Al samo dvacombe je napisao/la:Upravu si dva komada. Sredio kaze Sapina sa Matom.

Al samo dvacombe je napisao/la:Upravu si dva komada. Sredio kaze Sapina sa Matom.
A brate dragi gore pišeš pobijedit ćemo u orasju sad borba za opstanak ... ne piši vise hljeba ticombe80 je napisao/la:Od ovih ozbiljnih igraca nece niko ostat nazalost iduce godine mozda i borba za opstanak kad smo takva mraka i niko od privrednika neda marke za sport a kofol jedna od najjacih opstina....
Nece!SMR187 je napisao/la:Samo se vi smijite. Slobodno me citirajte poslije tekme, bice fina kvota na Zvijezdu
Očito da može. Mislim da dole ima likova sa puno para koji mogu pogurati a isto tako mislim da je od takvih vise piska para skupio.maestro04 je napisao/la:Ako mocic Divljan i ekipa ne mogu sakupit makar još 100 milja ne znam šta će tu ne može klub živjeti samo od opstine
Pa dobro.. bila bi fina kvotaASD je napisao/la:Nece!SMR187 je napisao/la:Samo se vi smijite. Slobodno me citirajte poslije tekme, bice fina kvota na Zvijezdu
Izbacili ligu iz ponude.
Za krov kao npr. u Sirokom ne trebaju tolike pare. I da je Dilfa malo poguru dok je premier kao sto svake godine obeca taj krov do sad se moglo nesto uradit. I da se opstina malo vise ukljuci jer to je u sustini u interesu cijelog grada. Nesto si napravio i sad pustio da propada.SMR187 je napisao/la:Krov ne mozes dobit za manje od 600-700 hiljada. Neces na ovakav nacin sabrat te pare za 2 stoljeca
Znaci ne postoji normalan krov jeftiniji od pola milionacombe je napisao/la:Za krov kao npr. u Sirokom ne trebaju tolike pare. I da je Dilfa malo poguru dok je premier kao sto svake godine obeca taj krov do sad se moglo nesto uradit. I da se opstina malo vise ukljuci jer to je u sustini u interesu cijelog grada. Nesto si napravio i sad pustio da propada.SMR187 je napisao/la:Krov ne mozes dobit za manje od 600-700 hiljada. Neces na ovakav nacin sabrat te pare za 2 stoljeca
Od igraca ne treba nikog tjerati, osim mozda nekog od ovih napadaca Ivanovski, Serdar i Kesic, jer oni imaju slab ucinak, kakav mogu imati i juniori.combe je napisao/la:Po meni nece se moc zadrzat samo Adzem, Cvija i Civa. Ostalo manje vise plafon im je prva federalna.
Neko gore napisa 180 000 od opstine, solidna cifra to ti je 15 000 mjesecno. A Spiska je govorio da ove sezone 13 000 mjesecno sve kosta. Sa ovim silnim sponzorima. Pa koji ku rac onda oni dadnu?
Vratit Zdravka za sportskog, Sapinu ostavit da bude i sljedecu sezonu a ne da mijenjamo svakih 6 mjeseci
Sad sjest sa igracima i otvoreno popricat ko je spreman ostati i iducu sezonu, polako pocet uigravat ekipu.
Sljedecu sezonu uz naseg golmana(Prle il Kurbasa) + Osmic, Anes i Himzo, zadrzat jos ovo nesto sa strane+ 3-4 pojacanja sredina tabele i taman.
I da nezaboravim Dzeja i Saida Velicanstvenog sutnut iz kluba za dobrobit Zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.