Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Tužno je ovako izgubiti prvenstvo. Šest bodova prednosti, gdje smo držali jednom rukom Scudetto. Drugačije bi manje boljelo...
Nema šanse da sve dobijemo do kraja, ja ne vjerujem. Medhi igra sjajnu sezonu, igra odlično i protiv Reala i Napolija, a onda u 90. pogriješi u oba meča. Sve naopako... Još Fioretnina i Torino sa sa Napolijem, naravno da će se potrruditi da Juve ne bude prvak.
Meni je ovo bolno, ne može mi biti svejedno.
@Italia
Dosta toga si u pravu, ali za Gigija nisi. Nema smisla za ovo večeras njemu nešto reći....
Nema šanse da sve dobijemo do kraja, ja ne vjerujem. Medhi igra sjajnu sezonu, igra odlično i protiv Reala i Napolija, a onda u 90. pogriješi u oba meča. Sve naopako... Još Fioretnina i Torino sa sa Napolijem, naravno da će se potrruditi da Juve ne bude prvak.
Meni je ovo bolno, ne može mi biti svejedno.
@Italia
Dosta toga si u pravu, ali za Gigija nisi. Nema smisla za ovo večeras njemu nešto reći....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Bas zadnje dvije utakmice lose. Protiv Crotonea primis gol i poslije nisi ni stvorio sansu da pobjedis, onda sad Napoli gdje je jos gore odigrano, ja ne pamtim ovakvu partiju Juventusa u Torinu na novom stadionu a gledam svaku utakmicu. Bas skoro pa gotovo bilo a sad ce biti vrlo tesko da se odbrani titula.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo ako je istina(a bojim se da jeste) Juventus ce sledece sezone biti jos gori nego ove. A ove je odvratno los u preko 90% utakmica.IlCapitano je napisao/la: Ko god se 'nada' da će doći do neke revolucije i da se izgubi Scudetto od toga nema ništa, dapače.
Velike promjene su neophodne.
Za pocetak odbaciti sve talijansko,ali SVE,dakle sve talijane iz ekipe,mentalitet, apsolutno sve jer sve talijansko i nogomet vec dugo ne idu skupa.
Trener

Dybalu,Sandra i Higuaina prodati posto zasto. Penzionisati/prodati 5-6 igraca.
Elem odstraniti tumorom zahvaceno tkivo i organe i vidjeti sta dalje.
Ja vam ne mogu opisat kako se osjecam. Jedna od najboljih noci u mojih 30 ljeta, al ostaje neka zal. Par dana sam vec u Torinu i zaljubljen sam u grad. Osjecaj koji sam imao na stadionu nisam imao nikad u zivotu. Igra yebeno grozna pa bar da su valjanu sansu napravili. Napoli zasluzeno pobjedio. Ici cu opet sigurno, samo mozda protiv udina ili neke druge sigurice tipa intera
Postavicu par slika kad se vratim kuci.
Voli mene moj juve yebat u zdrav mozak

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Max će otići jedino ako sam odluči, otkaz neće dobiti siguran sam u to, bez obzira kako sezona završi.
Otići će Licht, Asa, vjerovatno Buffon, Sandro, MM. Khedira je upitan, Marchisio tu i tamo. Barzagli je dobio ponudu za produženje, do njega je hoće li prihvatiti.
Dybala možda ode ako uleti Barcelona ili Guardiola, Higuain čisto sumnjam.
Vraćaju se Spina i Caldara, doći će vjerovatno i Darmian. Za desnog beka sumnjam da će se dati velika lova uopšte, pogotovo ako Sandro ode, to će patnja biti za naći zamjene.
Can već lagano postaje upitan, za SMS-a nemamo love ni za odštetu ni za platu, to je utopija kao i neki povratci Morate ili Pogbe. Bit će popunjavanje rupa samo i to ne bi bio toliki problem kad bi se sve one popunile. Ali ko da gledam opet ćemo u sljedeću sezonu ući sa 2-3 upitne pozicije u najboljem slučaju. Niti se ima para za neku revoluciju niti je to MO Agnellija.
Otići će Licht, Asa, vjerovatno Buffon, Sandro, MM. Khedira je upitan, Marchisio tu i tamo. Barzagli je dobio ponudu za produženje, do njega je hoće li prihvatiti.
Dybala možda ode ako uleti Barcelona ili Guardiola, Higuain čisto sumnjam.
Vraćaju se Spina i Caldara, doći će vjerovatno i Darmian. Za desnog beka sumnjam da će se dati velika lova uopšte, pogotovo ako Sandro ode, to će patnja biti za naći zamjene.
Can već lagano postaje upitan, za SMS-a nemamo love ni za odštetu ni za platu, to je utopija kao i neki povratci Morate ili Pogbe. Bit će popunjavanje rupa samo i to ne bi bio toliki problem kad bi se sve one popunile. Ali ko da gledam opet ćemo u sljedeću sezonu ući sa 2-3 upitne pozicije u najboljem slučaju. Niti se ima para za neku revoluciju niti je to MO Agnellija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne idi molim te visechi3llo je napisao/la:Ja vam ne mogu opisat kako se osjecam. Jedna od najboljih noci u mojih 30 ljeta, al ostaje neka zal. Par dana sam vec u Torinu i zaljubljen sam u grad. Osjecaj koji sam imao na stadionu nisam imao nikad u zivotu. Igra yebeno grozna pa bar da su valjanu sansu napravili. Napoli zasluzeno pobjedio. Ici cu opet sigurno, samo mozda protiv udina ili neke druge sigurice tipa intera![]()

