PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hahaha puce jedan od rijetkih normalnih.
Ni milimetra Adzeme!
Ni milimetra Adzeme!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
MA NIJE TE PREPOZNOOO

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
Capa stipu to nije do zezancije. 10ak atomski i unistiti ovaj dunjaluk ko ga ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Hajde majmune napusti ovu temu, sta bi s starim acc?HPCompaq je napisao/la:nece bit dupla
Dosadan tip u 16 jedno te isto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
bice boljeMocMahale444 je napisao/la:**** vas stanic i izdajnici svi. **** vas adzem, miske, amar, sukrija, hamdo, mladen, milan, sponzor, istocna i sve ostalo. Jel vi navijate za Zelju ili sukob amara i misimovica. Sunce vam zarko **** svima. Mars u pm.

- Probisvjet
- Kontakt:
Al' me sabah zorom rastrese.bihuzur je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Viralno je, Adžeme!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Misimovicu, vrati pare Amaru

Donja pipa je samo tvoja.MocMahale444 je napisao/la:Vidi diVEva grdna rano, ugasili se aBd
@ANTIANTIFA jedini brat koji je priznao da im je u klubu veća diktatura nego kod nas. Istjeruju im navijače s tribine. 
A vidiš, nama sinoć se.ru a navijaju za to da izgube kup, više vole neuspjeh našeg kluba nego uspjeh svog.
A Manejaki su mi najjači, ka'e kup nam ništa ne znači, k'o da su Juventus sunce ti je... Pet godina pehara vidjeli nisu i sad im kup malo, majko draga.
Pa svake sezone ste hit ove teme majke mi.

A vidiš, nama sinoć se.ru a navijaju za to da izgube kup, više vole neuspjeh našeg kluba nego uspjeh svog.

A Manejaki su mi najjači, ka'e kup nam ništa ne znači, k'o da su Juventus sunce ti je... Pet godina pehara vidjeli nisu i sad im kup malo, majko draga.
Pa svake sezone ste hit ove teme majke mi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemoj da si prost, naljutit će se Adžem.miroskoro je napisao/la:igraj meljo boli te tuki
Neka krava komšiji dadne i 100l mlijeka
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobro jutro, Želješčar šampion. 
Njihova logika da im kup ne treba je nešta poput "nek krava crkne komšiji, a nek crkne i meni da nema od koga mlijeko kupovat'."

Njihova logika da im kup ne treba je nešta poput "nek krava crkne komšiji, a nek crkne i meni da nema od koga mlijeko kupovat'."
Od zadnjih 7 sezona,6 puta najposjeceniji.mma_hz je napisao/la:Pa dobro ,za nas se bar zna sta je.Goosman je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Kad Ce se Manijaci vratiti na jug guzmane.ovo je sramotno veceras.Kop vam broji 159 ljudi.
Jel to postajete ultra grupa i napokon ste se ugasili nakon sto vam je dva puta pao udarni
Stavili ono "raja iz sarajva" i ukrali jos 4 reda stolica a jug svakako vodoravno broji 10 tak redova.
I kaze napunili C sektor
Naravno da se tna sta je.

💩💩
Normalno.Goosman je napisao/la:Zrinjski dominira ligom,pitari u delirijumu.

Na prvo mjesto stani i ostani!
Ne cudi da vam je to normalno.skoroalen je napisao/la:Normalno.Goosman je napisao/la:Zrinjski dominira ligom,pitari u delirijumu.![]()
![]()
Male horde,malo kosevo

💩💩
"Ne treba nam kup, nek anam oni ne idu u Evropu, iako smo u zadnjih pet godina trofej samo na football manageru vidjeli".Goosman je napisao/la:Ne cudi da vam je to normalno.skoroalen je napisao/la:Normalno.Goosman je napisao/la:Zrinjski dominira ligom,pitari u delirijumu.![]()
![]()
Male horde,malo kosevo
Ne čudi ni mene da je vama ovo normalno.

Na prvo mjesto stani i ostani![/quote]
Ne cudi da vam je to normalno.
Male horde,malo kosevo
[/quote]
"Ne treba nam kup, nek anam oni ne idu u Evropu, iako smo u zadnjih pet godina trofej samo na football manageru vidjeli".
[/quote]
Kup uzimamo.
6-ti po redu.
A to sto ce vas zbog toga neki kukesi ili zaria u europi otrest,vecinu to ne zanima.
Ne cudi da vam je to normalno.
Male horde,malo kosevo

"Ne treba nam kup, nek anam oni ne idu u Evropu, iako smo u zadnjih pet godina trofej samo na football manageru vidjeli".

Kup uzimamo.
6-ti po redu.
A to sto ce vas zbog toga neki kukesi ili zaria u europi otrest,vecinu to ne zanima.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.