FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 27 apr 2018, 18:54

Kaze mi jedan od igraca, ne moze da bude gore nego sto je bilo. Zaboravih ga pitati da mi prevede, al' hajd. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2018, 20:29

zabi gol ovo dijete sto ga je Husara odveo, a Baka ubaci dijete od pocetka u jednoj ovakvoj tekmi, mangupski potez

ocekujem da Maksimovic naredne sezone dobije minutazu, ako ne ode negdje vani ovog ljeta

samo talentovanu djecu forsirat

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 27 apr 2018, 21:47

Pobijediti Vitez i lagano privesti sezonu kraju. Onda lagano dugove verificirane od porezne sloziti (otkupljene i druge), otplatiti. Onda samo sa dugom od reprograma krenuti u promjenu statuta i trazenju investitora. Ja iskreno ne mogu oprostiti Bingo sto nije preuzeo Slobodu da upravlja i finansira. Svugdje u svijetu klubovi u mjestima sjedista velikih firmi sponzoriraju lokalne klubove, to je dio oduzivanja za vjernost. Samo naseg Bingo boli kita. Nema veze, ostalo je jos malo duga, treba to rijesiti i otkupiti i lagano traziti nekoga da udje u klub. Pa dajte, dobijes plac na 99 godina za 1 KM za stadion i sta hod hoces drugo, a tebi ne valja. Valjda ce naci razuma da se klub uredi kao funkcionalna firma i ponudi ulagacima.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2018, 22:11

MakabiTuzla je napisao/la:Pobijediti Vitez i lagano privesti sezonu kraju. Onda lagano dugove verificirane od porezne sloziti (otkupljene i druge), otplatiti. Onda samo sa dugom od reprograma krenuti u promjenu statuta i trazenju investitora. Ja iskreno ne mogu oprostiti Bingo sto nije preuzeo Slobodu da upravlja i finansira. Svugdje u svijetu klubovi u mjestima sjedista velikih firmi sponzoriraju lokalne klubove, to je dio oduzivanja za vjernost. Samo naseg Bingo boli kita. Nema veze, ostalo je jos malo duga, treba to rijesiti i otkupiti i lagano traziti nekoga da udje u klub. Pa dajte, dobijes plac na 99 godina za 1 KM za stadion i sta hod hoces drugo, a tebi ne valja. Valjda ce naci razuma da se klub uredi kao funkcionalna firma i ponudi ulagacima.
Covjece kakvo trazenje investitora....ti ko da si sa Marsa pao,jbt....cim se udje u promjenu statuta Sloboda je Husiceva i on ce aktivirati svoje pozajmice....to Faraon i klapa nikad za nikad nece dozvoliti jer su egomanijaci i prije ce pustiti da se klub ugasi nego da ga Husic preuzme...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2018, 22:39

Chinaglia je napisao/la:zabi gol ovo dijete sto ga je Husara odveo, a Baka ubaci dijete od pocetka u jednoj ovakvoj tekmi, mangupski potez

ocekujem da Maksimovic naredne sezone dobije minutazu, ako ne ode negdje vani ovog ljeta

A ova nasa djeca izgleda bas razocarana Slobodom ili im nije usadjeno pa se raduju kada zabiju ili pobjede sa Ultrasima kao da su im djedovi iz Mostara, a ne sela oko Tuzle.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 apr 2018, 23:24

Pobjedit Viteza,i valjda ne bude čudnih rezultata,i bez puno pompe privesti ovu sumornu sezonu kraju sa nikad jacim UO.....Vjerovatno opet slijedi čistka kao posle Jagodića,ma ko ga će znati više....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 apr 2018, 23:46

Jel sezona uspjesna ako dobijemo viteza? :kafa:
Hocu pobjede hocu trofeje sve ostalo je neuspjeh.
100 godina samoce kuknjava :lol: :damn:

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 28 apr 2018, 00:04

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:zabi gol ovo dijete sto ga je Husara odveo, a Baka ubaci dijete od pocetka u jednoj ovakvoj tekmi, mangupski potez

