Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Kaze na BHTu Dzeko mozda i najbolji napadač svijeta u ovom trenutku
Ugasio tv
Ugasio tv
- invincible1921
- Kontakt:
Spaho se drogira...kaže golman rome najbolji na svijetuRosicky je napisao/la:Kaze na BHTu Dzeko mozda i najbolji napadač svijeta u ovom trenutku
Ugasio tv
=\_1921_/=
Rosicky je napisao/la:Kaze na BHTu Dzeko mozda i najbolji napadač svijeta u ovom trenutku
Ugasio tv

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobar komentar Spahe vezano za ovu zastavicu, i šta bi se pričalo da se ovo dogodi u našoj PL
Ovo je vjerovatno jedan od tri najgluplja posta koja sam procitao na raznim sportskim forumima.

by Romagnoli 13LPa kao jedino mjerilo uspjeha je nesto sto je izmisljeno unazad 2-3 godine.Jer je Real u nemogucnosti da bude na istom nivou tokom 38 utakmica, koliko traje sezona.Odnosno decenijska vladavina Barcelone u Spaniji nastoji se zataskati preko LP-a. Isto bi bilo da je situacija obrnuta, i da je Real M. dominantan u ligi a ne u LP-a.Onda bi LPa bila manje vrijedna od La Lige.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mislim da si propustio riječ jedino mjerilo
neki stream pls ?
hvala

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Liverpool lakse sa tim Cityem najjacom ekipom na svijetu ove godine, nego Romom 

- legenda reala
- Kontakt:
Ove sezone je sigurno TOP 3 strašno braniinvincible1921 je napisao/la: Spaho se drogira...kaže golman rome najbolji na svijetu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
al' je zveknu srbin 

http://mnogosporta.fun/liverpul-roma.htmldelko je napisao/la:neki stream pls ?hvala
Kanal 2 odlicno radi
bome se roma super nosi sa njima zasad
di francesco je maher za taktiku kod ovih utakmica i ovakvih protivnika, osim ako ne naprave neku glupost u odbrani mogla bi roma izvući povoljan rezultat i ganjati finale na olimpicu.

di francesco je maher za taktiku kod ovih utakmica i ovakvih protivnika, osim ako ne naprave neku glupost u odbrani mogla bi roma izvući povoljan rezultat i ganjati finale na olimpicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cengiz previse zelen vidi se.. Meda ne moze sto je razumljivo jer prvi put igra na ovom nivou.. Mozda je trebao Perotti igrati od pocetka?
Mane bolan
Sta promasi...
i opet hahahaha
Mane bolan

i opet hahahaha

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 apr 2018, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Joj Manea 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mane ograjiso'. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hvala brateenobarca je napisao/la:http://mnogosporta.fun/liverpul-roma.htmldelko je napisao/la:neki stream pls ?hvala
Kanal 2 odlicno radi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Usrali su se Romini nesto. Zadnjih pet minuta ih Liverpool sabio u 16.
Prebrzi su za Rominu dizelašku odbranu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.