FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 26 apr 2018, 11:09

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kako smo grohnuli za kratak period,od borbe za trofeje ,razbijanja Sarajeva,Zrinjskog,Zelje stigli smo do borbe za opstanak i da nas Gosk dobija kad mu se cefne,a da slavimo pobjedu protiv raspalog Viteza kao da smo dobili mec za titulu,a ne osigurali navodno opstanak u ligi :clap:
Problem je sto to nije najgora stvar koja nam se desila.... slobodan pad se nastavlja i svaka sljedeća sezona ce biti slicna ovoj.... borba,borba,ispast cemo, necemo,svetinja,pomozite,svi na Tusanj....tacno te psihički umore
Tvoj prijedlog je...???
Ili ti od kritike ne ides dalje ?
Ovdje samo kritika bez rjesenja. Cast par forumasa koji dubinski analiziraju probleme koji se generisu godinama i decenijama.
De ba,reci da se salis :think: :? ....ovdje su eseji pisani sta i kako treba promijeniti jer i dijete od 7 godina vidi da je ovo teska smijurija instalirana od strane Faraona....ću, koji je prijedlog... hahahhaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 apr 2018, 11:25

Treba ovu temu zatvorit do utakmice, a onda shodno rezultatu otvorit da se nakupljena energija istrese... :D

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 apr 2018, 12:17

Perica Ivetić
U srijedu su izabranici Slavka Petrovića trenirali na Tušnju, a kapiten Tuzlaka Perica Ivetić, nakon treninga govorio je za Sloboda TV, prilikom čega se osvrnuo na neočekivan poraz od NK GOŠK-a.
-Prije svega, ja bih se izvinio navijačima i svim ljudima koji vole Slobodu i koji su bili te nedjelje na stadionu i nadam se da nikada više nećemo prirediti tako negativno iznenađenje. Utakmica se može izgubiti, kao što smo i mi izgubili, ali bez voljnog momenta, bez žara i borbe, jednostavno tako se ne može igrati za Slobodu i Slobodin dres, kazao je kapiten Slobode i dodao da je ekipa u srijedu trenirala u dobroj atmosferi.
-Današnji trening jako je dobro odrađen, u povoljnoj atmosferi, ali to ništa ne znači jer u subotu je jedna jako važna utakmica i sigurno historijska u ovom trenutku, jer jednostavno, osim pobjede protiv Viteza, ništa drugo nas ne može zadovoljit. Moramo se sabrati u ova dva tri dana, koliko imamo do utakmice i da u subotu izađemo, da pokažemo naše prepoznatljivo lice koje smo imali tokom čitavog proljeća, ali eto u ovih zadnjih sedam dana smo od heroja prerasli u tragičare, kazao je Perica Ivetić za Sloboda TV.
Stručni štab Slobode za utakmicu protiv GOŠK-a na raspolaganju nije imao četiri prvotimca, ali stanje igračkog kadra pred utakmicu sa Vitezom dosta je povoljnije.
- Nadam se da će za ovu utakmicu igrački kadar biti dosta povoljniji. Danas nisu tri naša igrača trenirala, ali nadam se da će do subote svi biti zdravi i da će biti na raspolaganju, kazao je Perica Ivetić.
U proteklim utakmicama na Tušnju podrška publike nije izostala, a kapiten Slobode, očekuje da će publika i ovaj put doći na stadion i podržati Slobodu.
Iskreno, publika nas je uvijek podržavala. Aplauz kad je ekipa izgubila 4:1 od Željezničara je stvarno rijetko viđeno na našim prostorima. Oni su tada vidjeli želju, trud, borbu i na kraju su nagradili igrače što mi u nedjelju nismo imali tako da su nam sa pravom zviždali. Navijači, najbolje znaju da li trebaju doći, ali mi bez njih jednostavno ne možemo, oni su naš 12. igrač, potrebni su nam da ostvarimo pozitivan rezultat i da ostavimo Slobodu u društvu najboljih, rekao je Perica Ivetić za Sloboda TV.
Utakmica 7. kola BHT Premijer lige BiH – za opstanak, igra se u subotu sa početkom u 19 sati.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 apr 2018, 12:23

