Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Bayern poprilicno ostecen sinocAmarinho je napisao/la:A koji si ti gigant jarane "uzeli smo po sta smo dosli"... hahahaha aj napacenog.emir18 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
jarane koliko si uzeo jucer za nastup u LP? jel vam Zizou danas odobrio regeneraciju?
by the way: ove LP navest sto su se igrale bez ofsajda, je poprilicno smijesno.
#pray for Bayern
Dobro je pa vas ima vecina normalni,tako da tebe kao jedinku necu razmatrati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet im sudije krive.
Ofsajde im ne sviraju, faulove u korist Real Madrid i to kakve faulove. Marcela raznijeli, sudija 5 metara od mjesta događaja, kaže nije faul, sve čisto. Nova krađa na Allianz Areni, ali opet ne mogu.
@monolog, banuj one koji prvi počnu i biće fino na temi.
Ofsajde im ne sviraju, faulove u korist Real Madrid i to kakve faulove. Marcela raznijeli, sudija 5 metara od mjesta događaja, kaže nije faul, sve čisto. Nova krađa na Allianz Areni, ali opet ne mogu.
@monolog, banuj one koji prvi počnu i biće fino na temi.
jak si retoricki. argument za primjer. hahaha.emir18 je napisao/la:Bayern poprilicno ostecen sinocAmarinho je napisao/la:A koji si ti gigant jarane "uzeli smo po sta smo dosli"... hahahaha aj napacenog.emir18 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
jarane koliko si uzeo jucer za nastup u LP? jel vam Zizou danas odobrio regeneraciju?
by the way: ove LP navest sto su se igrale bez ofsajda, je poprilicno smijesno.
#pray for Bayern
Dobro je pa vas ima vecina normalni,tako da tebe kao jedinku necu razmatrati.
covjece libo me racku za Bayern ne navijam za njih nit navijam za bilo koju drugu ekipu koja se takmici u LP. Mozes simpatizirat al u tom stilu kao sto ti radis "mi smo ih dobili" - "igrali smo dobro" - to je bas jadno I smijesno
Slažem se, trebao je biti penal nad Marcelom
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ok ti imas svoje misljenje,covjek ima pravo da se osjeca navijacem bilo kojeg kluba jelte zivimo u demokratskom drustvu,to sto zivim u BiH ne mora znaciti da imam ogranicene poglede na svijet,a svakako i planiram u dogledno vrijeme skoknuti na Bernabeu kada bude prilike.Amarinho je napisao/la:
jak si retoricki. argument za primjer. hahaha.
covjece libo me racku za Bayern ne navijam za njih nit navijam za bilo koju drugu ekipu koja se takmici u LP. Mozes simpatizirat al u tom stilu kao sto ti radis "mi smo ih dobili" - "igrali smo dobro" - to je bas jadno I smijesno
Uzivaj prika nothing personal.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 26 apr 2018, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ko si ti da određuješ šta ko može a šta ne može ?Amarinho je napisao/la:covjece libo me racku za Bayern ne navijam za njih nit navijam za bilo koju drugu ekipu koja se takmici u LP. Mozes simpatizirat al u tom stilu kao sto ti radis "mi smo ih dobili" - "igrali smo dobro" - to je bas jadno I smijesno
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bavarcima fali klase, pogotov u odbrani ali i samoj ogranizaciji igre.
Hummels nije rang jednog Godina (prije dvije sezone) il Ramosa,... Onda, nemas klasnih bekova + peh one povrede Neuera.
Inace, Jup je vanserijski strucnjak koji je i pored navedenog prilozio vrhunsku predstavu.
Ali, u prelomnim momentima, ekipa puca po najtanjim karikama, msm to vec mozemo uokvirit kao sigurno pravilo nesto na foru tipa zakonika ZOBS-a.
Hummels nije rang jednog Godina (prije dvije sezone) il Ramosa,... Onda, nemas klasnih bekova + peh one povrede Neuera.
Inace, Jup je vanserijski strucnjak koji je i pored navedenog prilozio vrhunsku predstavu.
Ali, u prelomnim momentima, ekipa puca po najtanjim karikama, msm to vec mozemo uokvirit kao sigurno pravilo nesto na foru tipa zakonika ZOBS-a.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Hummels nije rang jednog Ramosa, slažem se, Hummels je neuporedivo bolji defanzivac.
Ovo moze da izjavi samo navijac Barce, klasika. Stvarno bih te volio vidjeti uzivo, da vidim kako izgleda lik koji ovo izjaviRajaz je napisao/la:Hummels nije rang jednog Ramosa, slažem se, Hummels je neuporedivo bolji defanzivac.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta frajer izvali ovo nisu istineRajaz je napisao/la:Hummels nije rang jednog Ramosa, slažem se, Hummels je neuporedivo bolji defanzivac.
ZZ
Dobar je Hummels, al taj nivo atletike, koordiniranja odbrane, prezentnosti u kljucnim momentima, konstatne... realno, tu ne moze sa Ramosom. Cojk je, kada dodje 5 - 12, ebena masinerija koju Real nije u stanju nadomjestiti (tacnije ekipa koja je od 2013/14. ev vjerovatno i po 4x na krovu Evrope).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pustite sladje je ovako da im se da nada, pa ih na njihovom terenu izblamirati.
Real je prop'o.
Prosle godine su neuporedivo bolje kod nas odigrali,
sinoc splet nesretnih okolnosti, uzeli su sto im se nudilo.
Sinoc je izlazak Robena sve poremetio, na svoju ulogu Tijago se nije navikao. Da smo imali Komana, mijenjati krilo za krilo Real bi bio gotov, osjetilo se u prvih 8 minuta ko koga u saci cuva.
Sinoc je kod nas sve nesto labavo bilo, nije to igra kakvu igramo, ali opet smo im lako do gola dolazili, obicnim dodavanjima, Real ima propusta u svom sistemu mnogo.
Benzema je bolji od Levandovskog, dajte za levata bar dvajes maraka.
Sudjenje je bilo solidno s obzirom kako smo protiv Reala navikli, jos im je trebao priznati onaj gol i primanje rukom.
Jos se cigan zali, halo decko snima te 28 kamera, imas li trun obraza?
Ovdje se hvataju za nekakav faul nad Marcelom?
Halo lik uhvatio sprint da prodje kroz dvojicu i to Tolisoa i Sulea, trebas biti dobro bezobrazan pa to pokusati, a jos bezobrazniji pa nekakav faul traziti, svakakvih ljudi.
Ovaj u prvoj minuti nasrn'o na Levu, jest da je Poljak djelic sekunde prije sutnuo loptu, ali znamo da je i to faul.
Ali ne zalim se puno na sudjenje jer bi dinoc i 5 penala promasili, i pored tog penala smo rastavili Real,
nevjerovatno sta se promasivalo.
Real je prop'o.
Prosle godine su neuporedivo bolje kod nas odigrali,
sinoc splet nesretnih okolnosti, uzeli su sto im se nudilo.
Sinoc je izlazak Robena sve poremetio, na svoju ulogu Tijago se nije navikao. Da smo imali Komana, mijenjati krilo za krilo Real bi bio gotov, osjetilo se u prvih 8 minuta ko koga u saci cuva.
Sinoc je kod nas sve nesto labavo bilo, nije to igra kakvu igramo, ali opet smo im lako do gola dolazili, obicnim dodavanjima, Real ima propusta u svom sistemu mnogo.
Benzema je bolji od Levandovskog, dajte za levata bar dvajes maraka.
Sudjenje je bilo solidno s obzirom kako smo protiv Reala navikli, jos im je trebao priznati onaj gol i primanje rukom.
Jos se cigan zali, halo decko snima te 28 kamera, imas li trun obraza?
Ovdje se hvataju za nekakav faul nad Marcelom?
Halo lik uhvatio sprint da prodje kroz dvojicu i to Tolisoa i Sulea, trebas biti dobro bezobrazan pa to pokusati, a jos bezobrazniji pa nekakav faul traziti, svakakvih ljudi.
Ovaj u prvoj minuti nasrn'o na Levu, jest da je Poljak djelic sekunde prije sutnuo loptu, ali znamo da je i to faul.
Ali ne zalim se puno na sudjenje jer bi dinoc i 5 penala promasili, i pored tog penala smo rastavili Real,
nevjerovatno sta se promasivalo.
Svake godine bavarci se svojim komentarima sve vise preobrazavaju u culese 
naprijed rejal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest fakat, sule i tolliso strasni igraci gdje ces na njih marcelo sine