Max Allegri
-
- Kontakt:
Vrijeme je da i ovom Juventusu neko više "dohaka"
-
- Kontakt:
Sad je sve na klimavim nogama...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Vece poniženje od poraza je cinjenica da, protiv Crotonea i Napolia, uigrane akcije nisi napravio. Treba da se zapitaju na cemu grade optimizam i bilo kakve nade da mogu do titule. Nek bude pobjeda u Madridu tracak nade i slamka spasa kako treba igrati kada gori pod nogama.
Svaka naredna utakmica predstavlja finale jer ne vjerujem da Napoli moze kiksati protiv ekipa koje slave svaki poraz Juventusa. Potpisao bih ovaj skudeto pa nek bude remont iz temelja u sezonama koje dolaze.
Gledajuci sinocnu predstavu covjek se zbuni do te mjere da mu nije jasno kako uopste ekipa koja je donedavno igrala na 3 fronta, drzi prvu poziciju serie a izgleda tako amaterski. Bezidejna i bezmudna igra, maksimalna nezaintersrianost, bezbroj dodavanja prema golmanu, tromost ... jednostavno osjecaj kao da su igraci izgubili talenat igranja profesionalnog fudbala. Za nepovjerovat, iskreno receno.
Pratim Juve od 95 godine i nisam odavno dozivio vece razocarenje, toliko da nisam skoro oka sklopio
. Za sve si, Alegri, ti krivac. Odlazi iz voljenog kluba 
Svaka naredna utakmica predstavlja finale jer ne vjerujem da Napoli moze kiksati protiv ekipa koje slave svaki poraz Juventusa. Potpisao bih ovaj skudeto pa nek bude remont iz temelja u sezonama koje dolaze.

Gledajuci sinocnu predstavu covjek se zbuni do te mjere da mu nije jasno kako uopste ekipa koja je donedavno igrala na 3 fronta, drzi prvu poziciju serie a izgleda tako amaterski. Bezidejna i bezmudna igra, maksimalna nezaintersrianost, bezbroj dodavanja prema golmanu, tromost ... jednostavno osjecaj kao da su igraci izgubili talenat igranja profesionalnog fudbala. Za nepovjerovat, iskreno receno.
Pratim Juve od 95 godine i nisam odavno dozivio vece razocarenje, toliko da nisam skoro oka sklopio

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Je l se moglo spavat?
Naravno da jest
Naravno da jest

Otpao i Chiellini izgleda...
Iz lošeg u gore... što bi Sindžo rek'o
''crne mi ptice na prozor sleću...''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
1 **** sut u okvir gola a igras odlucujucu utakmicu. Nigdje veze.
Ne znam ali nikako mi ne ide u glavi da ne mozemo jedne **** akcije napraviti kod kuce protiv jednog Napoli koji je doso da igra otvoreno a ne kukakvicki kao mi.
Ne znam ali nikako mi ne ide u glavi da ne mozemo jedne **** akcije napraviti kod kuce protiv jednog Napoli koji je doso da igra otvoreno a ne kukakvicki kao mi.
Ovo su zmijeramiral je napisao/la:Otpao i Chiellini izgleda...
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mislim da ce DES7INY biti najsladja titula...oni pobijedili utakmicu i slave kao da nema jos 4 da se igra..
jos su bod IZA nas..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- akisarajevo92
- Kontakt:
S obzirom kako igramo u posljednje vrijeme bice iznenadjenje ako uzmemo sva tri boda u Rimu ili Milanu, dok oni imaju dosta laganiji raspored
Don't believe the hype.
Mentalno smo u kurcu, fudbalski u jos vecem.
I treba da dobijemo po usima, kad nismo u stanju da slozimo priliku Spalu i Crotoneu. Bruka neviđena.
I treba da dobijemo po usima, kad nismo u stanju da slozimo priliku Spalu i Crotoneu. Bruka neviđena.
Nebi me cudilo sada da dobijemo zmijice..
Ne bi ni da nas 3-0 isprase.J1897 je napisao/la:Nebi me cudilo sada da dobijemo zmijice..
Biće to pravi rat, nešto slično kao 1998, nama gori, njima isto. Trenutne šanse za titulu (moje mišljenje) su svedene na 10%, zbog ukupne atmosfere u ekipi i rasporeda.
Eventualnom pobjedom u bici protiv najvećeg neprijatelja one rastu mnogo, mnogo.
Milost neće biti pružena, niti se očekuje.
Ili sa štitom ili na štitu.
Eventualnom pobjedom u bici protiv najvećeg neprijatelja one rastu mnogo, mnogo.
Milost neće biti pružena, niti se očekuje.
Ili sa štitom ili na štitu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...