Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Golcina Dijamant!
Najveci. 

- MocMahale444
Slobodno mogu reci gol u njegovom stilu.
Jest lud trener, vodi 4:0 i još uvijek ne mijenja glavne igrače da odmore za ligu prvaka.
Ovaj drugi malo podsjeca na onaj protiv Napolia.
Vode 4:0, setkaju se po terenu...nema se tu sta umoriti pa odmarati.
AkoBogda protiv Liverpoola spektakl, nadam se bez Jesusa u prvih 11, taj nije odigrao utakmice da valja.
Edit: evo zamijeni ga.
Vode 4:0, setkaju se po terenu...nema se tu sta umoriti pa odmarati.
AkoBogda protiv Liverpoola spektakl, nadam se bez Jesusa u prvih 11, taj nije odigrao utakmice da valja.
Edit: evo zamijeni ga.
Salahu se već tresu gaće.
Dzekson se zagrijao za uzvratnu
Ovih 4:1 su im bili potrebni da vrate samopouzdanje nakon sutanja neki dan.

Ljudi moji dobar je Đeko ali nikada nece biti klasa kao neki vrhunski spicevi poput Kanea,Cavania,Lewandovskog,Immobilea,Higuaina ili Lukakua
On je B klasa napadaca malo ga previse uzdizete
ja sam stvarno uvijek kritican sto se nasih igraca tice, ali staviti lukakua ,**** immobilea koji van italije ne zna hodat me navodi da mislim da si obicni troll . reci da lewa kavani cane imaju nesto sto dzeko nema je van svake pameti.mastodont je napisao/la:Ljudi moji dobar je Đeko ali nikada nece biti klasa kao neki vrhunski spicevi poput Kanea,Cavania,Lewandovskog,Immobilea,Higuaina ili Lukakua
cinjenica je, i u zadnje vrijeme nakon utakmica rome u lp svjetski prihvacena, da je edin trenutno u prvih 3-4 klasicnih devetki na svijetu
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 30 apr 2018, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
Frišak je, nadoći će.Moggi je napisao/la:ja sam stvarno uvijek kritican sto se nasih igraca tice, ali staviti lukakua ,**** immobilea koji van italije ne zna hodat me navodi da mislim da si obicni troll . reci da lewa kavani cane imaju nesto sto dzeko nema je van svake pametimastodont je napisao/la:Ljudi moji dobar je Đeko ali nikada nece biti klasa kao neki vrhunski spicevi poput Kanea,Cavania,Lewandovskog,Immobilea,Higuaina ili Lukakua
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nadam se da mu nadimak nije zbogradi benda...Derdiyok je napisao/la:Frišak je, nadoći će.Moggi je napisao/la:ja sam stvarno uvijek kritican sto se nasih igraca tice, ali staviti lukakua ,**** immobilea koji van italije ne zna hodat me navodi da mislim da si obicni troll . reci da lewa kavani cane imaju nesto sto dzeko nema je van svake pametimastodont je napisao/la:Ljudi moji dobar je Đeko ali nikada nece biti klasa kao neki vrhunski spicevi poput Kanea,Cavania,Lewandovskog,Immobilea,Higuaina ili Lukakua
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
mastodont je napisao/la:Ljudi moji dobar je Đeko ali nikada nece biti klasa kao neki vrhunski spicevi poput Kanea,Cavania,Lewandovskog,Immobilea,Higuaina ili Lukakua
A vidi kralja, digo se iza sna. Haj se ti umij, mozda dodzes sebi.
dobre guzove ima Belma
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze, Imobile ispred Dzeke, wahaha. Grob te yebo ko sve fudbal prati i komentarise igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma trola lik, ignorišite ga samo.Moggi je napisao/la:trebo si jarane jos mandzukica ubacit pa nek gori hala
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
klipan lupi glupost i vi se svi zalijepili, radite upravo ono sto njemu cini zadovoljstvo.
ozbiljan ili ne, a bice da nije, svakako ovakve treba samo ignorisati i sami ce odustati.
ozbiljan ili ne, a bice da nije, svakako ovakve treba samo ignorisati i sami ce odustati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.