FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Skim ste igrali
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
U "prijateljskoj" utakmicu u Kreševu sa domacim timom utakmica prekinuta u 62 minuti kod rezultata 3-0 za Želju.
Bilans stanja na kraju : Bajro Spahić slomljena noga
(na dva mjesta izgleda), Zeba i Svraka isto povrede, ali nešto lakše (na svu srecu)
Ne znam samo, šta nas tjera da igramo te "prijateljske" sa ovakvim divljacima.
Bilans stanja na kraju : Bajro Spahić slomljena noga

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Haaaaa,hahhahhahah , skim vi igrate prijateljske utakmice
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Za Kresevo kad se krene i biku stave kostobrane.drop je napisao/la:U "prijateljskoj" utakmicu u Kreševu sa domacim timom utakmica prekinuta u 62 minuti kod rezultata 3-0 za Želju.
Bilans stanja na kraju : Bajro Spahić slomljena noga![]()
(na dva mjesta izgleda), Zeba i Svraka isto povrede, ali nešto lakše (na svu srecu)

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo teksta i sa službene stranice:
Današnja utakmica koju je Željezničar igrao u Kreševu, ni po čemu ne može biti ocjenjena kao prijateljska. Naime, šampion države je gostovao u ovom malom srednjobosanskom gradu nastavljajući praksu putovanja u manja bh. mjesta i igranja pripremnih utakmica. Današnja je (nažalost) imala i svoju ružnu stranu. Naime, domaći fudbaleri su od samog početka igrali vrlo grubo. Prvo su zbog povreda igru ranije napustili Zeba i Svraka, da bi do kulminacije došlo u 62. minuti kada je jedan domaći igrač krvnički nasrnuo na fudbalera Željezničara i u jednom duelu ga teže ozlijedio:
''Istina je da je utakmica u Kreševu prekinuta u 62. minuti kod rezultata 3:0 za nas. Bajri Spahiću je slomljena noga, a Svraka i Zeba su također povrijeđeni, nadamo se lakše'', rekao je menadžer Osim za zvanični klupski portal.
Željezničar je do prekida vodio rezultatom 3:0 a strijelci su bili Kerla, E.Čolić i Višća.
Ekipa se vratila u Sarajevo gdje će nastaviti pripreme za susret s Veležom.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ba ... -ozlijeden
Današnja utakmica koju je Željezničar igrao u Kreševu, ni po čemu ne može biti ocjenjena kao prijateljska. Naime, šampion države je gostovao u ovom malom srednjobosanskom gradu nastavljajući praksu putovanja u manja bh. mjesta i igranja pripremnih utakmica. Današnja je (nažalost) imala i svoju ružnu stranu. Naime, domaći fudbaleri su od samog početka igrali vrlo grubo. Prvo su zbog povreda igru ranije napustili Zeba i Svraka, da bi do kulminacije došlo u 62. minuti kada je jedan domaći igrač krvnički nasrnuo na fudbalera Željezničara i u jednom duelu ga teže ozlijedio:
''Istina je da je utakmica u Kreševu prekinuta u 62. minuti kod rezultata 3:0 za nas. Bajri Spahiću je slomljena noga, a Svraka i Zeba su također povrijeđeni, nadamo se lakše'', rekao je menadžer Osim za zvanični klupski portal.
Željezničar je do prekida vodio rezultatom 3:0 a strijelci su bili Kerla, E.Čolić i Višća.
Ekipa se vratila u Sarajevo gdje će nastaviti pripreme za susret s Veležom.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ba ... -ozlijeden
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
yebem im familiju mesarsku
Ako Bog da oporavit ce se i nastaviti sa karijerom !! :
Ako Bog da oporavit ce se i nastaviti sa karijerom !! :
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nenormalno mi je kriv zbog nesretnog Spahića
...mislim,bilo bi mi krivo da se bilo kojem igracu ovo desi (ne samo Želje) ali momak se trudi na treninzima, tek na pocetku karijere i neka stoka ga raznese u **** prijateljskoj utakmici
skroz mu razvalio nogu...kažu da igraci nisu mogli gledati taj prizor

Svraka i Zeba bi trebali biti spremni za subotu a Bajro je gore prosao nego Bogicevic. Mogu misliti kakav je to start bio kad je onako jakog momka tako polomio
Zadnja izmjena: djale, dana/u 23 sep 2010, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam prvi bio za ove utakmice srijedom, **** ga fali nam tekmi i uigranosti, sad kad pogledam iz ovog ugla bolje je odigrati sa drugim timom ili unaprijed dogovoriti neku ekipu al im objasniti da nije po zivot.Bajro je trebao biti u prvih 11 za mostar
zao mi ga je zbog njegove srcanosti u svim utakmicama, sreca pa Zeba i Svraka nisu teze povrjedjeni i trenirace laksim intenzitetom do tekme, ovakve se stvari desavaju al situacija kad ti krenu lomiti tri igraca pa to nije slucajnost u takvim ekipama premalo je sportskog i jednostavno ih treba zaobilaziti u sirokom luku.Utakmica u mostaru za Bajru!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovi nisu normalni
Svakog dana nasa PL sve vise lici na Englesku PL !

