NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Cavsi su jedini tim u playoffu koji je imao samo jednog igrača sa 20+ poena. Sve ostale ekipe su imale MAKAR dvojicu.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ma sam je krivAirMike je napisao/la:Cavsi su jedini tim u playoffu koji je imao samo jednog igrača sa 20+ poena. Sve ostale ekipe su imale MAKAR dvojicu.
Brada 29 PER u playoffu, mimo game 2 dere cojk zivo kamenje, 39% trica. 30-5-6 a 26i po minutama
Jos da Utah izbaci Okc, nije moglo bolje bit. WCF bez pola muke
Utah je bolja ekipa od Oklahome, a Westbrook gori od CP3 kao apsolutna alfa i omega ekipe. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Al 37% suta iz igre i 21% suta za 3, ovo je neki novi nivo za "najboljeg PGa na svijetu"
Rubio ga jeb.eni nadigrava u seriji do sad
Pa dobro niko ne radi gameplan za Rubia, ne vidi traps i ostalo. Russell nije efikasan iovako a nije nadaren scorer poput nekih da ima previse raznovrsnosti i da ga najednom krene, Gobert je pod kosem, a on tu uzima velki % svojih suteva, znaci oko obruca. To mu je oduzeto i jebgaEpidaurus je napisao/la:Al 37% suta iz igre i 21% suta za 3, ovo je neki novi nivo za "najboljeg PGa na svijetu"![]()
Pa nije dobar koliko bi pojedinci voljeli da jest, jednostavno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A koliko je to? Top 7 igrac lige, superstar, jak je igrac, prica se o Russellu kao da je scrub neki jebte. Nije dovoljno dobar da izgradis sampionsku ekipu oko njeg, jer je chucker koji nije dovoljno efikasan a i ima upitan iq, ali moze biti velki dio sampionske ekipe sigurno, ali kad lrihvati svoju rolu kao CP recimo. Igrat ce Russ ovako, tjerat, gruhat dok je jos u prime, dok mu nije mrsko, onda odradit poput CP i to je to.Brokula je napisao/la:Pa nije dobar koliko bi pojedinci voljeli da jest, jednostavno
Nema on upitan IQ, on je glup covjek. Najprecjenjeniji igrac ikad bukvalno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zamisli kakav majstor moras biti da igras u NBA na poziciji PG a da nemas suta... Velemajstor!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Blind hateEpidaurus je napisao/la:Nema on upitan IQ, on je glup covjek. Najprecjenjeniji igrac ikad bukvalno.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Barbarossa
- Kontakt:
Igrač koji je zayebao Kevina Duranta da već sada bude u TOP 3 po broju poena u play offu, po field goals made , i da bude najmlađi igrač ikada koji je došao do 25,30 i 35k poenaalemsa je napisao/la:A koliko je to? Top 7 igrac lige, superstar, jak je igrac, prica se o Russellu kao da je scrub neki jebte. Nije dovoljno dobar da izgradis sampionsku ekipu oko njeg, jer je chucker koji nije dovoljno efikasan a i ima upitan iq, ali moze biti velki dio sampionske ekipe sigurno, ali kad lrihvati svoju rolu kao CP recimo. Igrat ce Russ ovako, tjerat, gruhat dok je jos u prime, dok mu nije mrsko, onda odradit poput CP i to je to.Brokula je napisao/la:Pa nije dobar koliko bi pojedinci voljeli da jest, jednostavno
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
znaci u nba ligi samo curry, durant i lebron su dobri igraci, ostali su smece, pocevsi od russa, preko irvinga, kawhija, pa sve tamo do embiida, townsa i davisa 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kakve to aleme ima veze sa mojim postom hahahahalemsa je napisao/la:Ma sam je krivAirMike je napisao/la:Cavsi su jedini tim u playoffu koji je imao samo jednog igrača sa 20+ poena. Sve ostale ekipe su imale MAKAR dvojicu.![]()
