iskrene cestitke, i da BIH predstavljate na najbolji moguci nacin u Evropi !

ANTIANTIFA je napisao/la:čestitke na tituli, osvajate je trecu godinu za redom sasvim zasluzeno, a drugi put za redom jer nismo mi u stanju to uraditi, prvenstveno zbog svog ne znanja i kurcobolje koja vlada prvenstveno kod naših igraca, imate vrhunskog trenera i igracku legendu za sefa strucnog staba i mislim da je to kljuc svega, uz naravno top igrace, dok mi smo mi u tom segmentu obicna nula, p*** od trenera p*** od igraca, djaba nam i vrhunski uslovi, i stadion i organizacija i sve ostalo kada nemamo kljucne stvari a sve zahvaljuci ljudima koji nam vode klub, ljudima koji bi se igrali malo soccer menagera
iskrene cestitke, i da BIH predstavljate na najbolji moguci nacin u Evropi !
Kakav materfuck ja tebi za Lišticu, rokni se.mara1905 je napisao/la:Kakav je mindfuck kad navijači s lištice idu na stranice sarajevskih klubova i žele im pobjedu protiv nas![]()
sretan123 je napisao/la:Kakav materfuck ja tebi za Lišticu, rokni se.mara1905 je napisao/la:Kakav je mindfuck kad navijači s lištice idu na stranice sarajevskih klubova i žele im pobjedu protiv nas![]()
Inače svaka čast Zrinja, stvarno imate taj mentalitet pobjednika, što nama godinama već fali. Ultrasi bolestan show, još je radni dan, ne gajim inače pozitivne osjećaje prema toj navijačkoj grupi, ali za ovo jučer![]()
![]()
![]()
Kao što sam na našoj stranici napisao, volio bih da mi odigramo pod BB muški i pokušamo uzet bodove, ali ako opet budete bolji, pružiti vam ruku, čestitati i zaželiti sreću u kvalifikacijama LP. Pozdrav susjedi.
U pravu si, sigurno medju boljima ako ne i najbolji u zadnje dvije tekme...mara1905 je napisao/la:Čestitke Hajdareviću i Handžiću, konačko da i Haris pogodi.. bod vrijedan tri.. ja cu opet ponoviti ono što dosta vas ne spominje, Marko Bencun ima nogomet u malom prstu, iduće sezone će biti naš prvi igrač.
Onaj ga je igrač SS Željezničara gurnuo na vrhu šesnaesterca, igubio je ravnotezu...inace suci u nadoknadi vremena cesto propustaju svirati nesto sto bi svirali u onom regularnom toku utakmice...Dena94 je napisao/la:Sad kad sam pogledo izvjestaj sa kanala 1921.tv gdje napokon mogu dobit finu sliku i vidit sta kako. Gledam ovu priliku u 93 minuti kad smo isli 3na1 protiv golmana, isprava sam mislio da je Todorovic jedva stigo loptu i nije mogo nidje drugo nego u golmana, ali sad vidim da je mogo samo pipnut loptu ona bi se dokotrljala do Handzica on je iso da lobuje golmana. A to je samo jedan u nizu pokazatelja da se uvukla mala sebicnost u ove starije igrace, valjda kontaju prekucali ligu ili sta? Jedina zamjerka koju sam moro istaknut.
Imo je jednu priliku za dobar udarac sa 25m, ali je šlampavo opalio.PiazzaGrande je napisao/la:Gleda li iko Bayern-Eintracht?!
Ćavi igra.
Treba ga dovesti na posudbu...Gradonacelnik je napisao/la:Imo je jednu priliku za dobar udarac sa 25m, ali je šlampavo opalio.PiazzaGrande je napisao/la:Gleda li iko Bayern-Eintracht?!
Ćavi igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.