Sloboda Bosanski Novitm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Laganini prolaz a u revansu ubaciti ove nase sjajne juniore

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sloboda Bosanski Novitm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Laganini prolaz a u revansu ubaciti ove nase sjajne juniore
Parovi osmine finala Kupa BiH:FK Sarajevo je napisao/la:Sloboda Bosanski Novitm_ludak je napisao/la:Sloboda Novi grad !sjever je napisao/la:Ma mlatnuti tu slogu kad vec nije mogao partizan
Laganini prolaz a u revansu ubaciti ove nase sjajne juniore![]()
![]()
![]()
.
Parovi osmine finala Kupa BiH:
Borac - Željezničar
Omladinac Mionica - Široki Brijeg
Proleter (T) - Zrinjski
Čelik - Slavija
Kozara - Sloboda Tuzla
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
Olimpik - UNIS Vogošća
Leotar Branitelj
sa ss.ba
Respektiva je napisao/la:Naše putovanje u Bosanski Novi = 315 kilometara.
Gdje god da igraš ti uvijek tu smo mi..
Svi na sjever Nedjelja 19:30 !
ne bih da me pogresno shvatite ali vam je pogresno ime gostujuceg klubaMegamon je napisao/la:
ne kontam zašto ?gavran je napisao/la:ne bih da me pogresno shvatite ali vam je pogresno ime gostujuceg klubaMegamon je napisao/la:
nije vise olimpik_BooS_ je napisao/la:ne kontam zašto ?gavran je napisao/la:ne bih da me pogresno shvatite ali vam je pogresno ime gostujuceg klubaMegamon je napisao/la:
pogledaj grb olimpiCa :ugeek:Zagor je napisao/la:A šta Boga ti na slici piše ?
Moj druže pa nije im ni na sopstvenoj stranici promjenjen grb, Bog zna je li i na dresu.gavran je napisao/la:pogledaj grb olimpiCa :ugeek:Zagor je napisao/la:A šta Boga ti na slici piše ?
nije vise olimpik[/quote]gavran je napisao/la:ne bih da me pogresno shvatite ali vam je pogresno ime gostujuceg klubaMegamon je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, r3m1, skoJaa i 49 gostiju.