Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Jel Kassai sudi sutra? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Barbarossa
- Kontakt:
dobromemija38 je napisao/la:jesi ti retardiran ili sta? ponavljas po 10 puta dnevno jednu te istu stvar, ohani malo kralju sa Realom i tim bandvagonom.Barbarossa je napisao/la:Kako će samo lako ovo Real Madrid odbraniti , nevjerovatno.
Salah nam znaci 90% ekipe jbg. valjda ne prime jos jedan do kraja. bit ce svega na Olimpicu.
Ma kakvi.Oni se mogu izbaciti samo s nekom jako intenzivnom utakmicom , a zadnji put kada je to neko protiv njih uspio bio je Dortmund 2013. Od tada su samo napravili najjači vezni red svijeta.harden je napisao/la:Jedva čekam da te citiram kad ih Dedica Jupp izbaciBarbarossa je napisao/la:Kako će samo lako ovo Real Madrid odbraniti , nevjerovatno.
Modrić je najbolji vezni igrač pod pressingom u svijetu.
Ne može Lpool igrati kako zna protiv onakvog Reala
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra penali, crveni, okruzivanje sudije, dozvoljavanje simuliranje. Ebo ovo.
Po svemu prikazanom najizglednije.Barbarossa je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Joj Besko, doceka te memija na volej 
Sumnjam da će Roma ovo preokrenuti u svoju korist kao protiv Barcelone.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dobro je ovo prošlo. Liverpul da ima 10-0 ne bi bio siguran zadnjih 10 minuta da ga neće primit. Dobro je sve, samo sljedeće sedmice akobogda dovu uputit 45 minuta prije početka utakmice da može na vrijeme doći preko 7 neba do Svevišnjeg. amin.
Televisa presenta.tuzlak1987 je napisao/la:Sutra penali, crveni, okruzivanje sudije, dozvoljavanje simuliranje. Ebo ovo.
Drama je uvijek zanimljivija od ovoga.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Protiv Liverpula bitno je samo povesti, realno Salah je veceras prevaga i impresioniranost igrača rome, ako romA povede u rimu bice svega
- Barbarossa
- Kontakt:
Jel Memija Bošnjak?Derdiyok je napisao/la:Joj Besko, doceka te memija na volej
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- CROtorious
- Kontakt:
Jel ikad bila ovako vazna utakmica i da jedna ekipe u prvih 70 min ne napravi faul? Ljudi il se boje ili ih boli kita pa se sjetili igrat 10 min prije kraja kod 5-0.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ma šta će biti, ko da Liverpool zna i može odigrati onako nonšalantno kao Barcelona, plus poučeni iskustvom od te iste Barcelone neće sigurno biti u mislima već u finalu. Primiće i možda nekoliko golova, al jedan im je dosta da daju i sigurni su.lisander je napisao/la:Protiv Liverpula bitno je samo povesti, realno Salah je veceras prevaga i impresioniranost igrača rome, ako romA povede u rimu bice svega
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Staro srpsko prezime ispod srpskog neba.Barbarossa je napisao/la:
Jel Memija Bošnjak?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
najbolja sezona lp odkad pratim ,a to je od 2001/2002 ..i nije mi jasno zasto su igraci Liverpoola stali na 5 0 ovi nisu znali gdje gone,sto su se isli zayebavati
Protiv Liverpoola ne možeš postaviti zadnju liniju na 40 metara od gola. EDF je večeras odabrao da igra na jedini način na koji NE SMIJEŠ igrati protiv ovakve ekipe.lisander je napisao/la:Protiv Liverpula bitno je samo povesti, realno Salah je veceras prevaga i impresioniranost igrača rome, ako romA povede u rimu bice svega
Moram priznati da bi Cirkusant iz Setubala ovo hladno uzeo s Romom. 0:1
4-IN-A-ROW
Fazio i Strootman
kako su loši igraci.
Džeko opet
Salah, šta reci
P.S. Valverde, yebem ti opet sve

Džeko opet

Kad bi ih idiot Valverde sutra preuzeo, možda bi i ispušili ovu prednost. Ali svako ima legitimno pravo da se nada. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije bilo ni lose prosle sezone, posebno mecevi u 1/8 finalaKpbKaka22 je napisao/la:najbolja sezona lp odkad pratim ,a to je od 2001/2002 ..i nije mi jasno zasto su igraci Liverpoola stali na 5 0 ovi nisu znali gdje gone,sto su se isli zayebavati
a utakmica City - Monaco je i dalje medju 5 najboljih koje sam gledao u ovom desetljecu

Don't believe the hype.
Fazio je i dobar koliko je onaj ISUS loš.let3 je napisao/la:Fazio i Strootman![]()
kako su loši igraci.
Džeko opet![]()
Salah, šta reci
![]()
![]()
Remember, remember the 5th of November.
Ma zapravo, citava ta zadnja trojka Manolas-Fazio-Jesus je bila katastrofaTonySosa je napisao/la:Fazio je i dobar koliko je onaj ISUS loš.let3 je napisao/la:Fazio i Strootman![]()
kako su loši igraci.
Džeko opet![]()
Salah, šta reci
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.