PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
nema insada od onog ko se hvali, rece mahala
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
dobra tekma labranco igra. Valjda nece ispasti da ovi bumbari iz gs uzmu i ove godine.
Sariela nema, koja kukavica cim izgubi isto ko pitari.
Sariela nema, koja kukavica cim izgubi isto ko pitari.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Druže, pogledaj više od jedne utakmice.Regulator je napisao/la:Gledam pregled i utakmicu Slobode i nevjerujem da su je onako amaterski nastimali, onaj prvi gol je vise nego bezobrazan, bezobrazno je kako su stoperi providni...
Šta misliš što smo tu gdje jesmo, garant zato što su nam dobri igrači i što imamo dobre rezultate.
Malo te logika koči.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
MocMahale444 je napisao/la: Hajde sad ti ponovi, sud je dokazao da je Zeljo lopovski klubidemo dalje.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemere da ne ostane posljedica mlecenjem cune po faci. Neki dan je vidim mos joj ivicnjak strpati medju huzove. Rastersena ko kadet suza GTI.bihuzur je napisao/la:i nju je kita upropastila..vidi joj njuske, ko da je moje godisteMocMahale444 je napisao/la:Ova ih izvlaci iz druge lige ako odu a Celika nema ko, oni nemaju dalile i irme. Ni ime kao sloboda.bihuzur je napisao/la:cijela tuzla goska muzla
Forumasi fksloboda su trejdali 20 forumasa za jednog forumasa saraJva Tobetija-Vojvodu musliman ali vlah po potrebi![]()
Taman kako njima odgovara.![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jest ovu lijevo gravitacija dotukla.bihuzur je napisao/la:gledaj joj sisa, ko tregeriANTIANTIFA je napisao/la:evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
bice zeljo krac sampinjon krac sampinjon krac sampinjon 

Bice Slobodanka krac premijerligas krac premijerligasSariel1987 je napisao/la:bice zeljo krac sampinjon krac sampinjon krac sampinjon
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta sam sad uradila?belosevic28 je napisao/la:Igrali radi reda, hvala vam sto postojite haha
Ljupka razocarala si me. Selam muhamedu.

Nemoj slusati Muhameda.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
- Kontakt:
ovo ko brzo izgovori ima bif tekOsim13 je napisao/la:Bice Slobodanka krac premijerligas krac premijerligasSariel1987 je napisao/la:bice zeljo krac sampinjon krac sampinjon krac sampinjon

Oplako sam jbt danANTIANTIFA je napisao/la:evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend

-
- Kontakt:
Prvo me ocarala pa razocarala...rasavoje je napisao/la:Sta sam sad uradila?belosevic28 je napisao/la:Igrali radi reda, hvala vam sto postojite haha
Ljupka razocarala si me. Selam muhamedu.![]()
Nemoj slusati Muhameda.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vrijeme je da Horde progovore o tom sta im radi "amidza". Ovo je postalo zalosno sta se radi...postavlja se pitanje: za sta sluzi Butmirski montazni kontejner? Iskorijenimo robstvo na Kosevu!"Our brothers (in Malaysia) are being tortured by their employers. They get meals only once a day and are made to work for more then 12 hours a day," Behra added.
A Bhubaneswar-based placement agency lured seven youths of Kendrapara District's Mangalpur and Raghunathpur villages with an offer of lucrative job at Omega Wood Industry in Kuala Lumpur. The youths also paid the placement agency over 100,000 rupees for a job in Malaysia.
The moment they landed in Kuala Lumpur on January 10, their passports and visas were snatched by a member of the placement agency. They were then taken to the jungles. But instead of getting an office job, they were forced to do physical labour and were kept in inhuman conditions.
Migrant Worker’s Death Exposes Slave-like Condition
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
belosevic28 je napisao/la: Prvo me ocarala pa razocarala...

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da su u Zeljescaru odlucili da predju sa pavlake 12% mm, na onu malo jacu 20% mm.
Update

Update

-
- Kontakt:
Tendenciozno podrzavati huckaski pohod na mene od strane ozracenih, nema tu halala moja Ljupkarasavoje je napisao/la:belosevic28 je napisao/la: Prvo me ocarala pa razocarala...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
kad kamatar uzme svojih 7% opet dodju na istoProbisvjet je napisao/la:Izgleda da su u Zeljescaru odlucili da predju sa pavlake 12% mm, na onu malo jacu 20% mm.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Update![]()
![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg ja sam samo prenio vijest iz pouzdanih izvora, a ti ih sada bihuzuris sa tom kamatom. Imas li ti srca?bihuzur je napisao/la:kad kamatar uzme svojih 7% opet dodju na istoProbisvjet je napisao/la:Izgleda da su u Zeljescaru odlucili da predju sa pavlake 12% mm, na onu malo jacu 20% mm.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Update![]()
![]()
![]()
Nece valjda opet onu vodenastu pavlaku da im procuri kroz krisku?
pa vidio si sta se desi kad jedu tesku hranu. u subotu su bili naivni i prije utakmice se kod mileta nakrkali ove jake pavlake, pa kasnije nisu mogli potrcati nego se vukli po terenu ko prebijene macke. zagadili vrbas koliko su se uneredili..al nije im kazu toliko zao,bolje puna kanta nego prazan pehar!Probisvjet je napisao/la: Jbg ja sam samo prenio vijest iz pouzdanih izvora, a ti ih sada bihuzuris sa tom kamatom. Imas li ti srca?
Nece valjda opet onu vodenastu pavlaku da im procuri kroz krisku?

Druže, pogledaj više od jedne utakmice.wobly92 je napisao/la:Regulator je napisao/la:Gledam pregled i utakmicu Slobode i nevjerujem da su je onako amaterski nastimali, onaj prvi gol je vise nego bezobrazan, bezobrazno je kako su stoperi providni...
Šta misliš što smo tu gdje jesmo, garant zato što su nam dobri igrači i što imamo dobre rezultate.
Malo te logika kovi
Vjeruj mi da logika nema nikakve veze sa ovim, ti budi malo realan, objektivan i pogledaj snimak par puta ako ne mozes iz prve da vidis onaj sirkus. Ponasanje stopera kod prvog gola i ponasanje Ivetica kod drugog gola je skandalozno a ti kao navijac i simpatizer bi se trebao buniti protiv ovakvih stvari a ne mene napadati kojeg boli **** u jednu ruku sto ste vi nastimli onako smjesno i providno utakmicu na kojoj je bila dvica 5.20 koeficijent a da ne govorimo da je islo iz 2u2...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.