NjonjoVam je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la: Tvoj prijedlog je...???
Ili ti od kritike ne ides dalje ?
Ovdje samo kritika bez rjesenja. Cast par forumasa koji dubinski analiziraju probleme koji se generisu godinama i decenijama.
Prijedlozi su davani od prvog dana kad se vidjelo ko će zasjest za kormilo kluba, i znalo da se nema neki plan, pa se ovdje govorilo da ovako neće na dobro, i davali su se prijedlozi šta i kako bi trebalo.
Tada nam se govorilo da smo mi ludi i da će sve biti ok i da je naše samo da podržimo klub, a ne da pametujemo i pljujemo.
Sad kad se obistinilo to naše "pljuvanje" odmah je "hajte opet s prijedlozima".
Solinaš sam ti je barem 20 stranica od ovih 8,5k napisao podrobno prijedloge.
Samo kad bi pola solinaševih prijedloga ispunili bilo bi fenomenalno.A kamoli sve prijedloge.Prvo otjerajte nesposobnog predsjednika!Drugo faraonu recite da nismo budale i da od istoka nema nista,bolje da napravi sjever tj da ga napokon završi!
Sreca njihova pa nisam kakav milioner. ..koliko god to otrcano zvucalo...za 10-15 god bili bi najtrofejniji i najjaci klub drzave.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 apr 2018, 13:20

ono trebaju ti pare, al nije sve u lovi, ima nesto i u znanju i konekcijama.
smislu za organizaciju, timskom radu, podjeli radnih zadataka itd etc..
da je sve u lovi azmir bi ovde i dan danas bio da se ne lazemo..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 apr 2018, 13:50

Sariel1987 je napisao/la:ono trebaju ti pare, al nije sve u lovi, ima nesto i u znanju i konekcijama.
Ne bih se kolega složio sa vama....sto se tice fudbala ili nogometa 21. vijeka SVE je u lovi....milion i jedan primjer imamo.....ko ima lovu ima i znanje i organizacione sposobnosti jer pare nije na lotu dobio a lova dalje vuce konekcije....i tako....zacarani krug....al pare su prvo i osnovno....bez para nema NISTA.... možes ti ljubit dres do sudnjeg dana i napraviti neki rezultatic svakih 65 godina al u ozbiljan klub se moraju ubrizgati ozbiljne pare.... dobro im je Azmir jednom spustio... Sloboda je skupa igracka.... otprilike, Faraon je macku i uhljupima dao igracku al ovi nemaju/ nece da kupe baterije....i sad to tako stoji.... kakva god da je igracka možes je p o s r a t jer je nemozes pokrenuti i dosadit ce ti brzo
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 apr 2018, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 apr 2018, 13:51

Sariel1987 je napisao/la:ono trebaju ti pare, al nije sve u lovi, ima nesto i u znanju i konekcijama.
Treba i love,da se ne lazemo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 apr 2018, 14:14

Pa naravno, to sam prvo i napisao, ali to su ulaganja od par miliona po sezoni..
I ne mora znacit ako je neko dobar na jednom polju da mu i ostale stvari idu od ruke. Bas ne mora da znaci.
Vidjeli smo tu kulu od karata i sa Azmirom. Mislim ispricana prica stoput i prezvakana.
E sad sta je bolje i par miliona po sezoni ili nista. i ovo od opstine.
Naravno da sam i ja vise za pricu o investitoru, a tu mi i solinas djeluje ozbiljnije od azmira, zato sto smo pricali na tu temu milion puta i osim ulaganja u ekipu, bitno je i ulaganje u infrastrukturu kluba, rjesavanje dugova, postavljanje kluba na zdrave noge, e tu je bitna i promjena statuta i placanje mjesta u skupstini.Onda napravis podjelu rada, gdje se zna ko je za sto zaduzen samim tim i odgovoran da ne bude pojela maca pare po ko zna koji put.
i tako..
sto kaze solinas **** me prijatelju ako ja ne bi bio ozibljniji od svih njih zajedno s tim budzetom :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 apr 2018, 14:25

