FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ANTIANTIFA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ANTIANTIFA » 26 apr 2018, 21:11

Na Sarajevo biznis forumu predstavili smo projekat izgradnje rezedencijalnog biznis centra na stadionu, izgradnju klupskog trening kampa i reklamne fasade na sjevernoj tribini, i prije smo isto predstavljali projekte pa nije bilo neke fajde, valjda nas sada sunce ogrije
2,5 mill. EUROUTDOOR ADVERTISING SPACE
Football Club Zeljeznicar offers investors an opportunity to invest in a project for re-designing the Northern stand of the stadium Grbavica with the intention to use it as a primary marketing space intended for outdoor advertising. The investor would have a return on investment through the rent of the megaboards in dimensions of 10x4m. Estimated investment return time is 18 months. The location of the stadium is located next to the newly constructed road with PGDS (average annual daily traffic) of 26,160 cars.
2,5 mill. EUR – 25 mill. EURRESIDENTIAL-BUSINESS CENTER GRBAVICA
Football Club Zeljeznicar offers land for building a residential-business center in Grbavica. The land is foreseen for the construction of a multi purpose facility where the potential investor has the opportunity to invest in the infrastructure. The location of the land is in the city center and return on investment will be conducted through the sale or rent of business-resident units.
2,5 mill. EURTRAINING CAMP FK ZELJEZNICAR
Joint venture for setting up a training camp for youth academy of the club. Football Club Zeljeznicar would secured the site location, and we already in final talks for finalizing the location. The clubs partner would finance the construction of the training camp. The modality of ROI would include rent of property spaces, marketing activities, sponsorship deals and percentage of the amount acquired through sales of perspective young players.
http://sbf.talkb2b.net/members/details/ ... eljeznicar

slika
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 apr 2018, 21:40

Gdje se ovo nalazi, kruzni tok ?

Iskreno od svih ovih projekata, uređenje sjeverne tribine kao velikog prostora za reklame je najrealnije, ovaj kamp tesko iz mnogo razloga, pare su zadnji, kao i ova poslovno stambena zgrada.

Sve i da se pronađu investitori, zainteresovani (pogotovo stranci) - opcine gdje je zemljiste, politicari, lokalna - zajednica (mocnici), dozvole, urbanisticke, ove-one saglasnosti, procjene...itd. cekalo bi se dovjeka. Svako bi se htio ugradit, prevariti. Kako su nas silovali za istok, na nasoj zemlji, jos nam nisu dali dozvole za gradnju prostora ispod a sta bi nam tek radili za ove mnogo vece projekte.
- Zeljeznicar -

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 apr 2018, 08:58

**** ti vise i tribinu,i parking,i fanshop,i fasadu daj mi fudbalera da zna igrat baluna.Nemogu vise Remze mi da gledam amatere na Grbavici.Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 apr 2018, 09:41

Alipasino je napisao/la:Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
Ne znamo, mi smo gledali Stanića i mislim da je isti osjećaj. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 apr 2018, 10:25

joj jesam nervozan

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 apr 2018, 10:29

Predivan dan za veliki derbi dviju najboljih ekipa i drzavi. Sretno momci, dajte sve od sebe, pa kako god nam bude sudjeno.

Nedaj se Zeljo!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 apr 2018, 10:48

da, pravi dan sa opisom: "danas igra željo!"

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 27 apr 2018, 13:54

Virtu4l je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
Ako onaj opet bude u prvih 11,zavrsio sam z ovu sezonu.
💩💩

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 apr 2018, 14:05

ma kakvi balja i nešo .... u poređenju sa ovima bi i ratko ninković izgledao ko alaba ili marcelo!

ali nema veze .... utakmica godine je (do sada barem) .... lijepo je kada do toga dođe .... a vidjećemo kako će biti poslije!