Svakog dana nasa PL sve vise lici na Englesku PL !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ja to malo prije govorim,kada ti povrijede tri igraca,jednog teze to nije slucajnopile87 je napisao/la:Ja sam prvi bio za ove utakmice srijedom, **** ga fali nam tekmi i uigranosti, sad kad pogledam iz ovog ugla bolje je odigrati sa drugim timom ili unaprijed dogovoriti neku ekipu al im objasniti da nije po zivot.Bajro je trebao biti u prvih 11 za mostarzao mi ga je zbog njegove srcanosti u svim utakmicama, sreca pa Zeba i Svraka nisu teze povrjedjeni i trenirace laksim intenzitetom do tekme, ovakve se stvari desavaju al situacija kad ti krenu lomiti tri igraca pa to nije slucajnost u takvim ekipama premalo je sportskog i jednostavno ih treba zaobilaziti u sirokom luku.Utakmica u mostaru za Bajru!

1921-2011
normalno da nije slucajno, ne mozes nekom slucajno nogu slomiti na dva mjesta, i pored toga jos 2 igraca povrjediti halo ba...pa BiH-Srbija kad je igrala nije bilo takvih startova...Esii TM87 je napisao/la:Ja to malo prije govorim,kada ti povrijede tri igraca,jednog teze to nije slucajnopile87 je napisao/la:Ja sam prvi bio za ove utakmice srijedom, **** ga fali nam tekmi i uigranosti, sad kad pogledam iz ovog ugla bolje je odigrati sa drugim timom ili unaprijed dogovoriti neku ekipu al im objasniti da nije po zivot.Bajro je trebao biti u prvih 11 za mostarzao mi ga je zbog njegove srcanosti u svim utakmicama, sreca pa Zeba i Svraka nisu teze povrjedjeni i trenirace laksim intenzitetom do tekme, ovakve se stvari desavaju al situacija kad ti krenu lomiti tri igraca pa to nije slucajnost u takvim ekipama premalo je sportskog i jednostavno ih treba zaobilaziti u sirokom luku.Utakmica u mostaru za Bajru!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
bajro izdrzi, mlad si, mozes se oporaviti
manijaci stisnimo redove i dajmo podrsku ekipi kad im je najpotrebnija neka se nas glas cuje i neka igrace ponese u nove pobjede
coment za kostolomce: sad nam vase isprike ne trebaju, sta treba da i sljedece sedmice nastavimo utakmicu pa da nam cijelu ekipu posaljete na urgentnu
manijaci stisnimo redove i dajmo podrsku ekipi kad im je najpotrebnija neka se nas glas cuje i neka igrace ponese u nove pobjede
coment za kostolomce: sad nam vase isprike ne trebaju, sta treba da i sljedece sedmice nastavimo utakmicu pa da nam cijelu ekipu posaljete na urgentnu
26.05.2010-TITULA
Ubiše nas ,majku im seosku
...zato treba vracati i to sa kamatama svaki put.

Moj , klub igra ligu s Kresevom ovim sta ja znam rasali se likovi stanic ih vise negura pa izgleda da udaraju sve !drop je napisao/la:Ubiše nas ,majku im seosku![]()
Lijepo , kad naidzete na gostovanje svratite do kreseva poluapte sve i cao .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
nimalo pametno razmisljanje za ove pogibeljne startove nemam komentara sve je suvisno,ali sta mislis da mi lomimo u kresevu ljudima grad i sve to kad nisu oni igrali utakmicuCoDe je napisao/la:Moj , klub igra ligu s Kresevom ovim sta ja znam rasali se likovi stanic ih vise negura pa izgleda da udaraju sve !drop je napisao/la:Ubiše nas ,majku im seosku![]()
Lijepo , kad naidzete na gostovanje svratite do kreseva poluapte sve i cao .
-
- Kontakt:
Ma treba imati 4-5 klubova i napraviti saradnju, kao sa famosom npr. I igrati s njima, mijenjo bi se protivnik a i moglo bi im se reci kako da igraju, a ne ovako po selima se zavlaciti i raznim dusmanima ici...
Ne slomiše Bajri nogu u Brezi protiv Rudara(3. liga), Gdje je po pričama imao neraščiščenih računa sa njihovim klubom (po nekim pričama), da bi mu to učinio neki debil, pod izgovorom da se htio dokazati protiv želje, svašta. 

- alan ford 26
- Kontakt:
Jest nas krenulo u PM. Vratice se Bajro jaci i bolji nego prije, treba momku dati podrsku, javno, na sljedecoj tekmi,a aBd bodovi iz Mostara za Bajru. Nama samo treba jedna pobjeda vani, treba nam taj momenat da se pokrenemo, kao prosle god nakon pobjede u Zenici,
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
a ko je dao odobrenje da se na stadion stavljaju SDA i SDP plakati. Pa da makar naprave istocnu tribinu pa u redu al bez razloga da klub dozvoljava to, nije to ok...

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 29 gostiju.