Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Čaušević vezuje Liverpul za S*n.
Kakav danak neiskustvu mladog novinara.
Hajde Vatford.
Hajde Vatford.
Kocka je bačena
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bas pratim njegove objave i ne mogu da shvatim da mu neko daje platu za onakve gluposti.Pise u rangu nekog djeteta od 11-12 godina,proba nekim "bombasticnim"naslovima koji nemaju veze s vezom privuci raju,i na kraju kakvih gluposti navaljaHendo je napisao/la:Čaušević vezuje Liverpul za S*n.
Hajde Vatford.

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Prejak tekst, Buvač napušta Liverpool pred polufinale LŠ i potencijalno finale jer mu se ponudio samostalni angažmanLiverpoolREDS je napisao/la:Bas pratim njegove objave i ne mogu da shvatim da mu neko daje platu za onakve gluposti.Pise u rangu nekog djeteta od 11-12 godina,proba nekim "bombasticnim"naslovima koji nemaju veze s vezom privuci raju,i na kraju kakvih gluposti navaljaHendo je napisao/la:Čaušević vezuje Liverpul za S*n.
Hajde Vatford.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam stvarno ja samo pratim medije kad je prelazni rok do tad uđem na echo ponekad.Amsterdam1312 je napisao/la:Ne pise se jer nista nije provjereno i potvrdeno 100% za bilo koju od tih vijesti, novinari lupaju na casu kao i obicno.
You are someone else I am still right here
Sta odredjuje plasman u EPL u slucaju da ekipe budu bodovno izjednacene, gol razlika ili medjusobni dueli?
Ako su medjusobni dueli bice **** Liverpulu.
Ako su medjusobni dueli bice **** Liverpulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pratis toliko godina a ne znas da se gol razlika pika
Znamo svi da bi ti volio da Liverpool bude peti pa da citiras svojih hiljadu postova kako Liverpool nema sanse da bude u top 4 i kako su prodali Coua koji je u top 5 igraca svijeta
Pozdrav neznalice
Znamo svi da bi ti volio da Liverpool bude peti pa da citiras svojih hiljadu postova kako Liverpool nema sanse da bude u top 4 i kako su prodali Coua koji je u top 5 igraca svijeta
Pozdrav neznalice
zbog cega bi salah mogao dobit neku kaznu ? nemg da upratim a vidim pisu to na fb grupi liverpul bih
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jasta nego gutavo, ali sta je tu je, sami smo se doveli u tu situaciju. Chelsea odavno nije losiji bio ali ipak i dalje ima sanse da se plasira, sa druge strane smo mi na krilima Salaha ove godine strasni ali nemamo miran kraj. Takav je fudbal.
Mogao bi dobiti kaznu zbog udaranja igraca laktom, nekog iz Stokea. ( Mislim India )
Mogao bi dobiti kaznu zbog udaranja igraca laktom, nekog iz Stokea. ( Mislim India )
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 01 maj 2018, 06:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog duela sa Martins-Indijem.Torres_9 je napisao/la:zbog cega bi salah mogao dobit neku kaznu ? nemg da upratim a vidim pisu to na fb grupi liverpul bih
Već je izašla zvanična potvrda da neće dobiti nikakvu kaznu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Buvac ni za milion godina nece preuzeti samostalno stolicu nekog kluba. Covjek je dao jednu jedinu izkavu u 17 godina uz Kloppa i to za neki fan sajt Borusije Dortmund. On jednostavno nije tip koji zeli biti u fokusu, i zato me strah da ce se ovo lose odraziti na sve.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Klub je pustio Buvaca slobodnog do kraja sezone, otac mu je izgleda tesko bolestan.
Stvarno mi je zao ako je to istinaOsim13 je napisao/la:Klub je pustio Buvaca slobodnog do kraja sezone, otac mu je izgleda tesko bolestan.
Izvor?fera je napisao/la:Stvarno mi je zao ako je to istinaOsim13 je napisao/la:Klub je pustio Buvaca slobodnog do kraja sezone, otac mu je izgleda tesko bolestan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nasi lokalni mahalci, vec je vidjen u Banja Luci. Naravno, treba ovo sve sa rezervom uzeti.
Ne znam i Joyce i King su bas detaljno pisali o sukobu dok se Pearce drzi oficijalne izjave kluba mada i od njeg ocekujem da se raspise na kraju sezone.Osim13 je napisao/la:Nasi lokalni mahalci, vec je vidjen u Banja Luci. Naravno, treba ovo sve sa rezervom uzeti.
59 miliina funti košto bi nas Krita ako Salzburg ode u LP.
52,9 miliona funti ako odu u Europa Ligu.
Vidim i da Boston Red Soxi gaze sve pred sobom.
Dva vrlo važna razloga da budemo optimistični da će možda biti dobrih para za pojačanja.
Dva vrlo važna razloga da budemo optimistični da će možda biti dobrih para za pojačanja.
Kocka je bačena
Meni se cini iz prijasnjih objava da je samo pearce pouzdanStevieG8 je napisao/la:Ne znam i Joyce i King su bas detaljno pisali o sukobu dok se Pearce drzi oficijalne izjave kluba mada i od njeg ocekujem da se raspise na kraju sezone.Osim13 je napisao/la:Nasi lokalni mahalci, vec je vidjen u Banja Luci. Naravno, treba ovo sve sa rezervom uzeti.
Pearce i klub stoje sa izjavom kako su "privatni razlozi" u pitanju, sto se poklapa sa ovom pricom.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Cijena pada cak na 48 mil. ako RBL bude sedmi tj. ne izbori ni EL, a dobre su sanse za to s obzirom da su u prelosoj formi i da je Keita ponovo dobio crveni zadnju tekmu (cetvrti put ove sezone).Hendo je napisao/la:59 miliina funti košto bi nas Krita ako Salzburg ode u LP.

Sutra neka igraju za Seana! Ovu prednost ne smiju ispustiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.