PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel1987 » 27 apr 2018, 23:43

Osttribine je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Bezveze su vam prozivke.
Jel vi navijate za svoje klubove il kontra zelje?
E vala si u pravu, ne znas koji su gori ovi "moji" koji se nasladjuju Zelji, a mi za ovakvim Zeljom zaostajemo 13 bodova uz utakmicu manje istina, ili ovi "tvoji" kojima klub za 99 godina postojanja ne osvoji titulu prvaka niti YU, a niti BiH. Nedostaju tu jos zenicani da spomenu posjetu na Grbavici i kako bi oni to bolje, ali da se bore za titulu :D Koji smo mi smjehotres od naroda, ali hajd sta ces :D
Luzerski mentalitet pa cak i kad osvojis kantu. U prilog da se slade i ovi sa pokojom a i ovi bez ijedne kante. A bogami i ovi sto su predmet naslade :lol: :crazy:
Zenicani su ove hefte opsjednuti gabelom. Valjda dokazujuc im da su veci sad seljaci od doboj kakanjaca tuzlaka travnicana moataraca i sarajlija.
Ja luda naroda :urnebes:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 apr 2018, 23:45

To bifi cire im koju pametnu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 27 apr 2018, 23:46

E vala si u pravu, ne znas koji su gori ovi "moji" koji se nasladjuju Zelji, a mi za ovakvim Zeljom zaostajemo 13 bodova uz utakmicu manje istina, ili ovi "tvoji" kojima klub za 99 godina postojanja ne osvoji titulu prvaka niti YU, a niti BiH. Nedostaju tu jos zenicani da spomenu posjetu na Grbavici i kako bi oni to bolje, ali da se bore za titulu :D Koji smo mi smjehotres od naroda, ali hajd sta ces :D
Kakav smjehotres, ja od kad navijam za FK Sarajevo, od tog dana navijam kontra zelje, jednostavno sam tako naucen i to je tako familijarno a Boga mi i u drustvu. Mislim da je to normalno, nek komsiji crkne STADO, nek pastira pogodi grom :salut:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2018, 23:47

Treba biti tužan zbog gradskog rivala, sram bilo sve koji se raduju njihovo neuspjehu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 apr 2018, 23:49

:facepalm:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 apr 2018, 23:49

Evolution87 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Ko vam brani da se nadate više nego lani? :guz:
Haris Handzic
Neki kažu Elvis Mujić
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 apr 2018, 23:49

:lol: to ti kajem
Koji jebni mentalitet :lol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 apr 2018, 23:49

egocentrik je napisao/la:
Kakav smjehotres, ja od kad navijam za FK Sarajevo, od tog dana navijam kontra zelje, jednostavno sam tako naucen i to je tako familijarno a Boga mi i u drustvu. Mislim da je to normalno, nek komsiji crkne STADO, nek pastira pogodi grom :salut:
E vidis meni puca za Zeljom, ali i ostalim, mene vise interesuje moj klub i uspjeh istog nego neuspjeh Zelje, ali nismo svi isti, ali ima toga na svim stranama kao sto se vidi. :salut:

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 27 apr 2018, 23:50

Virtu4l je napisao/la: Neka neko Adžemu objasni zašto čitava liga skandira biće Željo qrac šampion, zato što je Željo najveći klub u državi, kojeg je on lično doveo do dna. :rol:
Imate te ciganske krvi u sebi sta se tu ima objasnjavati, stimali ste sa Leotarom da izbacite Slobodu, Stimali ste sa Sirokim finala kupa za desetogodisnju na istoku, kukali ste sto vas ne pustismo prosle godine na Kosevu, nema u vama ni trunke casti i obraza (pravopisne greske su vam svakodnevnica kao i besmislene poruke sa juga, i kako da vam se narod ne smije? Mislite da ste pametni ali ste zaboravili da ste radnicka klasa uvezena uskotracnom prugom da biste dali ruke pri izgradnji sehera. Zato vam je simbol lokomotiva (ustvari ste je sakrili da se ko ne prevari i ponovo je aktivira kako bi vas vratio odakle su vas uvezli) :urnebes:
Ali neka nama vas!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 apr 2018, 23:51

joker90 je napisao/la:Treba biti tužan zbog gradskog rivala, sram bilo sve koji se raduju njihovo neuspjehu!!
Sram da vas bude, vi bi da komšiji crkne kur, ovaj, krava!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2018, 23:52

