Love
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Covjek mora da igra 46 minuta da ne bi izgubili. 
Love
Love
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jos im i odjela kupujeKaunas je napisao/la:Covjek mora da igra 46 minuta da ne bi izgubili.
Love
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A Pacersi moji sta prokockaste 
Sa njim na parketu Cavsi i ofanzivno i defanzivno imaju igraca manje.rudy91 je napisao/la:Hajd ofanzivno smo navikli da nije konstantan u playoffu, ali ovaj level odbrane njegove gdje ga mali Sabonis, a da ne pricam Turner ubise nogamaL-Train je napisao/la:I da jos jedna stvar Kevin fakin Love aka 2 igrac Cavsa je u PO utakmici uspio dati cak 5 poena
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bassha je napisao/la:
tobaccos je napisao/la:Bassha je napisao/la:![]()
Lue zamolio pomocnog da objasni
Nadam se da James nikad nece postati trener, a vec ga vidim sa profesorskim naocalama i nekom kariranom odjelu kako vodi time outove
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A sunce ti poljubim, pa sta je ovoBassha je napisao/la:
Pa kakav karakter Lue ima jbt, pa ja bi Jamesa poslao u PM kad bi mi ovako nesto uradio, stavio bi ga na klupu pa kad bi mi zadnja tekma bila.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bassha je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa vidi se da im akcije crta dole lik izmedju Grina i Nensa. Majk Long nesto kako se vec zoveTracy3McGrady je napisao/la:A sunce ti poljubim, pa sta je ovoBassha je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kakav karakter Lue ima jbt, pa ja bi Jamesa poslao u PM kad bi mi ovako nesto uradio, stavio bi ga na klupu pa kad bi mi zadnja tekma bila.![]()
![]()
![]()

Embiid said he texted with Golden State’s Draymond Green after Game 1, and Green told him to be ready for intensity of Playoffs to pick up each game, longer post-season goes.
Sad znamo što nam je antipatičan
Sad znamo što nam je antipatičan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gust mi je slusat Jeffersona ovih dana,osvjezenje bogami.
Da se mene bita makao bi sve ove bilmeze i na tv dao prostora samo njemu i Broussardu,ovo ostalo uz poneki izuzetak je tesko vrijedanje zdravog razuma.Kellerman,Skip,Cowherd pa to je ave zrelo za ludnicu.
Da se mene bita makao bi sve ove bilmeze i na tv dao prostora samo njemu i Broussardu,ovo ostalo uz poneki izuzetak je tesko vrijedanje zdravog razuma.Kellerman,Skip,Cowherd pa to je ave zrelo za ludnicu.
Niti jedan NBA analitičar nije prognozirao prolazak NOP-a, pa ni u sedam tekmi. Dakle, ne treba slušati niti jednog. 
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Sta ce dovode Icecubea u emisije, pricaju o rukiju godine, Icecube govori da je Mitchell kao dobar, ali u losoj ekipi kao argument zasto je Simmons ROY.
Ima li minny sanse vcrs 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
e moj brada jesi glup 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj Hardena,jes se zainatio da se upise al ne ide nikako 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jos uvijek cekam da neko u ovoj seriji odigra kvalitetan postavljen napad, koja divljastina majko draga 
Bravo Hardene, treba te vala uvijek over igrat' 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.