJEZDU ZIVIM ZA ZVJEZDU GINEM ZA ZVIJEZDU NAVIJAM

NAPRJED ZVJEZDO TEBE VOLIM JA
NAPRJED ZVJEZDO TI SI NAJ BOLJA
TEBE VOLIM JA JER SI NAJ BOLJ JER SI MOME SRCU NAJ DRAZA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.