Sariel1987 je napisao/la:Pa naravno, to sam prvo i napisao, ali to su ulaganja od par miliona po sezoni..
I ne mora znacit ako je neko dobar na jednom polju da mu i ostale stvari idu od ruke. Bas ne mora da znaci.
Vidjeli smo tu kulu od karata i sa Azmirom. Mislim ispricana prica stoput i prezvakana.
E sad sta je bolje i par miliona po sezoni ili nista. i ovo od opstine.
Naravno da sam i ja vise za pricu o investitoru, a tu mi i solinas djeluje ozbiljnije od azmira, zato sto smo pricali na tu temu milion puta i osim ulaganja u ekipu, bitno je i ulaganje u infrastrukturu kluba, rjesavanje dugova, postavljanje kluba na zdrave noge, e tu je bitna i promjena statuta i placanje mjesta u skupstini.Onda napravis podjelu rada, gdje se zna ko je za sto zaduzen samim tim i odgovoran da ne bude pojela maca pare po ko zna koji put.
i tako..
sto kaze solinas **** me prijatelju ako ja ne bi bio ozibljniji od svih njih zajedno s tim budzetom :lol:
Pa fol je sto oni i nece da budu ozbiljniji.... odlično im je ovako... status kvo....ni gore ni dole....nismo ispali,nesto se mi lafo pitamo, klub sa tradicijom a svake godine borba za opstanak.... napasti Evropu ne zele jer bi se onda opet poteglo pitanje stadiona i gdje igrati....mi sutra da izborimo EL opet negdje 200 kilometara.....raja bi opet Faraonu j e b a l a majku majkinu... jel' mislis da to njemu treba.... ovako nešto lafo gradi,pere pare, Sloboda u PL

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 apr 2018, 14:30

ha ne znam sta bi ti reko :lol:
bice bolje , valjda...

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 26 apr 2018, 14:49

slika
sudeci po slici, nema brige za buducnost... pored iskusnih, tu je 5 juniora i to Maksimovic, A. Hodzic, D. Hodzic, Kurtalic i Beganovic... svaki pojedinacno spada medju najvece talente u drzavi u svom uzrastu... :thumbup: :bih:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 apr 2018, 15:22

Sariel1987 je napisao/la:ha ne znam sta bi ti reko :lol:
bice bolje , valjda...
Azmir je ispo glup ko k.
Ja bi uzeo Slobodu,sredio to,kupio Musku vodu u banovicima i napravio trening centar Sloboda,mozda vremenom i Hotel Tuzla i preimenovao u Hotel Sloboda Tuzla....trebalo bi 10-15 godina ali bi napravio fudbalsku imperiju sjeveroistocne Bosne. Ehhh...
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 apr 2018, 18:01

Brcanskamalta je napisao/la:
bice bolje , valjda...
Azmir je ispo glup ko k.
Ja bi uzeo Slobodu,sredio to,kupio Musku vodu u banovicima i napravio trening centar Sloboda,mozda vremenom i Hotel Tuzla i preimenovao u Hotel Sloboda Tuzla....trebalo bi 10-15 godina ali bi napravio fudbalsku imperiju sjeveroistocne Bosne. Ehhh...
Azmir nije pravio sistem. I to mu ja zamjeram.
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2018, 18:05

Sta vam je ba, kao da je njima u cilju da naprave nesto narodu. Njima je cilj da zarade, ovako sigurno zaradjuju na neki fazon. Nisu on bezveze usli u sport, eto oni dobri ljudi brinu za lokalnu zajednicu. :urnebes:

Husic sada kada bi dobio Tusanj da koristi njemu bi to bilo top, bila bi licenca, rjesio pitanje travnjaka i onda operacija zaradjivanja, placa igrace masno, kontas gubi pare, a ustvari bere.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 26 apr 2018, 22:02

katarakta je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
bice bolje , valjda...
Azmir je ispo glup ko k.
Azmir nije pravio sistem. I to mu ja zamjeram.
Ma kontam da je to izgledalo ko borba protiv vjetrenjaca a publika je ocekivale rezultate. Posjeta je nakon ulaska rapidno opadala iz kola u kolo i sigurno se pritisak pojacavao. A bezbroj krugova oko Slobode gleda samo da izvuce pare kao pijavica i pritom velika vecina zasticena ili ugovorima ili kojekakvim pozajmicama i otvoreno se izruguje bilo kojem pokusaju promjene.

Edit: Guber da je uzeo i pokrenuo nesto. Prebacio klub (Slogu) tamo. I pojavom u nekoj stranci dobija naklonost cijele BIH. Ali to je vec politika koju mi bas ne volimo. Ali nikad ne reci nikad, barem se nadam da ce pojaviti takav ako vec Azmir nije.
& $ ?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 apr 2018, 07:35

ha otprilike razocarenje nam je isto :lol:
razlika je u nijansama :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2018, 12:09

igraci su nabrijani, Vitez ce stradat najstrasnije :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2018, 12:22

Sariel1987 je napisao/la:ha otprilike razocarenje nam je isto :lol:
razlika je u nijansama :mrgreen:
50 nijansi razočaranja :urnebes:

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 27 apr 2018, 12:24

Chinaglia je napisao/la:igraci su nabrijani, Vitez ce stradat najstrasnije :kafa:
:pray:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 apr 2018, 13:20

:kafa: :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.