Ovaj Simeone nek preuzima koga hoče al daleko mu kuća od Arsenala bila,odvratan fudbal,ciganija strožija,.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Drug, taj period je trajao čitavih 10 minuta.Brokula je napisao/la:Što je najgore djelovali smo bolje kad su ovi imali 11 igrača i pokušavali se nadigravat sa nama. Očigledno smo kvalitetnija ekipa
Misliš kad Luis Enrique izdominira ko s Romom u vakatArtetitis je napisao/la: Ne znam samo ko će trpiti ove Špance na forumu kad Arteta u debitantskoj sezoni osvoji duplu krunu sa Arsenalom.
E i ti vjeruješ the Sunu...Seaman je napisao/la: oduševljen sam
Hvala AllahuJuventus boss Max Allegri, who has been linked with the soon-to-be-vacant manager’s role at Arsenal, has confirmed he will remain with the Turin side next season. “I decided my future a year ago,” he said in reference to the deal he has until 2020.
Hoćeš da kažeš da CLL nije dobar ?Jack je napisao/la:Ne razumeš se ti u to, drži se rutera i tih stvari
Ne mogu sad odgovorit gubi mi se netanell je napisao/la:Luis Enrique has requested £200m to spend this summer, something chief executive Ivan Gazidis is against, making the Spaniard becoming Arsenal manager very complicated.
Nema ni od ovog ništa
Hoćeš da kažeš da CLL nije dobar ?Jack je napisao/la:Ne razumeš se ti u to, drži se rutera i tih stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.