Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja se nadam Vieri da ih hlupa kurcinom
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Joj brace

Bude li Iwobi igrao prekosutra....moglo bi biti blama.

Bude li Iwobi igrao prekosutra....moglo bi biti blama.

Kaze pasce Manolas top klasa. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
anell je napisao/la:Mogo bi neki moderator postaviti ovu anketu
Niko ??'
Imal ovo smisla ???????????
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lik sam sa sobom piše 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kao mladi majmun, dodji da ti ja cvalje razvalim.anell je napisao/la:Mislio si da ću se upecati

Ne možeš meda, povrijedjen sibega_afc je napisao/la:Kao mladi majmun, dodji da ti ja cvalje razvalim.anell je napisao/la:Mislio si da ću se upecati

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Vojaeroljubac, u misju rupicu.Jack je napisao/la:Ne možeš meda, povrijedjen sibega_afc je napisao/la:Kao mladi majmun, dodji da ti ja cvalje razvalim.anell je napisao/la:Mislio si da ću se upecati

Pomalo neće mi moderatori vidjeti post.
anell je napisao/la:anell je napisao/la:Mogo bi neki moderator postaviti ovu anketu
Niko ??'
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovo cu svaki dan citirati dok ne postave anketu ili dok ne dobijem ban.
anell je napisao/la:anell je napisao/la:Mogo bi neki moderator postaviti ovu anketu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne kontam zašto jedan aktivan topnik ne dobije ovlasti da može postavljat ankete na ovoj temi. Yebote ovo anketa još od prije 3 godine, a najaktivnija nam tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
@JamesOlley
Follow Follow @JamesOlley
More
Wenger effectively admits he was forced out of Arsenal. Asked why he is going now when he has a contract to 2019, he says: "The timing was not really my decision. For the rest, I have spoken about it already."
4:56 AM - 25 Apr 2018
spodoba priznala da je popušila otkaz
a vojaeroljupci nam ga predstavili kao velikog moralistu koji je sam odlučio odstupiti
izgleda da će biti jardim uskoro biti slobodan jer će monaco dovesti gallarda iz rivera za trenera
top klasa u odnosu na pekara i wc kepeca
današnje tržište je turbo siromašno pravim pravcatim klasama i svi današnji stoperi su velika komedija na one prije desetak godina
carlo ti preuzima repku žabarije
a ti njega stavio kao kandidata 
Follow Follow @JamesOlley
More
Wenger effectively admits he was forced out of Arsenal. Asked why he is going now when he has a contract to 2019, he says: "The timing was not really my decision. For the rest, I have spoken about it already."
4:56 AM - 25 Apr 2018
spodoba priznala da je popušila otkaz

izgleda da će biti jardim uskoro biti slobodan jer će monaco dovesti gallarda iz rivera za trenera

bega_afc je napisao/la:Kaze pasce Manolas top klasa.
top klasa u odnosu na pekara i wc kepeca

Niko ??'
carlo ti preuzima repku žabarije

Manolas je glupančić, trebamo još i na njega da spi.čkamo 50 milki.
Jaka mi sila što je bolji od riđobradog pekara. Radije onog Skriniara iz Intera nego njega, bar ne djeluje mentalno nestabilan.

Spojite mi se na kisik.
Artetitis je napisao/la:Manolas je glupančić, trebamo još i na njega da spi.čkamo 50 milki.Jaka mi sila što je bolji od riđobradog pekara. Radije onog Skriniara iz Intera nego njega, bar ne djeluje mentalno nestabilan.
nema se love za skriniara

Pazi idiota, fino dole pise sky sports i on ovdje sere kako sam ja postavio Ancelotija.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Monako traži novog trenera, daj nama Jardima da se ne zajebavamo ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.