Baka u elementu mogo bi on nekog i nasadit da ga do kraja isprovociraju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Idiii ispade mi vlahovwobly92 je napisao/la:Viralno je, Adžeme!
wobly92 je napisao/la:Viralno je, Adžeme!
SarajevoJeBordo je napisao/la:Nikad im se neće moći objasniti da mi ne podyebavamo zato što Željo neće biti prvi, nego zato što čitavu sezonu pričamo da im je igra chuna i da su xy bodova uzeli na sreću, i da je Adžem nižerazredni trener. Al jok, oni kontaju da su svemirski brod.
Ko vam brani da se nadate više nego lani?svrakino1921 je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Nikad im se neće moći objasniti da mi ne podyebavamo zato što Željo neće biti prvi, nego zato što čitavu sezonu pričamo da im je igra chuna i da su xy bodova uzeli na sreću, i da je Adžem nižerazredni trener. Al jok, oni kontaju da su svemirski brod.![]()
![]()
![]()
Ne peva se u Trebinjuwobly92 je napisao/la:"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo kurаc šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.
Lako je voljet iz kuce, forym navijachsvrakino1921 je napisao/la: I VOLIM ZELJU JOS VISE I VISE POSLIJE OVAKVIH UTAKMICA
GOLEM SI ZELJO
U pravu siegocentrik je napisao/la:Lako je voljet iz kuce, forym navijachsvrakino1921 je napisao/la: I VOLIM ZELJU JOS VISE I VISE POSLIJE OVAKVIH UTAKMICA
GOLEM SI ZELJO
Kralju svaka ti je zlatnaSariel1987 je napisao/la:Bezveze su vam prozivke.
Jel vi navijate za svoje klubove il kontra zelje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.