NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Aleme sto babuka ne igra ? 
Da ponovim jos jednom,Spursi bi sa Kawijem i ovaj PO popisali Rakete.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ni najvecem dusmaninu ne bih pozelio da ove Rakete mora gledati 82 puta godisnje plus playoff.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
da Bog da sad izgubili
nek im neko javi da ovo nije suterski trening nego playoff utakmica
nek im neko javi da ovo nije suterski trening nego playoff utakmica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
hahaha ovi ce opaliti 200 trojki pa kud puklo, puklo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Aleme Bgm svaka ti cast ako si ovo gledao svaku noc, treba imat zeludac pa gledat ovakvo ispucavanje bez ikakvog rezona. Na terminima se igra organizovanija kosarka od ovog sto Houston igra.
KAT može sam dobit ovu seriju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ko kazeEpidaurus je napisao/la:Aleme sto babuka ne igra ?
Evo brade.
Sad ce strpat 30 do kraja.
Sad ce strpat 30 do kraja.
Kad GSW roka trice onda strucnjaci svrsavaju a kad to isto radi Houston onda je mucno gledati.

STEVIE GERRARD
A jesi doceko priliku da se javisalemsa je napisao/la:Ko kazeEpidaurus je napisao/la:Aleme sto babuka ne igra ?
Dok je Harden fulo nije ga zanimala kosarka 
Pa da, naviklo se na to.memija38 je napisao/la:Kad GSW roka trice onda strucnjaci svrsavaju a kad to isto radi Houston onda je mucno gledati.![]()
![]()
Steph da je u stanju opalit 20 slobodnih to bi bilo strucnjak za slobodna a kad Brada to je aman zaman cuko se pos.ro jeb.o to, evo Brade opet budi se.
Ma tek sam usho u kucu, vozo se na motoru
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 apr 2018, 02:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Je.Bo te Tito, Rose se sjetio igrat kosarke, vazda ovi bumovi prot8v Raketa explod8raju, to nije zdravo
D Rose je ziv
- branimir85
- Kontakt:
Ruža
Wigginsa poslati na klupu da maše peškirom
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Klay redovno siba ove nerezonske trojke u petoj sekundi napada vec par godina, da ne pricam o Stephu ali kad to rade Gordon i Harden onda je mucno gledati, kako da ne.alemsa je napisao/la:Pa da, naviklo se na to.memija38 je napisao/la:Kad GSW roka trice onda strucnjaci svrsavaju a kad to isto radi Houston onda je mucno gledati.![]()
![]()
Steph da je u stanju opalit 20 slobodnih to bi bilo strucnjak za slobodna a kad Brada to je aman zaman cuko se pos.ro jeb.o to, evo Brade opet budi se.
Ma tek sam usho u kucu, vozo se na motoru
Ekipa puna odlicnih sutera i oni se cude sto uzimaju trojke. Treba gurat Neneu i Capeli u post da igraju ledjima, to je lijepa kosarka.
STEVIE GERRARD
Nidje veze oba faula za Hardena.
Meni se ucini faul Butlera za 3 ondje, ali eto nea vezeDzoni je napisao/la:Nidje veze oba faula za Hardena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.