Evo jedno opširnije razmišljanje..
Moje mišljenje se slaže kao kod većine vas.
Mislim da trenutno ne mozemo imati boljeg trenera i čovjeka u klubu,sa svojim suradnicima koji odlično rade svoj posao.
Sablja od dolaska je napravio ekipu gdje mu je dosad svaki put ekipa imala i glavu i rep. Narocito kada je tek dosao i sve brzinski uigrao sklopio i donio nam kup koji nam je znacio mozda i najvise od svih dosad.
Čovjek je pravi znalac nogometa za razliku od 80% trenera u ligi i ima svoje uigrane formacije i zna se ko šta radi..
Naravno kao i svak ima svojih mana gdje smo se skoro svi složili da Široki ekipa nije za branit 1:0 ili Lončar na krilu,šta li sve ne ,ali svak ima svoje mane a on za ovaj rang je vrhunski trener kojeg hvale maksimalno i igraci i Uprava na radu na treninzima te odnosu s drugima.
Po meni je i s ovom ekipom izvukao maksimum te su nas silne ozljede spriječile da napravimo ono što smo željeli,osjeti se izostanak Zlomislica,Menala,Bilobrka,Cabraje i koga sve ne na duze periode,uz masu pogodjenih okvirova gola i primanja golova u 87+..
Uvjeren sam da ako ostane za sljedeću sezonu da ćemo napraviti iskorak u Europi i mozda uzeti tu titulu za koju treba sreće.
Gorane samo naprijed,imate podršku od navijača !!!
Samo jedno ime