Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Bayern daje gol iz ofsajda
@šljivo, toooo Kassai, legendo, hvala ti, neka si pokro Uefa Madrid
Real Madrid daje gol iz ofsajda
@šljivo, j3bem ti mater Kassai, krađa stoljeća, kako su nas pokrali, p1čka im mater, Uefa Madrid
@šljivo, j3bem ti mater Kassai, krađa stoljeća, kako su nas pokrali, p1čka im mater, Uefa Madrid
Branit ću se onom: ok, nije bio penal, nije ni bio gol, šta hoš
Nema se ideja za prepucavanja, samo imam Kassaija, to nam je jedina veza sa Realom.

Nema se ideja za prepucavanja, samo imam Kassaija, to nam je jedina veza sa Realom.
- Barbarossa
- Kontakt:
činjenica je da je Vidal glupanonymousHD je napisao/la:Bayern daje gol iz ofsajda
i činjenica je da je vjerovatno ranije trebao biti izbačen i da ne bi došlo do produžetaka i onih golova iz ofsajda.
Bezze utakmica
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo ti jedna ideja:sljivo je napisao/la:Branit ću se onom: ok, nije bio penal, nije ni bio gol, šta hoš![]()

Deset godina zivota mi je otislo te veceri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Barbarossa
- Kontakt:
Meni dvije najgore godine života
2012 i 2013
I nekako su mi taj period obilježile ove glupe utakmice
Bayern - Real , Bayern - Chelsea, Real -Borussia
Ali dolaskom Kroosa u Reala počeo je eksponencijalni rast svega živog
2012 i 2013
I nekako su mi taj period obilježile ove glupe utakmice
Bayern - Real , Bayern - Chelsea, Real -Borussia
Ali dolaskom Kroosa u Reala počeo je eksponencijalni rast svega živog
- Barbarossa
- Kontakt:
vidim jeftha se razmahao po rmb forumu
šta li se iza brda valja
šta li se iza brda valja
Meni je poslije prvih dvajes minuta postalo svejedno jer sam mislio da odosmo u piz.mat. Onda opet penali, kad smo poveli čini mi se 3-0 ili tako nešto pa smo počeli fulat a vi zabijati, kontam, šta ispušismo..., ko je za vas zadnji ofulo? Je l Ramos, Ronaldo?Nail for Real je napisao/la:Deset godina zivota mi je otislo te veceri.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ronaldo prvi, pa Kaka debil sutirao u istu stranu i odbranio Neuer, onda Alonso dao i Ramos je poslao na Jupiter.sljivo je napisao/la:Meni je poslije prvih dvajes minuta postalo svejedno jer sam mislio da odosmo u piz.mat. Onda opet penali, kad smo poveli čini mi se 3-0 ili tako nešto pa smo počeli fulat a vi zabijati, kontam, šta ispušismo..., ko je za vas zadnji ofulo? Je l Ramos, Ronaldo?Nail for Real je napisao/la:Deset godina zivota mi je otislo te veceri.
Kladio sam se bio da ce Real da ispadne i pare koje sam dobio sam bacio kroz prozor. E zamisli te depresije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Promašio je strijelce... Benzema će prije zabiti za Bayern nego za RealBarbarossa je napisao/la:vidim jeftha se razmahao po rmb forumu
šta li se iza brda valja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Vratilo vam se narednoj hidžretskoj godini
Evo nikako se ne mogu oteti dojmu da je Rejal najljepši fudbal igrao u sezoni (2015) kada nisu osvojili Ligu prvaka, kakve su to majstorice bile
Isco -Kroos -Modrić - James
Evo nikako se ne mogu oteti dojmu da je Rejal najljepši fudbal igrao u sezoni (2015) kada nisu osvojili Ligu prvaka, kakve su to majstorice bile
Isco -Kroos -Modrić - James

sjetis se Benzeme kako je izdominirao prošle godine kad je bilo najviše povuci potegni i drži ne daj ,tj kod 2-0 za Atleticoharden je napisao/la:Promašio je strijelce... Benzema će prije zabiti za Bayern nego za RealBarbarossa je napisao/la:vidim jeftha se razmahao po rmb forumu
šta li se iza brda valja
- anonymousHD
- Kontakt:
Mourinho je najveća čkapi.
Povukao se u Minhenu nakon gola, povukao se u Madridu nakon 2-0.
Povukao se u Minhenu nakon gola, povukao se u Madridu nakon 2-0.
Ta je meni tekma jedna od najboljih u posljednjih 10-15 godina Lige Prvaka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Benzema se uvijek pojavi kad je najteže.
2012. ne bi promašio penal da je ostao u igri
2013. kad je trebalo stizati Dortmund, on ga je prvi zabio pa asistirao Ramosu.
2014. zabio gol u prvoj tekmi na Bernabeu bez kojeg nista ne bi bilo isto u Minhenu, mada je tad Bavarce vodio Ćelavac od Katalonije koji igra isto i kad gubi i kad dobija.
2017. minijatura protiv Atletica, inače bi izgubili 5:0 tamo
2014. zabio gol u prvoj tekmi na Bernabeu bez kojeg nista ne bi bilo isto u Minhenu, mada je tad Bavarce vodio Ćelavac od Katalonije koji igra isto i kad gubi i kad dobija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Barbarossa
- Kontakt:
TonySosa je napisao/la:Benzema se uvijek pojavi kad je najteže.
hahahahhahhahahaah
Na koju mislis tacno?Osim13 je napisao/la:Ta je meni tekma jedna od najboljih u posljednjih 10-15 godina Lige Prvaka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Liverpool-Mancehster Unitedharden je napisao/la:Na koju mislis tacno?Osim13 je napisao/la:Ta je meni tekma jedna od najboljih u posljednjih 10-15 godina Lige Prvaka.

Prije bih 10 Balea da igra protiv Bayerna nego jednog Benzemu. Benzema dodatno nagrađuje Ronalda otvarajući mu prostor i pozicije, dok Bale ide u širinu, dalje od gola, često brzo gubi posjed i ne čeka da se ekipa postavi. Individualno je opasniji od Benzeme a timski nikad.
Ma na ovu gore Real i Bayern na Benabeuu, na penale Bayern kad je prošao. Prvo poluvrijeme nisi imao vremena za treptanje doslovnoharden je napisao/la:Na koju mislis tacno?Osim13 je napisao/la:Ta je meni tekma jedna od najboljih u posljednjih 10-15 godina Lige Prvaka.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ta je utakmica pokazala da ne prolazi ko je bolji, već ko je navik'o.Barbarossa je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Benzema se uvijek pojavi kad je najteže.
hahahahhahhahahaah
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.