A ova nasa djeca izgleda bas razocarana Slobodom ili im nije usadjeno pa se raduju kada zabiju ili pobjede sa Ultrasima kao da su im djedovi iz Mostara, a ne sela oko Tuzle.
Svaka cast malom Hajdarevicu! U pocetku pomalo uplasen, al vidi se potencijal, i zabi ga.. :thumbup: cestitke i Baki na hrabrosti a bolju nagradu za to od gola nije mogo dobit.. Nije mala stvar, gol koji mozda vodi i do titule.. djecu nekad treba istrpjeti.. skoro pomenuh talentovane juniore Slobode, izuzetno talrntovana djeca... Ipak, njihovo uvodjenje u seniore bi trebalo da se radi oprezno, ali pitanje je dali u cijeloj BiH ima uslova za to :hmmmmm:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 28 apr 2018, 00:16

Po meni ova sredina nije bas idealna za razvitak mlafog igraca.Ako se kaze da je talentiran ne znaci nuzno da je novi Ronaldo sto se smatra kod nas.Igrati sa svojim vrsnjacima i onda preci na stepwnicu vise nije jednostavno.Ulazi Hodzic i odmah komentari na tribinama *vau kakvi mi i nasi talenti*...Imao je muda da okrene stranu pa da je opali po golu na kraju krajeva i sta sad,treba ga otjerat.Ako zelimo ove momke afirmisat morat cemo ih istrpit.Osim ovih iz prve postave tu su Beganovic,Hodzic 2x,Maksimovic itd...Pruzit im priliku kao i ostalim koji su eto to i opravdali makar da znas na cemu si.Ne kazem da to dokazivanje treba trajat do vijeka ali Todorovic je tu bio 2 sezone mic po nic i explodirao,vazi to i za ostale.Kada se vec dovode igraci sa strane neka oni budu kvalitetni da budu nosioci igre a nasi mladi momci njihovi pratioci koji ce steci dovoljno iskustva da i oni jednog dana to i postanu.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 28 apr 2018, 00:18

staragarda je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Pobijediti Vitez i lagano privesti sezonu kraju. Onda lagano dugove verificirane od porezne sloziti (otkupljene i druge), otplatiti. Onda samo sa dugom od reprograma krenuti u promjenu statuta i trazenju investitora. Ja iskreno ne mogu oprostiti Bingo sto nije preuzeo Slobodu da upravlja i finansira. Svugdje u svijetu klubovi u mjestima sjedista velikih firmi sponzoriraju lokalne klubove, to je dio oduzivanja za vjernost. Samo naseg Bingo boli kita. Nema veze, ostalo je jos malo duga, treba to rijesiti i otkupiti i lagano traziti nekoga da udje u klub. Pa dajte, dobijes plac na 99 godina za 1 KM za stadion i sta hod hoces drugo, a tebi ne valja. Valjda ce naci razuma da se klub uredi kao funkcionalna firma i ponudi ulagacima.
Covjece kakvo trazenje investitora....ti ko da si sa Marsa pao,jbt....cim se udje u promjenu statuta Sloboda je Husiceva i on ce aktivirati svoje pozajmice....to Faraon i klapa nikad za nikad nece dozvoliti jer su egomanijaci i prije ce pustiti da se klub ugasi nego da ga Husic preuzme...
Ti se raspravljas sa ovim bolidom...
Ima kaze malo nesto duga......vidis da namjerno trola...plac za 1 marku....99 godina....jesam ja prespavao nesto Staragarda ili....haluciniram...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 apr 2018, 00:24

