Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Da se kojim slučajem zove Edy Jackson sada bi govorili o najboljem napadaču na svijetu. Ovako, samo nekolicina nas to govori.
BHF
Pa Mandzukic je rame uz rame sa Edinom(koji mi je ubjedljivo najdrazi fudbaler). Covjek je igrao za Bayern Atletico pa Juventus sve gigant do giganta nije to na lijepe oci sigurno. Mozda ne zabija ko on ali je dosta kompletniji igrac i znam ja da je vama tesko to priznati ali tako je kako je.Moggi je napisao/la:trebo si jarane jos mandzukica ubacit pa nek gori hala
Hahah
Hhahahhmastodont je napisao/la:Pa Mandzukic je rame uz rame sa Edinom(koji mi je ubjedljivo najdrazi fudbaler). Covjek je igrao za Bayern Atletico pa Juventus sve gigant do giganta nije to na lijepe oci sigurno. Mozda ne zabija ko on ali je dosta kompletniji igrac i znam ja da je vama tesko to priznati ali tako je kako je.Moggi je napisao/la:trebo si jarane jos mandzukica ubacit pa nek gori hala

Milan Lane Jovanović za Blic.
Edin Džeko po Lanetovom ukusu.
Ovih dana se mnogo dileme vodi oko toga ko je najbolji fudbaler, jedni su za Salaha, drugi za Mesija, treći za Ronalda... Jovanović kaže da je po njemu reprezentativac BiH Edin Džeko u samom vrhu.
- Ne znam da li će mnogi da se slože sa mnom, ali Džeko je u ovom trenutku među najboljima. On je sam Romu doveo do polufinala, bez njegovog učinka Rimljani su bili na tri gola zaostatka od Barselone. Sa druge strane, Salah uza sebe ima Firmina i Manea, uz Mesija su igrači poput Suareza i Inijeste, dok Ronaldu mnogo pomažu Bejl, Marselo... Ne želim da potcenim ostale igrače Rome, pogotovo ne Kolarova ili De Rosija, ali mislim da bi, recimo Juventus, sigurno stigao do finala Lige šampiona da je u napadu imao Edina - tvrdi Jovanović.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovdje cim ne dizes nekog naseg igraca znaci da se trola
kazem dobar je ali nije sad medju 3 najbolja napadaca kako ovaj gore mafijas kaze
Kad da gol u ligi prvaka ili osvoji istu pricat cemo

Ovo je ovdje svetište, zabranjeno je lajati.
Tako je! Prvo gol u Ligi prvaka, pa ćemo onda pričatimastodont je napisao/la:Ovdje cim ne dizes nekog naseg igraca znaci da se trolakazem dobar je ali nije sad medju 3 najbolja napadaca kako ovaj gore mafijas kaze

BHF
Treba prvo igrat LP da bi dao gol, polako.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Mislio je vjerovatno u finalu LŠ postici gol, aludirajuci na Mandžu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tako je druze dao je Dortmundu 2013 te i Realu prosle godine na to sam mislio... ova djecurlija se hvata za svaku slamku treba ih razumjetimarconato je napisao/la:Mislio je vjerovatno u finalu LŠ postici gol, aludirajuci na Mandžu...

duze sam na forumu nego sto ti imas godinamastodont je napisao/la:Tako je druze dao je Dortmundu 2013 te i Realu prosle godine na to sam mislio... ova djecurlija se hvata za svaku slamku treba ih razumjetimarconato je napisao/la:Mislio je vjerovatno u finalu LŠ postici gol, aludirajuci na Mandžu...
Zarathustra
Mandžukić "kompletniji" od Edina!mastodont je napisao/la:Pa Mandzukic je rame uz rame sa Edinom(koji mi je ubjedljivo najdrazi fudbaler). Covjek je igrao za Bayern Atletico pa Juventus sve gigant do giganta nije to na lijepe oci sigurno. Mozda ne zabija ko on ali je dosta kompletniji igrac i znam ja da je vama tesko to priznati ali tako je kako je.Moggi je napisao/la:trebo si jarane jos mandzukica ubacit pa nek gori hala

- Edin Džeko šutira s obe noge (podjednako)
- U zraku izvrstan / šutira odlično glavom
- brži od barem 'pola svojih čuvara'
- nosa na leđima po 2 'čuvara'
- opasniji je u igri 1 na 1
- tehnički vrlodobar - koliko je puta odbranu (čuvare) 'poslao po ćevape' svojim umijećem!
- kreće se i više nego što je potrebno za klasičnog CF, mada to mnogi ne vide!
- rijetko gubi loptu
- dobro asistira / timski igrač
Treba l' još?
Manđukić, istina, mnogo više trči - leta k'o muha - al' to je njegova kompenzacija za sve ono što nema u odnosu na Edina.
Kraj

Bosno moja poharana....
Ma sta se lozite na trolla, reci da je mandza rame uz rame uz dzeku i reci da je kompletniji igrac od edina, more reci samo neko ko nema pojma o futbalu... Nebo i zemlja edin i mario, pa neka narod prica sta hoce! Malo realnosti nebi falilo, toga velicanja hrvata vise pun ****!
I smijesno je kako se za mandzu kaze da ne zabija ko edin ali je kompletniji, ali kad dzeko ne zabija i radi sve ostalo nosi ekipu i bez golova se govori kako mora napadac zabiti prvo pa onda sve ostalo raditi
realan pogled nemas sta 
I smijesno je kako se za mandzu kaze da ne zabija ko edin ali je kompletniji, ali kad dzeko ne zabija i radi sve ostalo nosi ekipu i bez golova se govori kako mora napadac zabiti prvo pa onda sve ostalo raditi

-
- Kontakt:
Ma samo neznalica ili troll mogu porediti Dzeku i Mandzukica, individualno, to nije ni blizu kada se sve sabere i oduzme.
Naravno, neznalice sjede u Bayernu,Atleticu i Juvetu a u Romi sve strucni ljudi...
Zašto epskog junaka, Džeku, poredite sa hermafroditom, Trandžukićem?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.