FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta reci poslije svih silinih povreda slucajnih i jako sumnjicavih , sta reci poslije napada perom i jezikom nekih tamo kvazi novinara silnih pokusaja pravljena razdora u nasem voljenom i jedinom klubu, silnih ublehasa koji nam zlo misle:
e draga "gospodo" prosli smo ovu skolu i maturu polozili poslije hartsa nema vise, 100% jedinstveni i pozrtvovani u odbrani svog kluba i naseg Osima , zato dragi moji manijaci zeljovci sad je najpotrebnija podrska nasem klubu u svakom pogledu kako kuci tako i na strani. Ipak plavo je nebo
a dragi dusmani i dusebriznici poruka za vas :
VRATIO SE WALTER(Osim) da vam hebe mater
e draga "gospodo" prosli smo ovu skolu i maturu polozili poslije hartsa nema vise, 100% jedinstveni i pozrtvovani u odbrani svog kluba i naseg Osima , zato dragi moji manijaci zeljovci sad je najpotrebnija podrska nasem klubu u svakom pogledu kako kuci tako i na strani. Ipak plavo je nebo
a dragi dusmani i dusebriznici poruka za vas :
VRATIO SE WALTER(Osim) da vam hebe mater
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Uzvratni susret kupa BiH: Željezničar - Borac 20.10.2010.
Prvenstvena utakmica: Željezničar - Sarajevo 23/24.10.2010.
Sto su nas pripazili iz NSBiH. Dvije najjace domace utakmice stave nam u razmaku 3-4 dana. Svaka im cast ..
Sto su nas pripazili iz NSBiH. Dvije najjace domace utakmice stave nam u razmaku 3-4 dana. Svaka im cast ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Zgotivili nas ljudi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
stO je pomijerena utakmica kupa ?
Nažalost ova Bajrina povreda će imati strašne posljedice što se tiče naših gostujućih utakmica u budućnosti, al' to je vjerovatno nekom bio i cilj. Naši mladi igrači su vidjeli strašnu povredu njihovog kolege/druga i to će im biti u mislima još dugo,dugo.
Bajro želimo ti brz oporavak, uz tebe smo.
Bajro želimo ti brz oporavak, uz tebe smo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Imate dosta rovitih igraca,pa da se malo oporave.tm_ludak je napisao/la:stO je pomijerena utakmica kupa ?
Neprilagodjen je napisao/la:Imate dosta rovitih igraca,pa da se malo oporave.tm_ludak je napisao/la:stO je pomijerena utakmica kupa ?
ti si fakat smjesan lik,samo ides od teme do teme i valjas gluposti,pomjerana utakmica tako da igramo finale i derbi u 3 danna
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Šta je sa onim anonimusom----gancevStole iz Bora je napisao/la:Uzvratni susret kupa BiH: Željezničar - Borac 20.10.2010.
E ako ti nije trebu j.e.b.o. nije nistapabizo je napisao/la:Šta je sa onim anonimusom----gancevStole iz Bora je napisao/la:Uzvratni susret kupa BiH: Željezničar - Borac 20.10.2010.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ko je taj ...pabizo je napisao/la:Šta je sa onim anonimusom----gancevStole iz Bora je napisao/la:Uzvratni susret kupa BiH: Željezničar - Borac 20.10.2010.
AMAR OSIM
- samir_tm87
- Kontakt:
more bit da je to onaj makedonac 
oj zeba i svraka, ne budel ih bilo donji smo 
Jao bezobrazluka ne mogu da vjerujem ! Uprava F.K. Velež za ulaz za onu skelu od tribine naplaćuje 10 km , bezobrazluk !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
-
vjeran1987
- Kontakt:
ma nije kralju to ti je realnost BH lige tako i kavijacke scene udes u 20 minuti izades u 80 platis ne male pare da ne pogledas nista i to je to,kad su dobili licencu onda i mogu sto nece znaju da na nama mogu i zaraditi,u najmanju ruku zalosno je ovo sve ,jer kad vidis tuzlu,vrapcice i slicno onda covjece pa kad nama dodu imaju uslove kao u ligama petice1921 ! je napisao/la:Jao bezobrazluka ne mogu da vjerujem ! Uprava F.K. Velež za ulaz za onu skelu od tribine naplaćuje 10 km , bezobrazluk !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ovo je jedini nacin da uzmu koju marku od karata. navijaci im bojkotuju utakmice, vise raje gleda olimpiC 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
PAMTI PA VRATI! 
Axaxa , u bl je za gostujuce navijace ulaz besplatan jos dobiju osvjezavajuca pica , axaxaxaxa , omg 10 km za skelu ccc 
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
POMOZI BOŽE. 
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ma ulazimo džaba, samo treba da stignemo skupa u grupi, ni policiji nije u interesu da se "družimo" ispred "stadiona", biće puštaj ih unutra, ko će ovo nadzirat'PrPaAaa je napisao/la:Axaxa , u bl je za gostujuce navijace ulaz besplatan jos dobiju osvjezavajuca pica , axaxaxaxa , omg 10 km za skelu ccc
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- nookey
- Kontakt:
Možda je stereotipno,ali fakat se sad moramo ujediniti ko nikad,nema veze što je derbi u tri dana s kupom,pa i Mali gostuju nekim tamo anonimusima,išibaće ih samo tako,mi moramo dati podršku ko nikad dosad,već od Mostara!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Taree i 39 gostiju.