Sutra pobjeda, nerijeseno u Zenici i nerijeseno protiv Mladosti ili Borca nam obezbjedjuje opstanak cak i da Celik dobije sve 3 utakmice osim protiv nas. Sutra se mora dobiti i onda gledati da Gabela uzme bod protiv Celika i onda je gotovo, ako ne onda se ne smije izgubiti u Zenici, ali opet ako Borac sutra izgubi preskacemo ih i oni dolaze na 4 boda od Celika, a znamo da ce Mladost se sutra "bacati na glavu" za premije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 28 apr 2018, 00:33

bhpremierliga12 je napisao/la:Sutra pobjeda, nerijeseno u Zenici i nerijeseno protiv Mladosti ili Borca nam obezbjedjuje opstanak cak i da Celik dobije sve 3 utakmice osim protiv nas. Sutra se mora dobiti i onda gledati da Gabela uzme bod protiv Celika i onda je gotovo, ako ne onda se ne smije izgubiti u Zenici, ali opet ako Borac sutra izgubi preskacemo ih i oni dolaze na 4 boda od Celika, a znamo da ce Mladost se sutra "bacati na glavu" za premije.
Sutra Vitez igra 200%za Celik, sudjenje bi trebalo da bude egal... znaci, pobjeda se mora izboriti maks angazovanjem, borbenoscu.. Realno, Sloboda dosta kvalitetnija i ako sve bude redovno pobjeda sa 1-2 gola razlike.. Samo da ne bude neki peh, greska..

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 apr 2018, 00:39

boomboom je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Sutra pobjeda, nerijeseno u Zenici i nerijeseno protiv Mladosti ili Borca nam obezbjedjuje opstanak cak i da Celik dobije sve 3 utakmice osim protiv nas. Sutra se mora dobiti i onda gledati da Gabela uzme bod protiv Celika i onda je gotovo, ako ne onda se ne smije izgubiti u Zenici, ali opet ako Borac sutra izgubi preskacemo ih i oni dolaze na 4 boda od Celika, a znamo da ce Mladost se sutra "bacati na glavu" za premije.
Sutra Vitez igra 200%za Celik, sudjenje bi trebalo da bude egal... znaci, pobjeda se mora izboriti maks angazovanjem, borbenoscu.. Realno, Sloboda dosta kvalitetnija i ako sve bude redovno pobjeda sa 1-2 gola razlike.. Samo da ne bude neki peh, greska..
Kako god Vitez sutra igrao,bio premiran,zapeo itd,ako ih ne mozemo dobit onda nema potrebe se čemu nadati.Igraci su shvatili poentu.Nocna utakmica manje vise pod reflektorima,hladovina,teren ko tepih,drugoligaš gost.Ako ih ne mogu glat trehnut,onda neka se svi kolektivno oproste od igranja :wtf:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 apr 2018, 09:11

Mogli bi se malo svi suzdržati od ovih komentara dok se ne zavrsi prvenstvo. Biće dosadno na ljetnoj pauzi pa možemo oplesti tada. Nego ko ce na tekmu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 apr 2018, 09:47

:nene: da su mi iz oka ispali :nene:

Čingla kako ćemo proći danas
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 28 apr 2018, 09:53

sviunapad1010 je napisao/la:Mogli bi se malo svi suzdržati od ovih komentara dok se ne zavrsi prvenstvo. Biće dosadno na ljetnoj pauzi pa možemo oplesti tada. Nego ko ce na tekmu?
Ja sam u Kozarcu kod jarana ako se stigne i na ovu dobro je.jbg.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 apr 2018, 09:57

Samo da vam kazem pred utakmicu:
NAS NE KUPUJU TITULE, VEC DVOLITARKE BAMBAMUCE. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 apr 2018, 10:40

Dobro, sve je dogovoreno sa upravom. Poslije danasnje pobjede cu da obrazlozim sve oko dugova kluba i placa u industrijskoj zoni. A danas svi na Tušanj da se malo navija :)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 apr 2018, 10:54

Je l' ovo utakmica u 19? Nešto mi čudno, očekivala sam u 17. :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 apr 2018, 12:22

ljudi moji, batje ce nas Vitez, necemo izgubit, al i 1-1 ce doci kao poraz

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.