moze reci samo hrvat, visestruko banirani klon iz listiceEdviin je napisao/la:Ma sta se lozite na trolla, reci da je mandza rame uz rame uz dzeku i reci da je kompletniji igrac od edina, more reci samo neko ko nema pojma o futbalu... N:
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa ja biti najbolji strijelac lige sa romom, to ti je mala stvar, bolje je biti mrtva krpa u juventusu, kao sto si reko nisu vazni golovi 

Zato su ga sutnuli iz svakog glupa.mastodont je napisao/la:Naravno, neznalice sjede u Bayernu,Atleticu i Juvetu a u Romi sve strucni ljudi...
-
- Kontakt:
Znaci bilo koji igrac koji je ikada igrao u ovim klubovima je bolji od Dzeke i od Tottija npr. koji nigdje nije ni igrao osim u Romi, a tesko da se dvadeset igraca boljih od njega rodilo, u historiji fudbala, ali eto, bolji je Mandzukic.mastodont je napisao/la:Naravno, neznalice sjede u Bayernu,Atleticu i Juvetu a u Romi sve strucni ljudi...
omakne se hrvatskoj dijaspori iz BiHHigh je napisao/la:Zašto epskog junaka, Džeku, poredite sa hermafroditom, Trandžukićem?

Ne shvatate vi mene ljudi,volio bih da mi nadjete post gdje sam napisao da je Mandzukic bolji fudbaler od Edina, rekao sam da nije tolika razlika i uopste nisam Hrvat
)
Btw Edin mi je najdrazi fudbaler ikada nakon Gutia
)
Samo me nervira sto ce isti ovi koji ga uzdizu sutra nakon lose partije u reprezentaciji psovati mu najmilije govoriti da ne trci ne trudi se (a nismo imali niti cemo imati boljeg bogami)
Pozdrav

Btw Edin mi je najdrazi fudbaler ikada nakon Gutia

Samo me nervira sto ce isti ovi koji ga uzdizu sutra nakon lose partije u reprezentaciji psovati mu najmilije govoriti da ne trci ne trudi se (a nismo imali niti cemo imati boljeg bogami)
Pozdrav
Jesi li ti ovdje novi?mastodont je napisao/la:Ne shvatate vi mene ljudi,volio bih da mi nadjete post gdje sam napisao da je Mandzukic bolji fudbaler od Edina, rekao sam da nije tolika razlika i uopste nisam Hrvat)
Btw Edin mi je najdrazi fudbaler ikada nakon Gutia)
Pozdrav
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemoj ti nama objektivnosti.
Mi da smo objektivni, ne bi visili na ovom forumu.
Mi da smo objektivni, ne bi visili na ovom forumu.

- MocMahale444
Da si rekao Raul, halalio bih ti i da si Belmu lano.
odista neprimjereno bogohuljenje, kakav primjer daje nasoj omladini, strasnoBelminM23 je napisao/la:Ovo je ovdje svetište, zabranjeno je lajati.
Zarathustra
sa Raulom se jedino moze porediti brazilski Ronaldo niko vise, najupecatljivija devetka svog vremenna, veliki BlancoBelminM23 je napisao/la:Da si rekao Raul, halalio bih ti i da si Belmu lano.

- MocMahale444
Ronaldo Fenomen () The Phenomenon je za Raula: Johan Cruyff (9ka svih 9ki)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cruyff nije bio devetka, ali vjerovatno si neki djecarac pa ne znas to 

Moguće da MocMahale444 ne zna za pozicije koje je igrao Johannes "Johan" Cruijff (a, ti bi, onda, trebao znati da je počeo kao "9"), ali tvoja izjava da se sa Raúlom Gonzálezom može porediti samo Ronaldo "Il Fenômeno" je klasična blasfemija i totalna neobjektivnost u vrijednovanju igrača, ali je i upitno znanje - Raúl nije bio "klasična 9" (osim pred kraj karijere, kada se 'sidrio' u šesnaestercu!), a počeo i dugo igrao kao desnokrilni napadač...mastodont je napisao/la:Cruyff nije bio devetka, ali vjerovatno si neki djecarac pa ne znas to

Bosno moja poharana....
- MocMahale444
Sta fali odletio podletio i izletio pred rudu nije 9 jeste 14.
Moja greska nije prvi ni zadnji put.
Mastodont polako i napusti Edinovu temu. GUTIA ti
Moja greska nije prvi ni zadnji put.
Mastodont polako i napusti Edinovu temu. GUTIA ti

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MikeToreno
- Kontakt:
Po tome onda ne važi ni Mandžukić-Džeko uporedba. Najprikladnije je koristiti 'FM pojmove', Džeko je više advanced forward, dok je Mario defensive forward. Jedina uporedba bi mogla biti skok igra i visina (donekle). A reći da je Mario niko i ništa u Juveu je glupost. Čovjek ima dosta poštovanja kod suigrača, a pogotovo kod navijača.
Poput mančesterskog ćelavca i većine španjolaca, volim lažne devetke i patuljke u napadu, stoga mi ni jedan ne paše. Visca Višća, najjači krilni napadač na dunjaluku a i šire.
Poput mančesterskog ćelavca i većine španjolaca, volim lažne devetke i patuljke u napadu, stoga mi ni jedan ne paše. Visca Višća, najjači krilni napadač na dunjaluku a i šire.

Veceras nekako proci, u finalu zabiti ciganima iz Madrida za pobjedu i onda se mozes i oprostiti, ne moras vise ni igrati

Steta sto nema Strootmana veceras, pa i mrskog Perottija, ali nije ga bilo ni protiv Barce. Strootman zna sacuvati loptu, poslati dug pas Edinu, primjetim da ga zna cesto puta traziti...vjerovatno Pellegrini pocinje a to mi se nikako ne svidja, nadam se ipak Gonalonsu, mada ni on ne valja ali eto defanzivniji je i odgovorniji, Kolarovu protiv Salaha potrebniji.

Takodjer se nadam da ce ipak zaigrati i Schik kako bi rasteretio Edina, to se vidjelo i u Liverpoolu zadnjih 20-ak minuta...od Cengiza nema fajde, daleko od Edina stoji, puno zuji a meda nikako ne daje.

volio bi radi Edina da Roma prodze dalje i sto gore napisa kolega hurem da da Realu gol ili dva pa nek odmah prestane da igra

odavno nije hattrick složio. noć bi bila predivna da to večeras učini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.