Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 apr 2018, 10:04

Nema sanse da su "zahladili" odnosi. Toliko se vole i postuju da mislim da nema sanse da dodje do nekih nesuglasica. Opravdan je izostanak sigurno.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 apr 2018, 10:18

Pa zapravo obrnuto. Javljaju mediji bliski Anfieldu da su zakuhali, i da to nije prvi put. Jos u Mainzu znali imati nesuglasica i to je sasvim normalna stvar. E sad, izgleda da su ovaj put ozbiljno zakuhali i dali mu do kraja sezone da se ohladi i skonta sta i kako dalje. Nije nam ovo sad trebalo, to je sigurno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 apr 2018, 10:26

Buvaču bilo krivo što je produžen ugovor Firminu.

Napušta Liverpool i preuzima srebreničku Gradinu.
Vraća Ordagića u klub i kroz 3 sezone igra kvale LP.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 apr 2018, 10:27

Obojica su dosta temperamenti, ali izgladit ce se to.
Tek sam sada vidio da je Firmino juce potpisao bez gledanja :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 apr 2018, 11:09

Zbogom Emre Can!

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 30 apr 2018, 11:27

Osim13 je napisao/la:
Liverpool have dismissed reports that assistant manager Zeljko Buvac has quit the club – but he will be absent for the rest of the season
Kaze onaj Pearce da su u pitanju neki privatni razlozi i da klub nece otkrivati detalje. Ne znam, fakat lose vijesti ako je u pitanju neka svadja.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... t-14593526
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 apr 2018, 11:35

Zeljko Buvac, Liverpool’s assistant manager and the man Jürgen Klopp calls “The Brain,” will not work with the first team for the remainder of the season and appears to be on the verge of leaving the club.
Liverpool have said the matter is due to personal reasons and that Buvac’s position at Anfield is not affected.
However, his absence at such a crucial juncture of the season — Liverpool face Roma in their Champions League semi-final, second leg, on Wednesday — is extraordinary.
Buvac’s standing, and the regard in which he is held, means the timing of his decision is a significant blow and pushes more pressure on Klopp to steer the ship in the run-in.
It is understood Buvac has become increasingly distant and withdrawn around the club, and visibly less engaged during matches of late, and it is that, rather than any specific fall-out with Klopp, which has resulted in him stepping back from first-team duties in the aftermath of the stalemate with Stoke City on Saturday. Liverpool’s players were informed at training on Sunday.
The Liverpool manager Klopp will hope his right hand man can return, but if Buvac feels he does not want to be around the club at present when European ambitions are on the line it is difficult to envisage that changing.
Klopp and Buvac met as team-mates at FSV Mainz 05 and struck a pact that whoever went into management first would take the other with them.
The transition of Klopp from player to coach at Mainz in 2001 made good the agreement and they have worked together ever since, enjoying success at Borussia Dortmund and arriving at Liverpool in October 2015. Peter Krawietz – “The Eyes” – completes the triumvirate, but it is Buvac who carries most influence.
It has been previously been unthinkable to consider either Klopp or Buvac — whose relationship is more professional than social — working without the other. When Klopp signed a six-year extension to his contract in in the summer of 2016, he insisted Buvac and Krawietz were given the same contract length.
Buvac, a Bosnian Serb, operates above the level of a normal assistant and Klopp has not hid the importance of a man six years his senior. During matches he was usually heavily involved in which substitutions take place and at what stage of a game.
He was furious with the goalkeeper coach John Achterberg in a game against Chelsea last November when the Londoners scored an equaliser while Liverpool were trying to bring on the substitute Adam Lallana and switch to a five-man backline. Buvac refused to speak to Achterberg, who liaises with the fourth official over substitutions.
Overall, Liverpool’s secret lies in their training, the repetition of attacking movements behind their relentless approach, and Buvac is central to everything that happens on the training pitch.
Klopp has been weighing up tweaks to his backroom team during the season, especially in the physiotherapy department. Andy Renshaw, the head of physiotherapy, left the club in October and there have been continued discussions on how to improve the department.
There will be disappointment among Liverpool supporters and a sense of uneasiness also at the prospect of history repeating itself.
Gerard Houller won a cup treble in 2001, including the Uefa Cup, but lost his assistant Patrice Bergues, who returned to France. The club was unable to maintain the same level of progress going forward.
In 2007, weeks after the club’s Champions League defeat to AC Milan, the assistant manager Pako Ayesteran quit Liverpool after a fall-out with Rafa Benítez. Ayesteran was perceived as crucial to the club’s success under Benitez and the club never managed to replicate the heights they reached in the years after his departure.

