NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Indiana po meni iznenađenje sezone. Do sad Oklahoma i Cavsi razočarenje sezone. Gledam ove snimke i čini mi se da James ne igra vrhunsku odbranu. Zakucaju preko njeg, trojke preko njeg. Kroz noge mu dodaju. Ne vidim ono zalaganje vrhunskog igrača u odbrani. Čak ima situacija gdje ostaje na svojoj polovini i ne vraća se. Čudna situacija
Ili pak da idu koliko ih defanzivno rudy moze nositi jer naprave od njega jelencica, kako ti rece.alemsa je napisao/la:Kako nea? To ce ti direktno pokazat da idu koliko ih Mitchell moze ofanzivno nosit.Locust je napisao/la:Kakve to veze ima sa diskusijom? Dokazace da je hjuston bolja ekipa od jute, sto nema nikakve veze sa temom mitchell/gobert.alemsa je napisao/la:Dobro vidjet cemo sad kad Houston zatvori Mitchella, 30 boba (koliko je vec drmo Okcu) u prosjeku, Houstonu nece zabijat. I kad CP ili Brada budu glavni igraci serije, koliko ce Utah dobit tekmi.
A nece se hjuston prosetati serijom, zagarantovano.
Houston ih je dobio 4 puta (18 razlike prosjecno cini mi se, Brada im je 35 trpo u prosjeku) u RS. Gobert nije imao nikakvog uticaja u 3 tekme, posebno u game 4 (u ovom famoznom nizu Utah-e)jer su ga izvlacili iz reketa, kad su Luc-a stavili na C, Gobert nije uspio to kaznit ofanzivno, a defanzivno je izgledao kao jelen ispred farova od fapa jer je moro igrat na perimeteru.
Ali normalno RS je druga prica, suyra picinje, vidjet cemo hocel se prosetat
Prsten uzima ekipa koja odigra najbolju kombinaciju odbrane i napada u po, i to je tako. Pobijedio 84-82 ili 124-122 uopste nije bitno. To su dvije strane istog terena.
Za informaciju, ekipa koja je u rs imala napad ispod 15. U ligi je puno cesce uzimala titulu nego ekipa koja je u rs imala odbranu ispod 15. Mj u ligi. Ili drugim rijecima, do titule je lakse stici sa isoodprosjecnim napadom nago sa ispodprosjecnom odbranom.
Upravu je coj'k, spominje mu familiju, djecu itd. jer je "zasticen" a da je na ulici povio bi rep k'o pizda najveca, jer bi ga WB zgazio k'o zohara, trebaju dozvolit osobe koje psuju igracima tako u facu, da ga ovaj ima pravo zviznut stocem. Bio sam na bezbroj utakmica sto kosarke, sto fudbala, sto nfl, nikad mi ni na pamet nije palo da igracu psujem tako u facuTonySosa je napisao/la:I treba ga pljuvati.josipmusa je napisao/la:koa sot rekoh, stigli boxscore strucnjaci da pljuju westbruka
Šta ono hoće da udara publiku? Gori gubitnik od Buffona.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 apr 2018, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- branimir85
- Kontakt:
ma shvatio je da je sezona otišla u prašinudema je napisao/la:Indiana po meni iznenađenje sezone. Do sad Oklahoma i Cavsi razočarenje sezone. Gledam ove snimke i čini mi se da James ne igra vrhunsku odbranu. Zakucaju preko njeg, trojke preko njeg. Kroz noge mu dodaju. Ne vidim ono zalaganje vrhunskog igrača u odbrani. Čak ima situacija gdje ostaje na svojoj polovini i ne vraća se. Čudna situacija
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
19 trica. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
harden je napisao/la:19 trica.

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Prvi put nakon povrede odradio jutarnjiBarbarossa je napisao/la:harden je napisao/la:19 trica.
![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel imao jutarnju erekciju.Brokula je napisao/la:Prvi put nakon povrede odradio jutarnjiBarbarossa je napisao/la:harden je napisao/la:19 trica.
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kaze Ayesha da jest.Kawhi je napisao/la: Jel imao jutarnju erekciju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Jeste.Zadnji put kada je nešto slično imao , uništio je Pelicanse 2015teKawhi je napisao/la: Jel imao jutarnju erekciju.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Što si ljubomoranKawhi je napisao/la: Jel imao jutarnju erekciju.
Top 25 playoff career Offensive Player Impact Plus-Minus (minimum 2,000 playoff minutes):

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rubio hamstring. Vjerovatno je out za seriju
- IlCapitano
- Kontakt:
Steven Adams on the possibility that he’ll shoot 3-pointers in games: “I’m comfortable shooting it. The tough part is making them.”
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Adams jedan od najgotovnijih likova u NBA. Šteta što je u onakvoj franšizi 
Melo retardu glupi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta je bilo?al je bilo sta na pressiciSarmelino je napisao/la:Melo retardu glupi
Izjavio da nema sanse da ulazi sa klupe, klocina egoisticnaReds1234 je napisao/la:Sta je bilo?al je bilo sta na pressiciSarmelino je napisao/la:Melo retardu glupi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- IlCapitano
- Kontakt:
PG odlazi, sumnjam u LA osim ako LBJ ili još neko ne obeća. Vjerujem da će sve više igrača raditi što je CP3 uradio prošlo ljeto - prihvati opciju i onda ide trade gdje hoće. Na taj način LBJ bez problema može u Houston otići, PG može birati ekipu također. Phila na istoku, možda Toronto ili WW, haver je sa Derozanom i Wallom. Na Zapadu Portland, Pelicansi...
Melo će prihvatiti opciju i onda dogovoriti buyout kao Wade prošlo ljeto.
Melo će prihvatiti opciju i onda dogovoriti buyout kao Wade prošlo ljeto.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma dobro toe stariji materijal,mislio sam da ima nesto novije haha.Sarmelino je napisao/la:Izjavio da nema sanse da ulazi sa klupe, klocina egoisticnaReds1234 je napisao/la:Sta je bilo?al je bilo sta na pressiciSarmelino je napisao/la:Melo retardu glupi
Izostavio ga PG kada je pricao o buducnosti u timu. Spominjao Prestija, Russa i tako to. Steta sto nema nikog dovoljno pateticnog da ga uzme u trejdu kakvom.Reds1234 je napisao/la: Ma dobro toe stariji materijal,mislio sam da ima nesto novije haha.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.