Bahati, bahati Željkan!! Može im se, tako su u mogućnosti! Dali su večeras bod Zrinjskom samo da učine završnicu zanimljivom! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 apr 2018, 23:57

Regulator je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Neka neko Adžemu objasni zašto čitava liga skandira biće Željo qrac šampion, zato što je Željo najveći klub u državi, kojeg je on lično doveo do dna. :rol:
Imate te ciganske krvi u sebi sta se tu ima objasnjavati, stimali ste sa Leotarom da izbacite Slobodu, Stimali ste sa Sirokim finala kupa za desetogodisnju na istoku, kukali ste sto vas ne pustismo prosle godine na Kosevu, nema u vama ni trunke casti i obraza (pravopisne greske su vam svakodnevnica kao i besmislene poruke sa juga, i kako da vam se narod ne smije? Mislite da ste pametni ali ste zaboravili da ste radnicka klasa uvezena uskotracnom prugom da biste dali ruke pri izgradnji sehera. Zato vam je simbol lokomotiva (ustvari ste je sakrili da se ko ne prevari i ponovo je aktivira kako bi vas vratio odakle su vas uvezli) :urnebes:
Ali neka nama vas!
:shock: :o :?

Šta ovaj napisa sunce ti žarko. :lolno:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2018, 00:01

Regulator je napisao/la:
Ali neka nama vas!
Ne zaboravi epsko pustanje zepcu da Borac ispadne iz lige....neko to tefteri sve.... dabogda im Ljuba opet održao koncert na krmetnjaku.... najveće zlo ovog jada od fudbala.... nadam se da ih lojavi gmaz preuzima
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 28 apr 2018, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 apr 2018, 00:01

Opet prizivaju Amara večeras, vidjeli da Miske slabo štima, i kad kupuje oni ne osvoje. Znaju da babin sin ima izučen zanat, a imao je od koga i učiti. Vrati se, gospodaru prevare!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 apr 2018, 00:03

Sportski je cestitat i to je tacno. ali samo kada zrinjski isto tako sportski postupe, ispostuju i vrate velez pod bijeli brijeg ili kompenziraju novcano.u sporazumu sa velezom.
Dotad su na otetom! Ni milimetra odstupit, makar nikad titulu ne uzeli!samo pošteno i sportski.a vi ko pizdeci poletite i cestitajte.
Laku noc i uzdravlje.

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 28 apr 2018, 00:08

Virtu4l je napisao/la:
Regulator je napisao/la:
Ali neka nama vas!
:shock: :o :?

Šta ovaj napisa sunce ti žarko. :lolno:
Jeste li dali Leotaru da ispadne Sloboda?
Jeste li dali Sirokom kup kad ga Saban zabi u 90-toj?
Jeste li kukali prosle godine kako volimo Zrinjski i zato vas pustili nismo na Kosevu?
Jeste li radnicka klasa?
Jeli vam lokomoriva simbol?
Jeste li sakrili lokomotivu? Gdje je lokomotiva?
i znas li sada sto vas ne voli niko ili ces da ti ja dam odgovor?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 apr 2018, 00:09

Bit ce Zeljo hahahahahaaa :rol: :rol: :rol:

Regulator
Kontakt:

Post Postao/la Regulator » 28 apr 2018, 00:16

A AMAW je veca ubleha od Adzema, ja bi stvarno volio da ga vrate. Taj nije utakmice casno dobio i kako ocekivati od njega da napravi rezultat sa Seljom sada, kad se nema para i kad se sve transparentno zavrsava (:urnebes:)
Treba vratiti covjeka pa da se i taj mit o velikom strucnjaku zavrsi, ali ipak nije ni AMAW glup, nece se on upustati i takve budalastine pa da pokvari mit o velikom strucnjaku koji nam umalo reprezentaciju preuze. Ovako duzi levate za pare i cekaj da ti plate!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 apr 2018, 00:19

Iiii nasekiro se joge na fejsu lopovi vaki naki..naravno nidje veze. Kaze mu lik ajde bola sta je sad dok mi radimo vas trener gleda ko kakve pjesme pjeva.Ukopa ga K.M momacki :urnebes:
Joge manijace :rol: :o :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 apr 2018, 00:22

Adzem nije zaslužio da protivnici pjevaju Bice Željo....šampion.
Uvijek je bio korektan prema protivnicima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.