Ej al samo ovdje.mozes procitat kako je Godin bolji igrac od Humellsa,kakve vi **** droge uzimate?
Sta se utakmice tice poprilicno dosadnjikavo,bez neke velike nabrijanosti s niti jedne strane i na kraju utakkicu odluci jedan vanserijski gaf.
Inace prizeljkivao sam Bayern,lakse bi nam s njima bilo u finalu al sam ovo nekako i ocekivao.Sad ce Real ovo doma rutinski odradit,za mene su vec prosli.
Sta se utakmice tice poprilicno dosadnjikavo,bez neke velike nabrijanosti s niti jedne strane i na kraju utakkicu odluci jedan vanserijski gaf.
Inace prizeljkivao sam Bayern,lakse bi nam s njima bilo u finalu al sam ovo nekako i ocekivao.Sad ce Real ovo doma rutinski odradit,za mene su vec prosli.
Koordiniranje odbrane level RamosAsteriks je napisao/la:Dobar je Hummels, al taj nivo atletike, koordiniranja odbrane, prezentnosti u kljucnim momentima, konstatne... realno, tu ne moze sa Ramosom.

I tako kroz čitavu karijeru

Ovi placipickaju na sudije vise od nasQUARTERBACK je napisao/la:jest fakat, sule i tolliso strasni igraci gdje ces na njih marcelo sine
![]()
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ovaj fulio pdf. Treba na ''Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....''gaston je napisao/la:Ko si ti da određuješ šta ko može a šta ne može ?Amarinho je napisao/la:covjece libo me racku za Bayern ne navijam za njih nit navijam za bilo koju drugu ekipu koja se takmici u LP. Mozes simpatizirat al u tom stilu kao sto ti radis "mi smo ih dobili" - "igrali smo dobro" - to je bas jadno I smijesno
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma trebas biti bezobrazan pa ono pokusatiJack je napisao/la:Ovi placipickaju na sudije vise od nasQUARTERBACK je napisao/la:jest fakat, sule i tolliso strasni igraci gdje ces na njih marcelo sine
![]()
ispostavit ce se na kraju sezone da je marcelo pod povredom igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.