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 27 apr 2018, 14:18

Goosman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ako onaj opet bude u prvih 11,zavrsio sam z ovu sezonu.
Zavrsi odmah drug, igra 100%.
1921

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 27 apr 2018, 14:22

Sramota.Veca krampa od elsnera roka i vlade hrkaca zajedno.
💩💩

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 apr 2018, 15:07

Alipasino je napisao/la:**** ti vise i tribinu,i parking,i fanshop,i fasadu daj mi fudbalera da zna igrat baluna.Nemogu vise Remze mi da gledam amatere na Grbavici.Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
E bas vala :rol: :rol: ko da smo kakva firma ili marketing organizacija a ne klub
=\_1921_/=

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 27 apr 2018, 15:20

Sretno danas,vrijeme je da dobijete i vi jedan derbi u proljetnom djelu..
Samo jedno ime

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 apr 2018, 15:32

Ma mene ne brine ova tekma toliko jer mislim da cemo dobit dok izgubit necemo sigurno, a i vala sa Xom nije sve izgubljeno nego je problem sto mi sa ovom igrom tesko mozemo u mecevima sa sirokim radnikom i pitarima uzet vise od 5 bodova....i tu je titula cao.
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 apr 2018, 15:35

Nemam ni osjecaj da je tekma. Sve su syebali svojim bezobrazlukom. Mozemo mi dobiti danas, ali sanse da sve dobijemo do kraja su ravne nuli + ako Zrinjskom ne ide na terenu moze van njega bez problema. Sami smo sebi napravili problem i sad ispastaj drugu godinu zaredom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 apr 2018, 15:37

Pored svega toga, mogu li pitari i Siroki pobjediti ili odigrati nerjeseno sa Zrinjskim ?

Opet ni Sirokom ni Sarajevu nije sigurno hocemo li mi uzeti kup, pa to mozda bude razlog da zapnu, iskreno se nadam da hoce, najvise se bojim da se hrvati ne dogovore u derbiju a da li ce ce Beus poslati sudije po zadatku vidjet cemo.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 27 apr 2018, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 apr 2018, 15:39

LjoZee je napisao/la:Nemam ni osjecaj da je tekma. Sve su syebali svojim bezobrazlukom. Mozemo mi dobiti danas, ali sanse da sve dobijemo do kraja su ravne nuli + ako Zrinjskom ne ide na terenu moze van njega bez problema. Sami smo sebi napravili problem i sad ispastaj drugu godinu zaredom.
Ma to je glupo vise i spominjati...mislim prosle godine trebaju ti dva boda u dvije utakmice nisi ih u stanju osvojit i onda ti sudija kriv sto je sviro penal zrinjskom. Eo sad imas 0:3 u mostaru 5 minuta do kraja imas gotovo od pocetka bodovnu prednost i onda ti opet neko drugi kriv.

Isto kad smo mi "izbacili" slobodnu nismo ustvari to mi uradili nego ta ista sloboda koja je izgubila svaku mogucu utakmica od direktnog konkurenta racunajuci i Slavije protiv koje je trebalo samo da ne izgube 2 razlike...
=\_1921_/=

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 27 apr 2018, 15:44

Danas dobijamo, ali ne dobijamo Radnik. Poznavajuci ovog trenera i ovu ekipu, to se cini kao najrealniji scenario.
1921

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 apr 2018, 16:25

Zenzo je napisao/la:Pored svega toga, mogu li pitari i Siroki pobjediti ili odigrati nerjeseno sa Zrinjskim ?

Opet ni Sirokom ni Sarajevu nije sigurno hocemo li mi uzeti kup, pa to mozda bude razlog da zapnu, iskreno se nadam da hoce, najvise se bojim da se hrvati ne dogovore u derbiju a da li ce ce Beus poslati sudije po zadatku vidjet cemo.

Kakvo dogovaranje kad i nama visi europa zbog golova u 85+

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 27 apr 2018, 16:41

kakva je ovo invazija kockastih, heno hin dio na ivan sedlu drže a evo i na portalu slike ostatka, rekao bih ne očekivano
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”