Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Faul nad Dzekom neposredno prije gola? Jel naisao ko na kakvu sliku sa dobrim pregledom?
ZZ
To ti je ono "sudjelovanje u igri" na koje svi treneri sad dr.kaju...tobaccos je napisao/la:To mi nikako nije jasno kod ovih "moderni" golmana.rope11 je napisao/la:ni najbolji golman svijeta nije trebao onako istrčavati sa gol linije

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
harden je napisao/la:Popravio sam ti post.coelho41 je napisao/la:Već vidim u finalu Marcela kako ne zna gdje mu je kičma protiv ovog Pejgambera

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
ko god yeban jeTonySosa je napisao/la:harden je napisao/la:Popravio sam ti post.coelho41 je napisao/la:Već vidim u finalu Marcela kako ne zna gdje mu je kičma protiv ovog Pejgambera
Nije bio faul. Sam je kriv što se nije ranije oslobodio lopte.moj uzor-S.G je napisao/la:Faul nad Dzekom neposredno prije gola? Jel naisao ko na kakvu sliku sa dobrim pregledom?
Bilo, prošlo, zaboravljeno.moj uzor-S.G je napisao/la:Faul nad Dzekom neposredno prije gola? Jel naisao ko na kakvu sliku sa dobrim pregledom?
Može, a i ne mora da se sudi. Brych najbolji sudija u Evropi.
Remember, remember the 5th of November.
Druze da si ti meni ziv i zdrav, Di Francesco je izvrsio takticko samoubistvo u prvom poluvremenu, poigravanja i VISOKA ODBRANA protiv Liverpoola ti je ono, konopac oko vrata.rope11 je napisao/la:bome se roma super nosi sa njima zasad![]()
di francesco je maher za taktiku kod ovih utakmica i ovakvih protivnika, osim ako ne naprave neku glupost u odbrani mogla bi roma izvući povoljan rezultat i ganjati finale na olimpicu.
Mourinho je pokazao kako se igra protiv Kloppa, ima i Roma svog Lukakua, a ako je pametan prebacice se na 4 u odbrani i gadjati Dzeku. Simple.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Allison nije izasao vec je toliko brzo lopta dosla pred gol da se nije ni uspio vratiti sa 16 metara. Znaci par sek trebalo da lopta iz 5 L'poola dodje u 16 Rome. 
Logicno da nije na liniji kad su napadali i bili u 16.

Logicno da nije na liniji kad su napadali i bili u 16.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Samo jedan Salah je
do momenta kad sam ovo napisao držali su se odlično sa njima i onda odjednom krenu sunovrat romeOsim13 je napisao/la:Druze da si ti meni ziv i zdrav, Di Francesco je izvrsio takticko samoubistvo u prvom poluvremenu, poigravanja i VISOKA ODBRANA protiv Liverpoola ti je ono, konopac oko vrata.rope11 je napisao/la:bome se roma super nosi sa njima zasad![]()
di francesco je maher za taktiku kod ovih utakmica i ovakvih protivnika, osim ako ne naprave neku glupost u odbrani mogla bi roma izvući povoljan rezultat i ganjati finale na olimpicu.
Mourinho je pokazao kako se igra protiv Kloppa, ima i Roma svog Lukakua, a ako je pametan prebacice se na 4 u odbrani i gadjati Dzeku. Simple.

vjerujem da će ući bolji u dr. poluvrijeme, zna gdje je pogriješio i šta mora ispravljati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako će ovaj Liverpool smiriti duo Kroos Isco Casmerio i Modrić
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Duo a cetiri igraca?Barbarossa je napisao/la:Kako će ovaj Liverpool smiriti duo Kroos Isco Casmerio i Modrić

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Zato što su ova trojica poslije Kroosa vrijedna kao on samharden je napisao/la:Duo a cetiri igraca?Barbarossa je napisao/la:Kako će ovaj Liverpool smiriti duo Kroos Isco Casmerio i Modrić
Vrate li još jednom loptu Allisonu dobit ću moždani.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Salah 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sutni loptu gdje je Salah pa sta dadne dragi Allah-taktika Lpoola
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Od koga je Barca izgubila. Valverde baci se sa Nou Campa kretenu yedan yebemti sve!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Strasni su.
Salah zlatna lopta!
Salah zlatna lopta!

- Barbarossa
- Kontakt:
Malo pre bez ofsajda, a Mane išao prema golu sam
Sada s ofsajdom gol hahahhaaha
Kako će ovo Sergio(Kakvo li mu je umjetničko ime Jeftha?) vratiti?
Sada s ofsajdom gol hahahhaaha
Kako će ovo Sergio(Kakvo li mu je umjetničko ime Jeftha?) vratiti?
evo ga i oPsajd
ali ne treba VAR u ligi šampiona, jok.
ali ne treba VAR u ligi šampiona, jok.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.