Paul Joyce

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 30 apr 2018, 11:40

https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr ... ona-570554

Dobar tekst o Firminu neka ga ynwa procita..

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 apr 2018, 11:46

Buvac, a Bosnian Serb, operates above the level of a normal assistant and Klopp has not hid the importance of a man six years his senior. During matches he was usually heavily involved in which substitutions take place and at what stage of a game.
Overall, Liverpool’s secret lies in their training, the repetition of attacking movements behind their relentless approach, and Buvac is central to everything that happens on the training pitch.
Znao sam da je vrlo bitan faktor ali ovoliko :crazy: ako nas historija nečemu uči po tom tekstu Joycea treba zadržat čovjeka po svaku cijenu. Čudi me da je i on toliko temperamentan da dopušta da mu ovakav posao olako propadne. Veliki novci, velik klub, najbolja liga na svijetu, napredujemo svake sezone ne razumijem nikako ko bi rizikovao gubitak takvog angažmana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 apr 2018, 12:08

Navodno su ga poceli odbacivati, ni Klopp ga nesto nije previse slusao. Ne znam zasto ovo rade sada, isto neka djeca.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2018, 13:40

@ynwa ja navijam da ostane emre ko ce nove fazone smisljati hahah
Sad si gotov okrenuli se i tuzlanski romanticari protiv tebe, otjerace tr ko i mene s foruma i drustvsnih mreza, da mi nije rize bilo nestalo bi me totalno :D

Ja sam cuo ode buvac s dodikom kod putina malo pa ce se vratiti kad veliki vodja odobri....**** ga ostavio tim kad je najteze ja mu ne bi dozvolio da se vratio, to sto je uradio nit je profesionalno nit je ok s ljudske strane tako otici.
You are someone else I am still right here

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 30 apr 2018, 16:12

Kakav potez, brat @YNWA na aparatima :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2018, 17:04

Vidjecemo kako ce mane ovo iskopirati kad on bude produzavao

mastodont
Kontakt:

Post Postao/la mastodont » 30 apr 2018, 17:11

fera je napisao/la:Vidjecemo kako ce mane ovo iskopirati kad on bude produzavao
Fulit ce papir

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 apr 2018, 19:12

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema sanse da su "zahladili" odnosi. Toliko se vole i postuju da mislim da nema sanse da dodje do nekih nesuglasica. Opravdan je izostanak sigurno.
Ozbiljan ?

Lik otisao, a Liverpool je vec jednom nogom u finalu najjaceg klubskog takmicenja na svijetu. Svaki trener, sportski radnik sanja da osvoji to takmicenje. Normalno da je on zavrsio sa Liverpoolom, i sa Kloppom.

Ovo nam nije trebalo pred najvaznije utakmice u sezoni, ali desilo se, samo se nadam da nece previse uticati na ekipu.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 apr 2018, 19:26

Ovako je i počeo kraj Beniteza kad mu je otišla desna ruka u Španiju.
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2018, 21:08

Ne znam kakav je klopp tip al ja ne bi primio nazad covjeka koji napravi ovako nesto ako nisu neki porodicni il zdravstveni razlozi a da jesu valjda bi to tako i saopstili

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 apr 2018, 21:09

Izgleda da je dobio ponudu da preuzme Dortmund. Cudi me da se ne pise nista o odlasku Cana.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2018, 21:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da je dobio ponudu da preuzme Dortmund. Cudi me da se ne pise nista o odlasku Cana.
vidjecemo koliko u tome istine, najlogicnije bi bilo da sada pokusa raditi samostalno ali mogao je ko normalan covjek odraditi sezonu do kraja, nece ih sad preuzimati svakako.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 30 apr 2018, 21:39

Ne pise se jer nista nije provjereno i potvrdeno 100% za bilo koju od tih vijesti, novinari lupaju na casu kao i obicno.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.