Brada 29 PER u playoffu, mimo game 2 dere cojk zivo kamenje, 39% trica. 30-5-6 a 26i po minutama![]()
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Nisu smece, samo je glupan Westbrook najprecjenjeniji igrac ikad. CP3 je uspjesniji od njega u PO kao prvi igrac ekipe jbtKK_Bosna je napisao/la:znaci u nba ligi samo curry, durant i lebron su dobri igraci, ostali su smece, pocevsi od russa, preko irvinga, kawhija, pa sve tamo do embiida, townsa i davisa
dscile je napisao/la:Luka i on, sem sto su bijeli i posjeduju dobru kosarkasku inteligenciju, nemaju nikakve slicnosti.Kaunas je napisao/la:
Luka ce biti kopija Rubia.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma to "sam je kriv" se odnosilo na tvoj post, ostalo neAirMike je napisao/la:Kakve to aleme ima veze sa mojim postom hahahahalemsa je napisao/la:Ma sam je krivAirMike je napisao/la:Cavsi su jedini tim u playoffu koji je imao samo jednog igrača sa 20+ poena. Sve ostale ekipe su imale MAKAR dvojicu.![]()
Brada 29 PER u playoffu, mimo game 2 dere cojk zivo kamenje, 39% trica. 30-5-6 a 26i po minutama![]()
Ovo mu drugi playoff kao prvi igrac ekipe, ne zezaj. Pricas tu kao da 10 godina igra u playoffu kao prvi igrac ekipe.Epidaurus je napisao/la:Nisu smece, samo je glupan Westbrook najprecjenjeniji igrac ikad. CP3 je uspjesniji od njega u PO kao prvi igrac ekipe jbtKK_Bosna je napisao/la:znaci u nba ligi samo curry, durant i lebron su dobri igraci, ostali su smece, pocevsi od russa, preko irvinga, kawhija, pa sve tamo do embiida, townsa i davisa
Russell Westbrook PER 16.06
Damian Lillard PER 9.22
Očito je ko je bolji.
Damian Lillard PER 9.22
Očito je ko je bolji.
Remember, remember the 5th of November.
Jbga,nije mogao da zna da ce Irving otici.alemsa je napisao/la:Ma sam je krivAirMike je napisao/la:Cavsi su jedini tim u playoffu koji je imao samo jednog igrača sa 20+ poena. Sve ostale ekipe su imale MAKAR dvojicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Može on biti i top5 ako su četvorica jedan level iznad.alemsa je napisao/la:A koliko je to? Top 7 igrac lige, superstar, jak je igrac, prica se o Russellu kao da je scrub neki jebte. Nije dovoljno dobar da izgradis sampionsku ekipu oko njeg, jer je chucker koji nije dovoljno efikasan a i ima upitan iq, ali moze biti velki dio sampionske ekipe sigurno, ali kad lrihvati svoju rolu kao CP recimo. Igrat ce Russ ovako, tjerat, gruhat dok je jos u prime, dok mu nije mrsko, onda odradit poput CP i to je to.Brokula je napisao/la:Pa nije dobar koliko bi pojedinci voljeli da jest, jednostavno
On nije krema lige i to je činjenica. Stoji da je igračina i da je među najboljim u ligi, ne treba ga sad ni spuštati ispod nivoa koji jeste. Ali činjenica da nije nivo LBJ, Steph, KD, Brada, Davis pa i Kawhi iako ovaj nije igrao ove godine ali svi znamo ko je Kawhi.
Dakle moguće da je on slijedeći nakon ovih 6, ali ova šestorica su level iznad. Ja lično sam rekao da je na nivou Dejma medjutim Dame me razočarao totalno ali ni ovaj nije ništa bolji, ali Dame je bio dno dna.
Dakle nakon šestorke dolaze Russel, Irving, Grkumpo, Embiid, PG13, Cousins i Towns. On spada definitivno u ovu grupu ali pitanje je da li je i u ovoj grupi najbolji igrač ono realno? Po mom licnom misljenju mrtva trka svima.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.